Regisztráció Blogot indítok
Adatok
profett

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest belváros, Veres Pálné utca kiemelt műemléki környezet. Lépcsőház díszítő elemeit és stokkolt műkő burkolatait tisztítottuk. Az általunk használt berendezéssel pormentesen dolgoztunk. ..
Egy új építésű családi házban keletkezett sajnálatos tűzkárhoz hívtak minket. Elsőre eléggé elszomorító volt a látvány. A tulajdonos kérdése az volt, tudunk-e valamit kezdeni a felülettel? Az egyetlen (jó) megoldás az Armex felülettisztító és rétegeltávolító…..
Egy műemlék ismét eredeti szépségében látható. Idén nyáron Tóth Sánor, a Tóth Sírkő Vál Kft alapítója helybeli vállakozók összefogásával munkába kezdett. Vajda János költő mellszobrát Holló Barnabás szobrászművész 1905 -ben készítette. A Válon található alkotás…..
Az elmúlt héten ismét falfirkát távolítottunk el vakolt falfelületről Budakeszin. A Bagolyvár néven ismert, a 10618 törzsszámon Műemléki védelem alatt álló épületet már 2008 -ban megrongálták. Ekkor a térre néző oldalhomlokzatra került fel egy firka, melyet tavaly a…..
A Gritco termékkínálatban megtalálható hordozható pormentes egység. Tartálytérfogata 40L és 60L, az elszívó vezérlése lehet elektromos, vagy pneumatikus meghajtású. Alkalmazható beltérben és kültéren egyaránt. Előnye a pormentes szórás, továbbá nincs szóróanyag…..
Az Armex® felülettisztító és rétegeltávolító rendszer hatékonyságát egy az iparban használt vákuumszivattyún próbáltuk. Időszakos karbantartásra érkezett egy Leybold SV 200 típusú berendezés. Szétszerelése után a követkzeő látvány fogadta a szakembereket: mindenhol…..
Egy album, ahol a közismert homokszórás/homokfúvás veszélyeire kívánjuk felhívni a figyelmet. Az esetekből tanulva szemléltetjük a következményeket. Hol és miért nem szadab ezt a fajta felülettisztítást alkalmazni. Hangsúlyozzuk,  NEM kívánunk senkit és semmit…..
Sérülésre érzékeny krómozott több, mint 30 éves felületet tisztítottunk. A kerékpárváz szódaszórás videó jól szemlélteti a technológia alkalmasságát. Festéket és matricákat tisztítottunk ARMEX© szódabikarbónával. ..
Ha valaki nem ismerné fel, ez egy a vendéglátóiparban használt olajsütő. Új tulajdonosa szerette volna ismét használni, napokon át próbálkozott vegyszeres tisztítással, gőzborotválással, mechanikus kaparással majd megtalált minket. Első képek a vegyszeres tisztítás…..
Budapest belváros, Andrássy út egyik homlokzatán a magas szennyezettségnek kitett faragott márga kövön végeztünk szórást. A sérülésre igen érzékeny felületet legalább 60 év szmog-szennyezése borítja, továbbá nehezíti a feladatot a kőzet nedvszívó hajlama is. Az ablakokat…..
Nekünk jutott a megtisztelő feladat, hogy Sopron város fő jelképének felújítási munkálatainál részt vehettünk. A Tűztorony óraszámlapjain végeztünk felülettisztítást. Az eredetileg római kori várostorony szögletes alapjait 1290 - 1340 között építették. Írásban…..