Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.T. Flakfizer

0 bejegyzést írt és 455 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval, hogy ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondja Lovasi András, a Kispál és a borz egykori, a Kiscsillag zenekar mai énekese, gitárosa, dalszerzője, a Fidesz győri jelöltjének közösségi oldalán közzétett videóban. Tehát…..
R.T. Flakfizer 2020.01.26 08:17:50
@Zabalint: akkor mondaná azt, amit írsz, ha azt mondané "Dézsi szavazó lenne" - de így azt mondja, hogy sok Dézsi miatt lenne fidesz-szavazó => amiben benne van, hogy tán más lenne a politika, de az is, hogy ugyanezen vonalon több hitwees (? nem tudom ki ez a Dézsi) ember intézné az ügyeket. Így vagy úgy, de a fideszről beszél Dézsin keresztül. Márpedig a Fidesz sok Dézsivel is Orbánpárt és nem Dézsik formálta párt, ahogy ez kiderül mindig.

Másrészt Lovasi minden alkalommal kifejezésre juttatja, hogy ő is csak a 10 millió hülye közül, hogy mit mond, az csak egy vélemény, bár tény, hogy hervasztó néha. De szerintem ez problémának kicsi, kevesekhez jut már el.
R.T. Flakfizer 2020.01.26 08:21:00
@R.T. Flakfizer: hitwees = hiteles :)
és helyesen: ő is csak egy a 10 millió hülye közül
telefon sry
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
Reklám abból a világból, ahol még Bambi is kapható (volt)! Tiszta Amerika! - 1962. Cipőreklám a Tannimpex Külkereskedelmi Vállalat megrendelésére. MTI Fotó: Horling Róbert  Tényleg ennyi volt a szocializmus reklámja? Természetesen nem! Gyertek, nosztalgiázzunk együtt a „kátrányos” finomságoktól…..
Nyolcadik epizóddal folytatódott az HBO Westworld című sorozata. Az alábbi poszt spoileresen tárgyalja a rész legfontosabb eseményeit...
R.T. Flakfizer 2018.06.14 08:43:22
@Acko: igen. és innen megint érdekes a szabadság gondolata, mert hát mit is csinál Maeve? Irányít, narratívákat ír át, stb. Pont, mint a zemberek.
Nem először írunk ilyet, de úgy néz ki, hogy annyi sorozat készült az utóbbi években, hogy 2018-ra tényleg, hivatalosan is kifogytak a kreatívok az ötletekből. A Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy az Epix nevű streaming szolgáltató berendelte a Pennyworth című,…..
"- Egy aktív külpolitikát folytató, kezdeményező Magyarországra van szükség az alkalmazkodó Magyarország helyett - mondta a miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a külképviselet-vezetői értekezleten a Külügyminisztérium vezetése, a nagykövetek és a főkonzulok…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
R.T. Flakfizer 2017.07.10 11:53:19
@Bruti: ez egy szép mentés? a legszánalmasabb! "gyógyszerre ittam 1 db pálinkát és elsötétült a világ" - :D ez mindig csak azokkal és csakis azokkal fordul elő, akik nyilvánosan beégnek, vagy rosszat tesznek, és/vagy lebuknak.
Amikor Demcsák Zsuzsa felállt a Mokkából, és eljött a TV2-től, nem úgy hagyta ott a kettes számú állami tévét, hogy rájuk rúgta a sámlit, és a teli bilit, azt nyilatkozta, hogy mással akar foglalkozni egy ideig. Aztán ez addig tartott (a mással foglalkozás), míg az ATV meg nem kereste egy…..
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Oké, a mosós kaland végére a kocsi tiszta, de rendszámmentes lett. Gondolom, ez előfordul néha. De vajon mit gondoltak a hely munkatársai, amikor azt javasolták, hogy este menjen vissza a sofőr? Hogy majd taxival megoldja az oda-visszautat? Vagy szó nélkül kifizeti a rendszám nélküli kocsikázás…..
R.T. Flakfizer 2017.06.13 08:05:58
- elnézést, de idősebb @Sáros Hilda: mosás közben üzemi területre esett, megtennék, hogy kihoznák onnan?
- jöjjön vissza este.
- oké.

:)
Egyik olvasónk (Gasparus Magnus) hívta fel a figyelmünket erre a videóra. Aki nem értené, miről van szó: egy csecsen (azaz legalább kettő, mert a másik videózott) Budapesten kinyomozta, hogy ki dobálta meg a szovjet emlékművet, majd (régi jó csecsen szokás szerint) arra kérte szépen, hogy…..
R.T. Flakfizer 2017.04.24 12:48:39
@Richard Thuróczy: érdeklődnék, hogy nem gondoltál e még egy kis pontosításra.

Magomed - mint kiderült -, ütni, verni akart, rögtön kitalált egy akciót, hogy majd egy koncerten, vagy más, esetleg kevésbé nyilvános helyen ("Nem vagyok én kamikaze. Tisztán kell az ilyen ügyeket intézni"), megruházza, vagy még rosszabbat tesz vele. Kell-e hörögni emiatt? naná! Üvölteni kell, hogy ezt itt nem így! Groznijban talán, de azoknak sem kívánom, de itt semmiképp.

a gyíkemberezés is érdekes, mert migránsmedve - akit sokan a barátnődként azonosítanak - "raszta debilként" nevezi meg Komáromyt, meg "gyáva szar alak, kis cerkával" jellemzi. Az indítékaira nem kíváncsi. :)

"Miért kell a másik fejét követelni?" - rossz helyen tetted fel a kérdést, úgy tűnik.
"Miért kell odalátni ellenséget előre, ahol nincs is?" - hááát, a tények arra mutatnak, hogy van. ;)
R.T. Flakfizer 2017.04.24 14:50:15
@Baldrick68: sajnos. pedig érdekelne a válasza.
Rövid hír, de jelzésértékű, Kárász Róbert és Sváby András után egy újabb egykori TV2-s arc, Vujity Tvrtko is az atv-hez igazolhat. Tvrtko most éppen Washingtonban él családja egyik felével, miközben a másik Angliában van (a felesége ott kosárlabdaedző), és ezen a helyzeten változtatnak majd…..
R.T. Flakfizer 2017.04.07 13:05:09
1924. Az arzamaszi villamosvonal felsővezetékeinek javítása..
R.T. Flakfizer 2017.03.20 08:39:48
@butyko: az eléggé biztosnak tűnik, hogy nem gaz-64.
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
R.T. Flakfizer 2017.03.16 19:50:09
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Vasárnap délután az Indexen is megjelent az a hír, amiben az MTI számol be Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének az AP-nek adott interjújáról. Ebben több téma is érintésre kerül, például az, hogy Budapest eleve kisebb eséllyel rendelkezik jelenleg arra, hogy megrendezze a…..
R.T. Flakfizer 2017.02.20 14:34:17
@bovorac: Nincs semmi. Az olimpia nyilván politikai ügy, miért is ne lehetne ráugrani.
Azt pl sosem firtatják, hogy '48, '56 hátán lehet bármit mondani, csinálni.
A 2016-os olimpiának alig fél éve van vége, a Rióban felépített olimpiai falu, stadionok és sportpályák már most rohadnak és konganak az ürességtől. A budapestieknek 4 napja maradt, hogy aláírják a népszavazásos ívet...
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
R.T. Flakfizer 2017.02.11 15:58:57
@Fidesz Bérenc: :D ez tényleg Fideszes!
"...én a világ dolgairól tudomást sem veszek. Nyilván mindenki minket fikáz, mert irigyek."
A cím nem túlzás, a Game2: Winter című orosz túlélőshow minden jelentkezőjével aláíratnak egy nyilatkozatot, miszerint tudomásul veszik, hogy a műsor folyamán  életüket veszthetik, megsebesülhetnek, megerőszakolhatják őket. Eddig hatvanan jelentkeztek, köztük egy amerikai és 59 orosz. A…..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...