Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Long I Tudó

544 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekövetkezett az a forgatókönyv, amire nem sokan számítottak igazán, a kilépés mellett döntöttek a britek. Szoros szavazáson született a végeredmény, főként a nagyvárosok döntöttek a maradás mellett, de ez nem volt elegendő a maradáshoz.  A tőzsdék hatalmas eséssel reagáltak a kilépés hírére,…..
Bekövetkezett az a forgatókönyv, amire nem sokan számítottak igazán, a kilépés mellett döntöttek a britek. Szoros szavazáson született a végeredmény, főként a nagyvárosok döntöttek a maradás mellett, de ez nem volt elegendő a maradáshoz.  A tőzsdék hatalmas eséssel reagáltak a kilépés hírére,…..
Long I Tudó Brexit vagy Bremain? 2016.06.23 23:31:40
Hosszú még az éjszaka, de a jelenlegi állás alapján NEM lesz BREXIT. Az amerikai indexek emelkedéssel árazták be a fejleményeket és a font árfolyama is erősödésnek indult...
Reggel 8 óra óta folyik Nagy-Britanniában az Unióból való kilépésről. A hivatalos végleges eredmény csak péntek reggel fog kiderül, de a részeredmények majd folyamatosan lehet következtetéseket levonni. Késő délutánra vagy estére így már jó eséllyel ismert lesz a szavazás kimenetele. Becslések…..
Előző héten is gyarapították befektetésemet a Perfecto FX számlakezelői. A brit népszavazáshoz közeledve érezhetően csökkent a kereskedések mennyisége, de a növekedés állandó maradt. Az utóbbi napokban +0.08% lett a növekedés mértéke, így a teljes hozam +63.24%-ra nőtt. ..
Befektetésem 3. évéhez közeledve is hétről-hétre növekszik, ami előző héten sem történt másképp. Az előző 7 nap során +0.43%-ot értek el az Emerald számlát kezelő traderek, befektetésem teljes hozama így +63.10%-ra gyarapodott 152 hét alatt, végig kiegyensúlyozott növekedéssel szinte kilengések…..
Long I Tudó Vihar utáni csönd 2016.06.06 12:09:14
Nem találja egyelőre az irányt a EURUSD árfolyama a pénteki több mint 200 pontos elmozdulást követően. Az amerikai munkanélküliségi adatokat követően indult meg hevesen a devizapár árfolyama, amely rendkívüli mértékben alulmúlta a várakozásokat: a várt 159 000 helyet mindössze 38 000-rel növekedett…..
150 hét után sem állt meg az élet az Emerald számlámon, ezúttal is folytatódott a hozamok termelése, így a teljes májusi hónap is profitosan zárult (ahogy külön-külön minden hét is). A sikerdíj levonását követően a +0.14%-os hetet követően +62.41%-ra módosult az eddig elért hozam a számlám indítása…..
Elérkezett a Perfecto FX által kezelt befektetésem 150. hete. Mához képest közel 3 évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy elindítom Emerald számlás befektetésemet. Azóta is a legjobb befektetési döntéseim között tartom számon ezt a pillanatot, én sem gondoltam hogy lehetséges az ennyire kiegyensúlyozott,…..
Végéhez ért májusban az utolsó kamatcsökkentési hullám. Ennek során az MNB március óta 3 lépésben 15 bázispontos vágásokkal csökkentette az irányadó kamatrátát 1.35%-ról 0.90%-ra. A kamatdöntést követően kiadott közlemény utolsó mondata igen beszédes, amely így szól:"A jelenleg rendelkezésre álló…..
Végéhez ért májusban az utolsó kamatcsökkentési hullám. Ennek során az MNB március óta 3 lépésben 15 bázispontos vágásokkal csökkentette az irányadó kamatrátát 1.35%-ról 0.90%-ra...
Fél százalék feletti hozammal gyarapodott tovább előző héten az Emerald számlás befektetésem, amelyet GBP/USD és EUR/USD napon belüli pozíciók nyitásával és zárásával értek el a Perfecto FX számlakezelői. Ezúttal  még csak veszteséges nap sem volt, olyan pedig hogy egy teljes hét veszteséggel…..
Érdemes néhány pillantást vetni a japán jen árfolyamára a dollárral szemben. Az ármozgás főtrendje csökkenő, a másodlagos emelkedős trend szakasz pedig éppen kifulladóban van, ami a jen további erősödését eredményezheti. Technikailag jó beszálló is alakulhat, a kérdés annyi, hogy engedi-e a japán…..
Közel 1% hozamot ért el előző héten az Emerald befektetésem számlakezelői, így úgy néz ki, hogy májusban is zsebre tehetek néhány százalék profitot, az eddigiek alapján. A +0.86%-os hetet követően  pedig a teljes hozam +62.29%-ra növekedett...
Az április havi sikerdíj levonását követően is 60% felett maradt az Emerald számlás befektetésem hozama. Ezt előző héten is növelték a Perfecto FX kereskedői, +0.29% hozamot értek el a számlámon EUR/USD kereskedésekkel. Összességében a sikerdíj elszámolása után a teljes eredmény +60.90%-nál jár a…..
A várttól lényegesen rosszabb NFP adat érkezett Amerikából. A 200 000-es bővüléssel szemben, mindössze 160 000-rel bővült a foglalkoztatottak száma a mezőgazdasági szektoron kívül. A munkanélküliségi ráta viszont változatlanul 5%-os maradt. Felmerül így a kérdés, hogy a gyenge NFP miatt meddig…..
Az extrém mozgás oka a török lírában belpolitikai feszültségekre vezethető vissza. Lemondását tervezi a török miniszterelnök, amely már akár ma is bekövetkezhet! Közel 2000 pipes távolságot járt be az utóbbi napokban a török líra árfolyama a dollárral szemben, egyelőre korrekció vette kezdetét...
Épphogy elérte Emerald számlás befektetésem a 60% hozamot, már több mint 2 évnyi hazai banki kamattal felül is szárnyalta azt. Előző héten is +0.93% hozamra tettek szert számlámon a Perfecto FX kereskedői, amellyel már +62.68%-nál jár a teljes hozam indulás óta a számlán...
Érdekes szintről indulhat jövőhéten az kereskedés az euró dollárral szembeni keresztárfolyamában. A FED szerdai kamattartása teljes mértékben megfelelt a várakozásoknak, nem okozott lényeges kilengéseket ezúttal a EUR/USD devizapár mozgásában. A mai nap azonban ismételten sikerült elérni a sáv…..
Az előző heti +0.93%-os eredménynek köszönhetően befektetésem meghaladta a 60% hozamot! Ehhez 145 hét volt szükséges, amely időszak alatt +61.18%-ot növekedett az Emerald számlás befektetésem...
Megérte Emerald számlás befektetésem a 144. hetet is, a növekedés ezúttal is folytatódott, előző héten +0.25%-kal. Az április havi találati arány is szokásosan magas, 88.9%-os eddig. 144 hét alatt pedig +59.69% hozamot termeltek meg a Perfecto FX kereskedői...
Elérte az EUR/USD keresztárfolyama a várt 1.15 közeli szinteket, amely a várakozásoknak megfelelően megállította az ármozgást és a napokban vissza is fordult a devizapár árfolyama. Ha továbbra is hosszabb távon a sávozó mozgást tartja az árfolyam, akkor a dollárerősödést hoznak a következő hetek,…..
Tavasz közepén sem álltak le a Perfecto FX számlakezelői, előző héten 100%-os találati arány mellett értek el +0.70% növekedést az Emerald számlámon, amely így már +59.29%-os növekedést produkált indulás óta...
Március utolsó hete is nyereséggel zárult Emerald számlámon, amely során +0.49% hozamot termeltek meg a Perfecto FX számlakezelői. Ennek is köszönhetően a 3. hónap is nyereséggel zárult a tavalyi hónapokhoz hasonlóan. Az indulástól számított eredmény a sikerdíj levonását követően +58.18%-ra…..
Az NFP-vel általában együtt járó igazán nagy piaci kilengések viszont elmaradtak ezúttal, amely nem is meglepő ha átnézzük a frissen publikált adatokat. Az elemzők 206000-es márciusi munkahely bővülést jeleztek jeleztek előre, amivel szemben 215000-es adat érkezett a mezőgazdaságon kívüli…..