Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Postás Gizi

5 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na persze az egész ország hülyének van nézve ha a földvásárlásról van szó. Orbán Viktor egyenesen ki is kéri magának a feltételezést, hogy ő neki aztán lenne is egy talpalatnyi földje azon kívül ami a vagyonnyilatkozatában szerepel. Nagyon korlátolt agyú, genetikai zsákutcába forduló ésszel…..
Érzékelhetően felpörgette pénzeltüntető gépezetét a kormány, ami azt jelenti, hogy valaminek a kezdetén, vagy valaminek a végén járunk. Ha most indul az új arisztokrácia kistafírozásának utolsó stádiuma, akkor nem sok jó vár ránk, ám ha úgy érzi a kormány, hogy közel a vég, és meg kell ragadni az…..
Postás Gizi 2016.03.04 10:25:26
@dukeekud: Az a baj, hogy a te haverjaid, a narancsos huszárok meg még mindig elmúlt nyolcéveznek és visszafele mutogatnak. De gondolom az normális.
A Fidesz sokadszor bizonyította be: fél a választóktól. Képviselőik mindent megtesznek azért, nehogy részvételi alapon dönthessünk bármiről. Se a budapesti olimpiáról, se a Városliget beépítéséről, se a Duna-part elcsúfításáról, se semmiről. Szerintük ugyanis mi…..
Aligha gondolná bárki is, milyen döbbenetesen rossz állapotban van a brit Parlament épülete. Noha folyamatosan dolgoznak rajta, a harc szinte reménytelen. Most megmutatjuk, a pompás külső mögött milyen a szomorú valóság. Az elmúlt két évszázad intenzív igénybevétele alaposan…..
Figyelem! Az alábbiakban nyugalom megzavarására alkalmas vélemény olvasható. Most, hogy a Gyermek elérte a bölcsis kort, nagy bölcsőde tesztelésbe fogtunk. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb 8. kerületi bölcsődéről még fórumokon sem lehet elérhető információt szerezni. Így…..
Weboldal-mustra következik: 6, utazástervezéshez használható, ötletes weboldal rövid bemutatása. Tavaszi hosszú hétvégék, nyaralások előtt még éppen jókor jöhet! Eatwith.com: Most már akkor sem kell lemondani a személyes hangulatú baráti vacsorákról, ha idegen országban…..
Postás Gizi 2014.02.20 10:42:36
@DonnaQ: Gondolom nehéz azért sok adatot összeszedni, elég részletesek a cikkek. Remélem idővel jóóóóóóó sok cikk lesz rajta :)
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Postás Gizi 2013.12.20 13:13:51
@Együtt 2014 különítmény: Te analfabéta, szerinted az MSZP az kit fed?:D
Czomba Sándor büszkén jelentette be tegnap, hogy a jövőre 3.5%-kal nő a minimálbér. Bruttó. A Portfolio számításai szerint viszont kézhez kapott, nettó minimálbér összege szinte alig változott az elmúlt 6 évben. Csak a terhek növekedtek látványosan: De ez nem is…..
Postás Gizi 2013.12.03 09:23:50
@roli101: +1
Polgárda Az igazság Kishantosról 2013.11.25 12:38:35
Egy fél ország figyeli aggódva, miféle elvetemült ügy zajlik Kishantoson. Lelki szemeinkkel látjuk a földjétől megfosztott, fizimiskájában leginkább Bálint gazdára emlékeztető, jóságos parasztembert és nincstelenné lett családját, ugye? Még véletlenül sem sejlenek fel…..
Az bazdmeg, fejezd ki önmagad, jó lett, tényleg! Ezeket az önjelölt művészeket kötném össze az összes hipszterrel, hogy később fájdalmas halált haljanak. Most pedig megyek és kitalálom, hogy milyet. Jóój. ..
Subba Anyád: Mi van a taskamban 2013.11.22 09:00:00
A terhesség állítólag megbolondítja a kismamákat lelkileg, na ennél a fiatal asszonynál ez egy Amerikából Kabára visszatelepült kamu alteregóban, Jeanie-ben manifesztálódott. Én totál megértem amúgy, ilyen szekrénysor elől muszáj valamibe menekülni. Van blog is.…..
Postás Gizi 2013.11.22 10:03:43
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
Postás Gizi 2013.11.12 11:18:29
@barli: Én csak azért nem venném meg, mert nem ismeri a központozást. Ha ezt javítják, akkor lehet adnék érte 4 kiflicsücsköt meg 3 doboz csempész cigit :P
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
Postás Gizi 2013.11.12 09:04:20
@tobeor: +1
De ők még a közmondást is fordítva szajkózzák: kicsire adunk. Nem pedig kicsire nem adunk.
Szerencsétlen devizahitelesek a nagy megmentésre várnak hónapok óta, erre mi derül ki? Már megint csak a szokásos fideszes szemfényvesztés látszik: politikai-kommunikációs értelemben ügyes amit kitaláltak, gazdaságilag viszont az egész csak fingfűrészelés, vagy ha úgy tetszik,…..
Új mentőcsomagot állítottak össze a deviza-adósok számára   „Még a vonatkozó jogszabályok alapelveinek sem felelnek meg.” – állította Róna Péter a devizahitelek jogi megítélésével kapcsolatban. A világhírű közgazdász most ennél is továbbment, állítása…..
Postás Gizi 2013.10.09 13:48:07
@graphite: Tudtam, hogy valami analfabéta hozzászól majd.

Komám, a frank hitel 6%-on kamatozott. A Forint hitel ugyanakkor olyan 10-12%-on. Na tehát, maradjunk a példádnál:
". Gondolj csak bele, valaki vett egy panelt és ehhez felvett mondjuk 8 millió ft hitelt 10 évre, majd 5 évig fizetett, és a tőketartozása jelenleg kb. 9 millió. "
Akkor vissza az egész, visszakapja a pénzt mind egy szálig, amit befizetett. 8 milla 10 évre 6% kamattal -> az 2007 körül havi 80.000 Ft volt, az árfolyam miatt mostanra 120.000 Ft. Átlag legyen egy 100.000, tehát befizetett eddig 6x12x100.000 = 7.200.000 Ft-ot. De mivel a 8 milla tartozás a frank miatt 12-13.000.000 mostanra, plusz a törlesztés elején csak kamatot fizetsz, ezért igen, még 9 millával tartozik.

Forinthitel: 8 milla 10 évre 12% kamattal -> 130.000-es törlesztő. És ott is kamatot fizetsz az elején jó sokáig. Kamatos kamat, megváltozott kondíciók, rossz adósok, kockázat áthárítás stb. 6 év után lehet, hogy még itt is ennyi a tartozás a kamat törlesztés miatt, viszont az elejétől kezdve mindvégig baromi sok volt a törlesztő. Érted, mire gondolok? Bár kötve hiszem...
Postás Gizi 2013.10.09 13:48:43
@blackshíp: Na, pontosan ezt akartm mondani :)
Postás Gizi 2013.10.09 13:49:49
@blackshíp: Örülök, hogy van még értelmes ember az országban, aki felfogja, hogy miért választotta mindenki a deviza hitelt, és nem a forintot. És azt is, hogy ha átváltanák visszamenőleg forint hitelre forint hitel kondíciókkal, akkor lenne itt igazán sírás rívás...
Az a fajta kölök vagyok, aki elég makacs, ahhoz hogy megváltoztassa a világot. Szeretek így gondolni magamra. Szerelem, munka, zene, család, mindegy miről van szó...ha valamit elhatározok, hogy elérem, vagy megtartom, jó eséllyel úgyis lesz, mert nem adom fel, egészen addig, amíg meg…..
Egy csütörtökre virradó éjjel történt brutális gyilkosság foglalkoztatja a pesterzsébeti és a soroksári polgárokat. Többen a halálbüntetés visszaállítását követelik, mások inkább  azt szeretnék, hogy soha többé ne ismétlődhessen hasonló eset a Duna-parton. A…..
Postás Gizi 2013.09.30 10:48:27
@Köves D. Gábor: Mennyire igazad van!!!!!
Van úgy, hogy leszakad a polc a szekrényben. Persze rikácsolhatsz, hogy túl sok cucc lett felpakolva, de valójában te cseszted el, amikor akkora barom nagy polcot túl kicsi csapokra tettél. Ott van a rohadt szekrény, falában a beletört csap, ami egy kicsit szét is barmolta a fát. Mit…..
Postás Gizi 2013.09.26 14:16:31
@szist: Azt kell mondjam, a többieknek lesz igaza: te teljesen hülye vagy. Olvasd el a posztot még 3x, és utána hőzöngj! Bár szerintem nem fog segíteni.
Egyszerűsítek:
- BEVEZETTÉK -> SOK LETT -> FÉLIG KIVEZETIK
Ezt a 3 lépést ugyanaz a banda csinálta. Kapisgálod már a lényeget?
Áh, mindegy (legyint, és tovább megy, hogy megkereshesse legálisan azt a pénzt, amiért már fizetnie kell, ha le akarja venni...)
Postás Gizi 2013.09.26 14:19:55
@aVs: Ja:D
Megkezdődött a kampány az V. kerületben, összecsapott Rogán Antal és riválisa, a millás Juhász Péter! A csörtét Rogán indította, a jelenlegi polgármester a Magyar Nemzet keddi számában megjelent interjújában vágott oda az E-2014 társelnökének, aki évekkel ezelőtt a…..
Postás Gizi 2013.09.03 17:15:13
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
Postás Gizi 2013.08.30 09:02:59
@tisztapista: Hát te egy gyökér vagy... Mást nem tudok hozzáfűzni...

Az nem zavar, hogy a te gyerekedre fog ráesni a vakolat, ha nincs felújítás?
Satöbbi, a többire tényleg nem is mondok semmit.