Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inquizitor

27 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a nagy –és nem igazán várt- pillanat: lejátszottuk az utolsó kvízt a bajnokság keretien belül, már csak az Országos Döntő van hátra a szezonból. Ennek megfelelően, most szeptemberig az utolsó, hétfői estéről készült összefoglalót olvashatjátok. Már az…..
QuizNight A célegyenesbe fordulva 2013.05.13 11:22:46
Nos, azt gondolom a fenti cím abszolút megállja a helyét, hiszen mikor ezt a posztot olvassátok, már csak néhány óra választ el minket a 2012-2013-as Quiznight szezon utolsó, 26. fordulójától. Kiderül tehát, hogy az egyes helyszíneken illetve az országos összesítésben ki húzza…..
QuizNight Nem haltunk bele 2013.05.06 11:06:56
Az e heti posztot nem az eredeti Inquizitor írta, sőt most először női szemszögből olvashatjuk a kritikát! Az addig rendben van, hogy mindjárt itt a döntő, és kellenek a pontok, méghozzá nagyon... Ehhez képest viszont az utóbbi néhány alkalom igazi parádé volt, legalábbis…..
Az e heti posztot nem az eredeti Inquizitor írta! „Jó, de ez a 30 pont már nem az a 30 pont, mint régen” – hűtötte le lelkesedésemet nemrég a Quiznight egyik rutinos rókája, amikor azzal dicsekedtem, mostanság milyen sokszor csinál a csapatom 3-assal kezdődő pontszámot. Utalt…..
Lassan véghajrájába fordul az idei szezon, lélekben kicsit már mindenki a májusi döntőt várja, ami alig több mint egy hónap múlva lesz a Grundon. Addig azonban még le kell játszani négy kőkemény fordulót, amit van, aki tét nélkül, van, aki a legnagyobb lelkinyugalommal, és van,…..
QuizNight Pontömlés... 2013.04.15 13:38:54
...volt ezen a hétfőn, egyetlen helyszín maradt 35 pont alatt, 1 pont híján beállították az abszolút pontcsúcsot,  szóval volt történés bőven, és ahogy láthatjátok ismét egy pontgyűjtős kvíz van a hátunk mögött. Lássuk akkor most részletesebben a heti történéseket,…..
Hosszabb kihagyás után újabb interjúval örvendeztetjük meg a nagyközönséget, fogadjátok hát szeretettel a képzeletbeli „Legattraktívabb kvízmester” cím (bocs Sebi!) büszke és jogos tulajdonosával, Barbival készített mélyinterjút! Inquizitor: Hogyan kerültél kapcsolatba a…..
QuizNight A nyúl hozza a posztot 2013.04.02 12:47:14
Elöljáróban szeretném megköszönni két játékostársamnak a múlt heti és a két héttel ezelőtti kisegítést, és hogy oly remek posztokkal örvendeztették meg a nagyérdeműt az én távollétemben is. Ha már kvíz nem lesz ma, akkor legalább a múlt heti események…..
Namost. Itt akár ugorhatnánk is egyet a dolgok végére, hogy „Ülj le fiam, egyes!”, de akkor elsiklanánk a Quiznight-ok egyik esszenciális képessége felett, miszerint az ember még azt is tudja, amit nem. De haladjunk azért ennél kisebb léptékkel. A Ti kérdezitek tőlem egy…..
[ Szolgálati jellegű közlemény: új helyszínünk a Grund! Tessék szorgalmasan látogatni és terepszemlézni, hiszen itt lesz az Országos döntő is! ]Nem véletlen a poszt eme felvezetése, hiszen múlt héten kisebb technikai malőr miatt olvasnivaló nélkül maradt hű, lelkes és népes…..
poszttal köszöntjük a négy éves Quiznight-ot, és az Oscar- gálát, mert ötlettelen vagyok és mert a ma esti kvíz is biztosan roskadozni fog az aranyszobor körül forgó kérdésektől, hogy ki nyert, és hogy mit, és mennyiszer meg úgy egyáltalán…and the Oscar goes to... Nos,…..
QuizNight Snassz bejegyzés... 2013.02.18 10:38:37
...helyett egy orbitális mémviharral emlékezünk meg a hétfői kvízről. Nem is szaporítom a szót, vágjunk a közepébe: 1.Igazságossági- faktor-mérő-elemző központunk kimutatása kábéra- (igen, tudjuk, ez nem 40. Azért kábéra,…..
QuizNight Duplalövetű debütáló 2013.02.07 12:07:10
poszttal kezdjük meg az új évet, melyben egyszerre vesszük számba az idei nyitókvízen és a tavaszi második fordulóban történteket. Ám előtte az újdonságokról egy pár szót, ami bár feleslegesnek tűnhet, hiszen jó sokszor meg lett hirdetve minden, de tudjuk jól: repetitio est…..
Ünnepi poszttal lepjük meg- késztetjük sírásra- kedves Olvasóinkat, melynek célja, hogy egyrészt ne maradjon üresen a holtidőszakban sem a retinátok, sem a Quiznight blog, másrészt nyújtanánk egy kis áttekintést az elmúlt félévből. Nézzük először a kérdések…..
QuizNight Állítólag… 2012.12.13 15:46:28
Sugárban hányt a Télapó a jól sikerült Mikulás-napi afterhétvégén! El is maradt az ottani kvíz, meg a szokásokkal ellentétben- de a helyzetre való tekintettel érthetően- ezúttal szaloncukrot sem osztogatott a többi helyszínen a vén puttonyos. Pedig biztos tele volt neki! Hadd…..
inquizitor 2012.12.13 17:33:23
@BDzsH: köszi a kommentet, matekból ötös! Viszont fuss neki még egyszer a bekezdés első mondatának, és meglesz a megfejtés a kérdésedre:) Mondjuk abban igazad van, hogy nem 10 pont a difi, hanem 11.

Tényleg nincsenek még feltöltve, de már így is egy napot csúszott a poszt. Ha lesznek pontok és változás, updatelünk.
inquizitor 2012.12.13 18:31:39
@BDzsH: próbálom mindenben a jót látni :)
[Ezúton is csókoltatom a Négy kicsi inquizitor csapatot, sosem gondoltam volna, hogy megihletek bárkit is, akár negatív akár pozitív módon :D:D:D] Újabb heti fordulót tudunk magunk mögött, szám szerint most már a tizedik regulárisat, és a téli szünet előtti utolsó előttit-…..
[Visszatérve bokros teendőim súlya alól, osztom tovább az okosságot, helyettesemnek pedig tengermély hála a remek múlt heti értékelőért! ] …volt egyszer egy „Habkönnyű hétfői haligali” című írás, ami nagyjából a tegnapelőtti kvíz inverzére született meg. Nagyon…..
Közlemény: Az e heti Inquizitor posztot elfoglaltságai miatt nem az eredeti Inquizitor írta, hanem helyettese A tipikus hétfők egyetlen enyhítő eseménye sokak számára az esténként megtartott éppen aktuális QuizNight-forduló, szám szerint a 8. Hétről hétre növekvő csodálattal…..
Interjúsorozatunk második részében sikerült billentyűzetvégre kapnom a szegedi kvízmestert, így most megismerkedhettek vele, aki általában kutyás- macskás kérdésekkel és gyorsan pergő kvízekkel hívja fel magára a figyelmet- nem mellesleg pedig neki is köszönhető a QuizNight…..
Úgy néz ki hogy egy kvízes villámkérdés és egy bejegyzés erejéig visszatér az év elején nem is kicsit forszírozott gasztrohangulat, amiért már most elnézést, de nem tudok szabadulni a csillagánizs- jellegű rémképektől, melyek immáron két éjszaka óta csatakos lepedőt és…..
QuizNight BOTRÁNYOS FANYALGÁS!!! 2012.11.07 12:23:32
Nem, igazából nincsen semmi, csak erre klikkelnek előszeretettel a nyájas olvasók, ahogy az remekül látható az elmúlt hetek statisztikáit böngészve:).  Halloween után visszazökkenve a dolgos hétköznapok szürke (ugyan, dehogy) kvíztengerére, hétfőn újabb fordulót tudtunk…..
…helyett féktelen röhögéssel telt egy újabb spéci Halloween- kvíz! A tökök, a sütemények, a jelmezek és nem utolsósorban némely tematikus kérdések is fokozták a remek hangulatot. Eredendően nem vagyok híve a nagy amerikanizálásnak, de el kell ismerni, hogy egy ilyen keretben,…..
Kedves Olvasók! Elgondolkodtatok már azon, hogy hétfő este valamelyik unalmas, huszadszor ismételt sorozatot nézitek a TV-ben? Vagy esetleg már fél kilenckor ágyba kerültök az unalomtól? Netán olcsó sört iszogattok egy krimóban és bámuljátok a hétfő esti meccset, amit egy…..
Negyedik alkalommal értetlenkedek-értelmetlenkedek a hétfői kvíz okán és most először tényleg, de úgy istenigazából: mi volt ez kedves QuizSzerkesztők? Ti teljesen gyogyósnak nézitek a játékosokat, vagy ennyire komolyan vettétek, amiket eddig irkáltam??? Őszintén megvallom,…..
inquizitor 2012.10.17 19:10:31
@nyúlósgumitej: feltetted a leglényegtelenebb kérdést a poszttal kapcsolatban, @madstunt meg válaszolt rá! :)
inquizitor 2012.10.17 20:10:05
@nyúlósgumitej: megnyugodhatsz, nem ért el a kedves szerző annyit. Bár annyit talán még a Kedves Vezető sem tudna. Kínos (mmint nem nekem kínos) magyarázkodóposztot a FB oldalon találsz! :)
Mikor Rudolf diósgyőri szignója után Dzsudzsák és Juhász kánonban lengették be a hazatérés kártyát, eléggé borúsan néztünk külhoni képviselőink szeptemberi tevékenysége elé. Pozitívan csalódtunk, mivel trubadúrjaink egész vállalható hónapot muzsikáltak össze Európa…..