Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hét holló

16 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti mű, ami írásra sarkallt, itt található: https://index.hu/tech/2018/04/18/hogy_szippanthat_ki_a_nyomas_egy_utast_a_repulo_ablakan/ Ezzel a cikkel annyi baj van, hogy hajnalig lehet sorolni, de nem akarom bántani, már privátban kimérgelődtem magam. Viszont mivel talán tényleg érdekelhet…..
"Kedves Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy hálózatfejlesztéseinknek köszönhetően már Önnél is elérhető IPTV-szolgáltatásunk, váltson egyszerűen!" A múlt heti fejgörcsöt kipihenve, ismét kísérletet tettem rá, hogy a szolgáltató által felmondott, megszűnő TV-szolgáltatásunk helyett, egy másik,…..
Local Hero T-rom. 2018.03.01 11:16:56
Már régen gyűlölöm ezt a szutyok céget, szinte zsigerileg, de ma újabb agyvérzést hordtam ki lábon miattuk. Történt, hogy egy hónapja ujjongó levelet kaptam fenti szolgáltatótól, melyben fanfárok hangja mellett értesítettek, hogy elérhetővé vált nálam egy új TV csomag szolgáltatás. Igaz többért,…..
Másfél éve írtuk, hogy készül az első egészestés, animációs Rejtő-adaptáció, a Piszkos Fred közbelép. Varsányi Ferenc filmjéből most már látható egy részlet, vagy inkább hangulatvideó, mely alapján elég ígéretesnek tűnik a kortárs feldolgozás. Az alkotók még 2014-ben adták be a Filmalaphoz a…..
Vasmacs 03.07. 2016.03.07 09:11:35
vannak olyan hülye dolgaim, hogy valaki beeszi magát  a fejembe, teljesen indokolatlanul, aztán sanyi, ott marad. És most lehet röhögni, mert özv. Horty Istvánné képe előtt gyökerezett le a lábam hétvégén, annyira érthetetlenül, hogy itthon utána kellett googliznom ki mi  miért. Mi a f@szt üzen ez a…..
Local Hero Saláták. 2016.03.02 13:00:51
Nagyobbik gyermekünk állatokat szeretett volna itthon, a lakásban tartani. Támogattam az ötletet, feltételekkel. Ló, krokodil, kutya, stb. majd ha kertes házban lakunk, akkor is kint. Rágcsáló - az kizárva. A testméretek maximuma 1 hüvelyknél nem lehet nagyobb. Nem mintha kifogásom lenne ellene,…..
Negyven vagyok, inkább csak leszek. Mert megélem. Sok mindent elértem, még többet nem. Harminckilenc után is van élet. Még minden esélyem megvan rá, hogy olyan testet formáljak magamnak, amilyet csak szeretnék, bár olimpikon már nem leszek. Innentől már tenni kell, hogy ne zuhanjon össze a test,…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
Nemrég újra légiközlekedtem idegenföldre. Visszajöttek a régi élmények, a fáradtan/félig alva hazajárások és az idegesítő momentumok. Valamint megtaláltam egy rövid hírt 2010-ből.  Történt, hogy: "Egy kaliforniai férfi minden idők leglátványosabb felmondását követte…..
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Local Hero Bogumil. 2013.12.21 18:21:07
     Történt, hogy a nyáron betértem az ovi melletti zöldségeshez. Nagyon alkalmas helyen van a bolt, mert a havi egy - lányomra jutó - gyümölcsnapi sorosság esetén nem kell előre vásárolni meg cipekedni, hanem reggel mindent frissen meg lehet venni és két perc…..
Sokan megjegyezték - ami amúgy nagyon jól esik - hogy már rég nem frissítettem a blogot, elmaradtak a bejegyzések. Valóban így történt, de csak kis részben saját lustaságból, nagyobb részben a körülmények nem tették ezt lehetővé. Egy év nagyon tömör de sűrű…..
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
Hét holló 2013.11.14 20:00:15
Local Hero Európa történelme. 2013.09.17 00:28:39
Mai FB adatfolyamomban már megint egy videó. Ráadásul többen is megosztják. Meg már láttam is párszor. Ahha! Ez most HD változat. Hmm. Nézzük meg, a múltkor alig lehetett kivenni, ki kivel van... Nem is rossz - mármint látványra. Tényleg remek, ahogy lefolyik a történelem a…..
Local Hero Bihari: Magyar táncok. 2013.09.04 18:09:23
    Kölyök koromban - szülői indítással - jártam néptáncra. A közeli Törekvés gyerek csoportjának voltam oszlopos és egyben csizmás tagja. Jártam évekig, jó volt, élveztem, aztán a tanulás és a bekerülés a középiskolába elvitte ezt a…..
SPOILER - Manapság, amikor önkényuralmi rendszerre utalhat Kodály Zoltánról elnevezni egy utcát, szinte felüdülés, ha olyannak állítanak emléket, akinek a szobrát aztán senki nem akarja nyakon önteni egy vödör festékkel. Márpedig abban mindenki egyetért, hogy Bujtor István…..
Vöröshajú lányok Yara 2013.05.05 07:34:00
..
Hét holló 2013.05.06 01:07:22
Local Hero Gyorsforgalom. 2013.04.18 22:24:30
Beköszöntött a jó idő. Reggeli munkába menetel még kocsival történt, estére esőt ígértek a Jósdában. A lakóhely és Ferihegy közötti táv kb. 15 perc, nem nagy ügy. Lámpák alig, a gyorsforgalmin pedig legálisan 90 is lehet a tempó. Kifelé alig, viszont a városba befelé nem…..
Local Hero Sufni tuning. 2013.04.18 21:59:05
Lejáróban volt a Csacsiról a műszaki. Voltak egyéb panaszai is, reggelente panaszosan sírt szegényke - kezdett megpusztulni a vezérműszíj -, és hullottak az olajkönnyek is a szűrőházból a garázspadlóra. A gyógyulás nem Öreg néne házikójában várt rá, hanem a közeli…..
Vöröshajú lányok Suzy 2013.04.18 07:34:00
..
Hét holló 2013.04.18 20:59:38
Vöröshajú lányok Nádja 2013.04.17 17:30:00
..