Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterTom

7 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Suicide Squad - Öngyilkos osztag nagyszabásúan érvényesült: a 140 millióig is elmerészkedő előrejelzéseknek csaknem meg is felelve prezentálta az év harmadik legmagasabb nyitányát, egyúttal augusztus havának eddigi legerősebbjét. Eközben a Kilenc élet című kevinspaceys-macskás komédia, ami késett…..
A teaser után íme, itt a Roald Dahl és Steven Spielberg jegyezte The BFG első igazi előzetese, amiben végre szemrevételezhetjük az óriási Mark Rylance végtagjain kívül az arcát, sőt az otthonát is...
A hűséges csak félgőzzel vágott neki a listának a tengerentúlon, így még az első helyet sem tudta megkaparintani, az ugyanis harmadik hete a Zootropolis - Állati nagy balhé jussa. A keresztény drámák sorát folytató Miracles from Heaven korrekt módon szerepelt a dobogó fennmaradó fokán...
Erőfeszítéseit látva, Amerika igent mondott Tom Cruise-ra: Mission: Impossible: Titkos nemzet meggyőző összeggel nyitott az élen, miközben a még régebbre visszanyúló Vakáció nem különösebben keltett zavart az elmúlt öt nap folyamán. > új filmekA Mission: Impossible:…..
2012-ben iszlám szélsőségesek rakétatámadást hajtottak végre a líbiai amerikai konzulátus ellen, a merényletben nagykövet is életét vesztette. A tragédia hátterét vizsgáló bestsellerből Michael Bay forgatott filmet John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini, Toby Stephens és…..
Adam Sandler már egy ideje vezeti a túlfizetett hollywoodi sztárok listáját, és a Pixel csak tovább betonozza előnytelen pozícióját: a videojátékos viccelődés megbukott. Eközben a Papírvárosok sem tudott kellőképpen gyökeret verni, ellenben Jake Gyllenhaaal Mélyütése magasra…..
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..
MasterTom 2015.07.19 19:53:17
@NorthopViggo: Elvileg nem lett rossz a film, a nézők szeretik, a kritikák éltetik a maguk módján. :)
A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Lego-kaland rendezőpárosa, Christopher Miller és Phil Lord íróként és rendezőként is jegyzi majd az egyik önálló Star Wars-antológiamozit. Ez már így is szipi-szuper, de a szaklap további értesülései még erre is rátesznek a…..
MasterTom 2015.07.08 00:35:41
@kpapper: Miles Teller, abszolút támogatom! :-) Egyébként nagyon szeretem Chris Prattet is a Guardians óta, de remélem, az ő neve nem fog itt felmerülni (menjen Indy remaket forgatni, és rendben leszünk).
Két méteresre nőtt mutáns darazsak forgatnak fel egy elegáns kerti partit, ennyi egyetlen mondatban a Stung története. A korábban csak rövidfilmeket készítő Benni Diez egész estés rendezői bemutatkozása kellemesen agyament trashfilmnek ígérkezik az előzetese alapján, a retró…..
MasterTom 2015.07.04 22:24:37
Sok a nagy sztori: az se semmi, hogy a Pixar fennállása második legnagyobb nyitányának örvendhet az Agymanók révén, ami igen közel röppent a 100 milliós határvidékhez, de az talán még annál is nagyobb szám –noha a rekorder hétköznapi bevételek előrevetítették–, hogy a…..
MasterTom 2015.06.21 22:33:15
@misafeco: mentsd le nyugodtan, legfeljebb röhögünk együtt. :) De ha igazam lesz, akkor elvárok majd egy virtuális vállveregetést! ;)
MasterTom 2015.06.21 22:45:29
@misafeco: Hype. Minden idők legnagyobb vonata indult el az első teaserrel, és ez a vonat a premierig meg sem áll. Plusz ahogy fentebb is írták: ez lesz az a film, amit mindenki meg fog nézni, ha rossz, ha nem. De persze nem lesz rossz, mert J.J. még nem csinált soha rosszat, miért pont most kezdené el? Valószínűleg zseniális lesz a film, és január-februárban kitermeli azt a 2,8 milliárdot, amit már nem csak a hype-vonatnak köszönhet majd. :)
Komoly izgalmakat okozott a Jurassic World az elmúlt két napban: a dinós haddelhadd, csaknem duplázva az amúgy sem szerény elvárásokat, betámadta az első hétvégi rekordot... UPDATE: A betámadás végül sikerrel járt: 208.8 millió dollárral a Jurassic World a legmagasabb nyitány…..
Az aktuális popkorngép-nyűvő blockbuster egyszeriben előreugrott a box office-evolúciós létrán, és befészkelte magát a nyitónapi ranglista dobogójába: 82.8 millió dolláros rajtnál csak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része (91.1m), illetve a múlt havi Bosszúállók:…..
MasterTom 2015.06.13 20:50:31
@vision_j: Szerintem a Minyonok is átlépi a milliárdos határt, hatalmas a rajongás a gyermekek részéről, és ugye 2 gyerek + 2 szülő + akkor már vigyük el a nagypapát is...

A Jurassic World sikerének borzasztóan örülök, nagyon tetszett a film, és teljesen fellelkesedtem, hogy átveheti a nyitóhétvégi rekordot a Bosszúállóktól, akit így nem a Star Wars fosztana meg címétől decemberben, hanem a sokak által lesajnált JW. :) Hajrá!
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
A Halálos iramban 7. nem aprózta el: egyetlen hétvégén hozott annyit, mint a maga idejében bombasikernek kikiáltott legelső rész összesen. > új filmekHa mindenféleképpen az előző felülmúlását várják egy filmszéria új részétől, és az az előző amúgy csaknem 100…..
Nagyon nagy a mozgolódás a közelgő X-Men körül. A tegnapi látványterv után ma egy rég látott karakter talált gazdára, és Bryan Singer további meglepetéseket is ígért közösségi oldalán. Egyelőre azonban maradjunk a régi-új ismerősnél, aki az X2 óta nem tűnt fel az X-Men…..
MasterTom 2015.02.18 10:10:47
@isvaen: Már mindent értek, az ilyen fiúk szolgáltatják a legjobb alapanyagot Singernek. :D
Íme egy válogatás 10+2 olyan filmből, amelyek vagy legendák és klasszikusok, vagy majd egyszer azok lesznek. A könnyű befogadás kedvéért néhány szóban igyekszem spoilermentesen az adott szcéna érdemeit kifejteni, ám a többség természetesen csakis a teljes film megtekintése…..
Mily meglepő, a magyarok igent mondtak Wachowskiékra: a Jupiter felemelkedése tisztességes nézőszámot kanyarítva nyitott az első helyen. A második legnézettebb opció a Csingiling és a Soharém legendája volt, vagyis a Disney tündérkéje továbbra is a gyerekek nagy kedvence. Ahogy az…..
Ismerjük az Oscar-jelölteket, átadták a Golden Globe-ot, megvannak a BAFTA és az amerikai szakszervezetek jelöltjei, elérkeztünk a célegyenesbe. Hosszú volt az út, melynek első állomását a fesztiválok és a kritikusok alakították, jelentős előnyhöz juttatva a Boyhoodot és a Birdmant, de itt kapott…..
aeon flux a super bowl előzetesek 2015.02.02 08:15:00
Super Bowl-trailerek. A mára már fogalommá vált kifejezés újra lecsap, Hollywood most sem volt rest kibérelni az aranyáron mért reklámhelyek jó részét, hogy a közeljövő legnagyobb sikervárományosainak csapjon egy kis felhajtást a tévékészülékek elé szegeződött 100 millió…..
MasterTom 2015.02.02 13:19:12
@kaamir: Azért ha ennek a jelenetnek a végén az dínópajtás bezabálná a két srácot, majd ennek hatására pöccenne be Chris Pratt és szabadulna rá idomított harci raptoraival a förmedvényre, az elég klassz lenne. :) Arról most még csak álmodozok, hogy a raptorok többsége kidögölne a csatában, és még rendesen sajnálni is fogjuk őket. :)
Az elmúlt percekben jelent meg szerte a neten, hogy Roberto Orci, aki a korábbi két epizód elkészítésében is közreműködött, bár nagy dobás-előrelépés lehetett volna számára a Star Trek 3 rendezése, visszalépett annak dirigálásától. Viszont a produceri széket leporolja, valamint a forgatókönyvet…..
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
Egészen a Gyűrű Szövetsége megalapításáig megy vissza (előre) Az öt sereg csatája új előzetese, amely egyrészt rendesen megcsiklandozza a csigolyákat, másrészt kisebbfajta öngólnak is felér, hisz már ebből a néhány percből is látszik, hogy A Gyűrűk Ura-trilógia mennyivel…..
MasterTom 2014.11.26 23:30:31
@misafeco: A producer nem is kutya. :)
A pár másodperces kis szösszenet után itt a Jurassic World első trailere. UPDATE: Az "elolvasom" után megtalálod a feliratos változatot is (a kiadó ígérete szerint a szinkronizált verzióra sem kell már sokat várni). ..