Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbazsi

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat reggelre hó borította Budapest utcáit, úgyhogy úgy döntöttük irány a természet. Sokat vacilláltunk, hogy hova menjünk, nem volt kedvünk sokat kocsikázni és egy meghitt helyet szerettünk volna, nem olyat, amit ellepnek ilyenkor az emberek. Így esett a választás a Hárshegyre, ahol már sokszor…..
Kánikula van, melegrekordok dőlnek, mi is lehetne ilyenkor kézenfekvőbb, mint a vízparton eltölteni a szabadidőnket. A fővárosban élve nem is kell messzire utaznunk, hogy lehűtsük magunkat és egy kicsit kikapcsolódjunk, akár csak egy pár órára munka után.Ezért úgy döntöttünk, hogy irány a Duna,…..
A korábbi években lemaradtunk róla, úgyhogy most úgy döntöttünk, megnézzük a jégköntösbe burkolózott magyar tengert. Hátborzongatóan gyönyörű látványt nyújtott, melyről természetesen videót is készítettünk, reméljük sikerül átadni a hangulatot és az élményt. Aki teheti mindenképpen nézze meg…..
Nyáron jártunk először Szlovéniában és egy csodálatos hetet töltöttünk itt, nagyon megragadott minket a táj szépsége és a helyiek vendégszeretete. Megfogadtuk, hogy amint lehet visszatérünk, és erre nem is kellett olyan sokat várni. A síelés szervezésekor, nem volt kérdés az uticél, egyből a szlovén…..
Ha szeretsz kirándulni és aktív pihenésre vágysz, már kezdhetsz is csomagolni! Augusztusban egy hetet töltöttünk Szlovéniában és megfogadtuk, hogy ide amint tehetjük visszatérünk. Hogy miért mondom ezt? Nézd meg a videót, amit augusztusban forgattunk, aztán jöjjenek a részletek: Tippek utazni…..
A napsütéses Málta, ahol mindenki megtalálja a számításait.  Nem fogok hosszú listákat írni, hogy miket érdemes megnézni és hogy hol érdemes szállást foglalni ezt úgy gondolom már sokan megtették előttem. Inkább nézzétek meg az alábbi kedvcsináló videót, amit most májusban forgattunk ezen a…..