Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adricsi76

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  („IGAZÁN nem kellett volna. De tényleg...”)   Nálunk az egész a Porcelánfejű Bohóccal kezdődött, valahol a nyolcvanas évek derekán. Apró kis emberke volt, selyem ruhában, hideg, fényes porcelán arcát finom ecsetvonások díszítették. Szép volt a maga delikát…..
adricsi76 2013.12.27 15:01:47
Nekünk ez az egyik kedvenc karácsonyi novellánk.... Ismered?
mkdsz.hu/content/view/25229/191/

így nálunk csak Upmann szivar a körbejáró ajándék.:))

1oooüdv,
--adri
Mit csinál akkor az ember lánya, amikor elsőszülöttjéről, aki persze gyönyörű, okos, és –a nagymamák szerint elsősorban- mindent sokkal korábban csinált, tudott, értett, mondott, akart, mint az anyja/apja/más gyereke – szóval mi van akkor, ha erről a gyerekről kiderült, hogy…..
adricsi76 2012.09.26 13:44:37
Szia!
Egy ideje olvasom a blogod, de kommentelni nem akartam.... mert, ugy gondoltam, a Ti helyzetetekben idegenkent ugysincs mit ertelmeset irni.

De most Sarirol van szo, igy talan hasznos infoval tudlak segiteni. Mi a 11. keruletben lakunk, itt van egy Korai Fejleszto Kozpont (
www.koraifejleszto.hu/index.php?ln=hu&p=text&id=3&m=1000),
aminek a honlapja 3 eves korig irja a foglalkozasokat, de ket ismerosom is 5 eves korig jarhatott nagyon jo foglalkozasokra.

Nem tudom, hol laktok, de ha pestiek vagytok, talan erdemes lenne itt megprobalni egy fuggetlen velemenyt kapni Sarirol.

Szep napot, Adri