Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColLector

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picurigor a nyíregyházi Media Marktban az előzetesen ígért 10-15 perc alatt szeretett volna áruhitelre vásárolni, de végül az egymást érő szerencsétlenkedések miatt kénytelen volt többszöri úttal, összesen 3 és fél órát eltölteni a dologgal. Vasárnap megláttam egy bazi…..
HeStyle 1000 2010.03.27 13:26:46
Őszintén bevallom, a HeStyle indulásánál nem gondoltam volna, hogy elérünk majd az ezredik bejegyzéshez, látván, hogy sokan milyen rossz véleménnyel vannak arról, ha egy férfit érdekel a divat. Nem gondoltam volna, hogy a blog életképes lesz. Egy évvel és pár hónappal azonban…..
HeStyle Designer iPad tartó 2010.01.29 09:55:00
Alig, hogy hivatalosan is bejelentették, máris megjelentek az első iPad tartók. Az egyik ilyen ez a Hard Graft cég által készített iPad tároló, amelynek elején az iPod/iPhone is kényelmesen elfér. Szerintem nem rossz, egyszerű, igényes és letisztult. Tetszik. Nektek mi a…..
HeStyle Kanye és a szőrmekabát 2010.01.27 11:45:00
Kanye West és barátnője, a modell, (de feltehetően megélhetési celeb) Amber Rose valamilyen szőrmekabátban jelentek meg a Párizsi divathéten. A kép láttan a PETA (az állatokkal való jobb bánásmódért harcoló szervezet) egyik támogatója be is szólt nekik:"Kanye nem képes…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
ColLector 2010.01.22 22:37:12
Újabb fotók jelentek meg az Armani új fehérnemű és farmer kampányából, melynek Christiano Ronaldo a főszereplője. Engem továbbra sem győzött meg Ronaldo modellkedése, nem értem miért pont őt kellett választani az új kampány modelljének. Szerintetek? A kampányról írt tegnapi…..
Örömmel vettük észre, hogy sokak figyelmét felkeltette a YourLook rovatunk, szép számban kapjuk a fotókat, amiket ezúton is köszönünk. Ezúttal Gleb nevű olvasónk leveléből idézünk: "Íme az én kedvenc ruhadarabom, egy Marc by Marc Jacobs kardigán. Moszkvában vettem a…..
HeStyle YourLook: Dani táskája 2010.01.14 13:15:00
Folytatjuk új, YourLook sorozatunkat, amelyben a Ti kedvenc ruhadarabjaitokat/kiegészítőiteket mutatjuk be. Ezúttal Dani küldött nekünk képeket új táskájáról, amit az Asos.com-ról rendelt (az oldallal hamarosan külön cikkben foglalkozunk majd!). "A napokban rendeltem az angol…..
ColLector 2010.01.15 06:21:34
@Mc Murphy: Egyik csütörtökön megrendeltem, rá következő csütörtökön már itt volt nálam, és közben volt 3 munkaszüneti nap (jan 1-2-3.). Tehát elég gyorsan megkaptam, minden gond nélkül.

@balazsman: Van hozzá vállpánt, de az volt az első, hogy azt lekaptam. Nekem ez kézitáska, nem hordom vállon. :)
Hát az biztos hogy nem bőr, 30 fontért ilyet nem vár az ember. A bőr-kategória többszáz fontnál kezdődik az asos-on.
HeStyle YourLook: Perry cipője 2010.01.13 12:50:00
Olvasónk, Perry vásárolta ezt a Pull and Bear cipőt, hihetetlen jó áron, 6000 Ft-ért. Nekünk írt leveléből idézünk: "Múlt héten vettem a Pull and Bearben (Allee, sokkal jobb, mint a Vörösmartyn) a karácsony utáni akcióban. Ha nem tévedek, bőr. A varrások gyönyörűek,…..
ColLector 2010.01.13 18:03:20
HeStyle Jil Sander iPod tok 2010.01.11 12:10:00
Ezt a két színben kapható bőr tokot a Jil Sander kínálja az iPod tulajdonosoknak kb. 85 euróért. Nekem tetszenek, szépek és jó, hogy nincsenek túlcsicsázva, bár lehet, hogy ennyi pénzért jobbakat is találni. Azt nem tudom, hogy iPhone-hoz használható-e, de talán ahhoz is…..
Dolce&GabbanaA páros visszatér a gyökerekhez - ezen a képen egy hamisítatlan olasz ebédjelenetet láthatunk, aminek a hangulata nagyon tetszik. Csak a ruhákból nem látszik sok minden, és azt sem értem, miért egy szál alsóban eszik az úriember jobbra. BurberryEmma Watson és…..
Kellemes zenével jön ez a háromperces kis klip, mely a Maison Martin Margiela színfalai mögé visz el minket.  (fashionindie)..
ColLector 2010.01.04 07:21:25
@horvath911: Nincs mit, nekem pl. Mihalik Enikő ajánlotta figyelmembe a napokban ezt a filmet.
ColLector 2010.01.04 21:48:00
@horvath911: Igen ismerem, gyerekkorunk óta. :) Haláli csaj, éppen a két ünnep között találkoztam vele, itthon volt, és beszélgettünk mindenféléről. Persze leginkább insider infókról meg trendekről. Nyáron kimegyek New Yorkba két hétre, aztán kikérdeztem hol érdemes megszállni, és persze VÁSÁROLNI. :) Úgyhogy a kinti boltokhoz lesz egy igazán hozzáértő segítségem. :)
Greg Kadel készített Enikővel egy picikét pszichedelikus videót Butterfly címmel. A zene nagyon tetszik, a film már kevésbé. Túl fantáziátlannak látom.Enikőnek azon kívül, hogy egy hatalmas kalappal kell "egyensúlyoznia" nem sok dolga akadt, ezt persze nem az ő…..
Régóta szeretnék szentelni egy írást Rachel Comeynak, mivel különlegesen szép dolgokat alkot. A férfiaknak tervez cipőket (bár női kollekciója is van), és a hagyományos formákat felhasználva mindig belevisz a cipőkbe némi érdekes ötletet, legyen az egy fura színkombináció…..
HeStyle Boldog Karácsonyt! 2009.12.24 12:00:00
Kellemes és nagyon boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!Reméljük azt találjátok majd a fa alatt, amit szeretettek volna és természetesen várjuk a beszámolókat is! :)..
Nagy kedvenceink a bőrből készült kiegészítők.Egy puha, természetes hatású bőrnél egy cipő, táska vagy karkötő nem is kívánhatna jobb anyagot.Most egy szép kidolgozású bőr neszesszert  (ha valaki tud rá jobb szót, szívesen veszem) mutatunk nektek, amelyet kézzel…..
Szóval hétfő este még írja, h velem akar lenni, hiányzom, szeret. Miután elaludtam, küldött még egy sms-t éjszaka, amit csak kedden reggel láttam meg.A kép innenSziasztok!Az én (22) történetem: éppen egy nagy csalódás/ szakítás után voltam, nemrég kezdtem el az új…..
ColLector 2009.09.25 10:18:38
ColLector 2009.09.25 10:42:32
@BARI:

Bevállalom. :) Azért ha minden jól megy, 80 éves kor alatt csak nem szorulok szocotthonra, ellenben sok-sok csalódástól megkímélem magam. Persze felvetődik a kérdés, hogy normális dolog-e ez, ezt annyival lehet elütni: megrögzött agglegény-típus vagyok.
Múlt héten megtudtuk, hogy a Pannon felfelé kerekített áfaemelés után. Dávid szerint nincs ez másként a Vodafone-nál sem: A Vodafone-nál is történt egy sunyi áremelés: Én konkrétan a Fix 3000 tarifacsomagjukat ismertem, aminek az új neve 3200 lett, nyílván azért, mert már…..
Neki átlagos ember kell átlagos külsővel. Eldöntöttem hogy tudomásul veszem de  azt is hogy küzdök ahogy tudok. Egy évig ment a se veled se nélküled.  Elmondta hogy a külsőmmel sok gondja volt. Hát azzal nekem is ezáltal lökést adott hogy változtassak. A kép…..
Mai témánk a szaxofon.   A kép innen   Elég valószínűnek tartom, hogy az én történetem mindenkit a http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/05/ket_lanynal_is_torzsvendeg_lettem sztorira fog emlékeztetni, de azért aki megteheti, olvassa el ezt is. =]   Békésen…..
Tehát van két rossz dolog: a netes társkeresés során és a munkahelyi konyhában megismert fiú. Az eredmény lényegtelen, mert a fiúk bénák. Netes társkeresőm nézegettem körbe, mert egy ideje nem volt olyan, akivel komolyabbra akartam volna fűzni, kalandot pedig nem kívántam.…..
Van ilyen.A kép innenSziasztok Sorstársak!Csak egy röpke dobás története.Anno, kb 1 éve ismerkedtem meg egy közösségi portálon egy sráccal.Tök jó fej volt.Levelezgettünk egy ideig (napi több tonna emil a randi egyeztetéséig).Randi : Hősök tere, görkori.Életemben először volt…..
ColLector 2009.03.27 14:00:21