Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KulcsárM

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tücsök utca Egyedül 2013.08.03 15:24:26
Csak nem maradhat bejegyzés nélkül a blog egész nyáron... Gondoltam összefoglalom mi történt amióta a család 3/4 része a jól megérdemelt szabadságát tölti. A terv az volt, hogy az ő hazautazásuk és az én szabadságom közötti öt hetet én itt töltöm, ők meg otthon. Mint…..
Budapest belvárosában a napokban hemzsegnek az emberek a Duna partján. Mert megtehetik. Mert meg tudják közelíteni a folyót. Sokan katasztrófaturizmust emlegetnek, pedig nem történt tragédia. A robosztus és átgondoltan megépített rakpartoknak köszönhetően egy percig nem merült fel…..
KulcsárM 2013.06.07 21:28:10
@phaidros: Ez nem arról szól, hogy de jó, hogy árvíz van, ezt kívánjuk mindíg! Arról, hogy jó lenne átgondolni, hogy Budapesten ne az autókat részesítsék előnyben, mert idővel belefullad a város. Ilyenkor EBBŐL A SZEMPONTBÓL egy kis levegőhöz jut a város, a városban élők!
Ez most még az előző hétvége elmaradt krónikája lesz, csak szólok. Az időjárás – mint már kifejtettem - nem volt túl kegyes hozzánk, úgyhogy nagyon kreatívnak kellett lennünk, hogy alternatívát találjunk a „két napig fetrengünk a tv előtt” - amúgy remekül hangzó -…..
Tücsök utca Emergency 2013.05.06 22:40:18
Péntek este elrohantunk az IKEA-ba, abból a célból legfőképpen, hogy pótoljuk a lakás felszereléséhez tartozó, de általunk már megsemmisített tárgyakat (pl. pohár), valamint beszerezzünk még egy pár műanyag dobozt, amelyek segítségével uralni tudjuk a gyerekszobákban…..
Tücsök utca Szünidei krónika 2013.02.27 22:35:17
A múlt héten szünet volt az iskolában, ami ráfért a gyerekekre, mert már eléggé fáradtak voltak. Na szóval szünet, méghozzá úgy, hogy Géza is szabin volt szerdától, úgyhogy remek családi programokat találtunk ki. Még a szünetet megelőző pénteken az iskolában megkaptuk…..
Tücsök utca Basler Fasnacht 2013.02.24 16:56:31
Die drei scheenste dääg, a három legszebb nap. A bázeliek így nevezik a három napos farsangi karneváljukat, amelynek fényét idén volt szerencsénk jelenlétünkkel emelni. Bár az indulás előtt gyermekeink szokás szerint nem-tetszésüket fejezték ki a program miatt. Így többek…..
Ez a hétvége megint a téli sportok jegyében telt. Lassan kezd az az érzésem lenni, hogy a Téli Olimpia felkészítő táborába kerültünk. Mondjuk, ezzel nekem semmi problémám nincs, és egyelőre a család többi része sem tanúsít nagyobb ellenállást. Szombaton a szokásos…..
Mielőtt a feledés homályába vész az előző két hét (lassan már három...), valamint minden kedves érdeklődő elpártol tőlünk, gyorsan összefoglalom, hogy milyen pompás programokkal szórakoztattuk Géza anyukáját, azaz Agyibagyit azalatt a tíz nap alatt, amit itt…..
Tücsök utca Rokonlátogatás 2012.11.10 21:07:26
November elsején este megérkezett hozzánk Géza öccse, Marci, valamint a kisfia Bence. Bori nagyvonalúan átengedte a szobáját a vendégek részére, ő pedig bevackolt a hálószobánkba. Szuper ötletnek tűnt a földre lehelyezett matrac, nagyon otthonosan berendezte, volt ott minden,…..
Tücsök utca Kész cirkusz 2012.10.08 23:16:25
Újabb hétvége. Megint nem unatkoztunk. Szombaton, kihasználva az utolsó napsugarakat ismét a Parc Pré Vert felé vettük az irányt. Ez az a hely, ahol még az első hétvégén vizi-dodzsemeztek a srácok. Most azért mentünk vissza, mert az iskolában, Ábi osztályában az egyik anyuka…..
Tücsök utca Désalpe 2012.09.23 22:44:59
Tehénnézés. Komolyan. Ez volt a szombati programunk. Elmentünk egy faluba megnézni, hogyan jönnek le a tehenek a hegyről. Nem kell röhögni, ezt itt kérem igen komolyan veszik. A héten az egyik anyuka a suliból hívta fel a figyelmünket a remek hétvégi programra. Meséltem bent a…..