Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illyria

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
A Bors információi szerint Tatár Csilla még karácsony előtt, december 22-én és 23-án is Kárász Róberttel együtt kénytelen vezeti reggelente a Tv2-n a Mokkát, holott már az MTVA-nál rá váró új feladatokra kellene koncentrálna. A Blikk szerint Tatár Csilla mostanában…..
illyria 2014.12.15 09:27:30
@doggfather: igaz, bocs, csak 2013-ban volt meg nekik a millió, 2014-ben a döntőben csak 900 ezret hoztak. :)
megnéztem :)
illyria 2014.12.13 15:48:18
@doggfather: A Dal? A köztévé egyik legnézettebb (ha nem a legnézettebb) műsora egész évben.
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
  A közhiedelemmel szemben, nem az a bajom a Rising Starral, hogy a TV2 csinálja, vagy hogy a szombati X-Faktor annyira leszívja az agyam, hogy másnapra csak a zombulás marad és a kétségebeesés, hanem az, hogy ez egy rettenetesen rossz formátum, amiből a TV2 igyekszik ugyan kihozni,…..
A TV2 új üdvöskéje, tán még azt is meg merem kockáztatni, hogy ikonikus arca, Berki Krisztián éppen az Éden hotel harmadik évadát forgatja a Csendes-óceán partján a Super TV2-nek, de közben az anyacsatorna műsorait is reklmozza, jó katonához méltón. Ennek megfelelően…..
illyria 2014.11.13 09:50:13
Íme az utolsó adás, amiben kreténeket láthatunk, innentől vége a cirkusznak, nincs bajszos nő, nincs bohóc, nincs éneklő elefánt. Ma még ki kő bírni. Nem marad el az összefoglaló, ami alatt a mentorok beszélnek arról, hogy milyen szuper tehetségeket találtak, annak ellenére,…..
Az utolsó válogatáson megint volt minden, mint a búcsúban, de a hagyományoknak és a kézikönyvnek megfelelően erre az adásra jutott a legtöbb jó hang is Hogy aztán a táborban az idei új szabályok (erről mindjárt egy külön posztban még írunk) mennyire kavarják meg a dolgokat,…..
Éppenhogycsak megszokta az ember a menetrendet, október 6-tól megint teker rajta az RTL Klub, ezzel igencsak csúcsra járatva a nézettségkimaxoló gépezetet. Nem mintha most nem ez lenne a helyzet, márminthogy a hét hat napjának estéjét meggyőző fölénnyel nyeri az RTL Klub, de…..
illyria 2014.09.24 07:33:29
@ByeKitty:

A Watergate-botrány kirobbantóinak informátora egy akkori pornófilmről, a Mélytorokról neveztette el magát.

Ennek az infónak a birtokában hihetetlen fantáziával dolgozzuk ki magukban, mit jelenthet az, hogy mélytorok és tegyük hozzá, hogy iparági...

Na, mit jelent az "iparági mélytorok"? :))
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
A Bors a tegnapi kirúgás hírére megkereste az érintettet is, jóhogy. Emlékeztetőül: Győző szerződését a TV2 azért bontotta fel, mert meg akarta verni/rángatni az egyik stábtagot. A Győzike Shopw egykori címszereplője azt mondta a lapnak, hogy hagyják már őt béként az ilyen…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
A hírműsorból immáron komplett blokkokat a hard newsnak, azaz nem bulvár, hanem valós híreknek időt szentelő RTL tegnap folytatta az Orbán-lány esküvőjén ellopott telefonok ügyét, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert nekiestek a Fidesz-kormánynak a Magyarországra látogató…..
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Az RTL Klub az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án 21:20-kor tűzi műsorra a 30 éves jubileumát ünneplő rockoperát, az István, a királyt, Alföldi Róbert rendezésében - írják közleményükben. "Büszkék vagyunk arra, hogy az RTL Klub lehet az a televízió, amely…..
illyria 2013.08.10 09:01:37
@izéke39: ha lenne vevő, akkor nem árulnák a jegyeket még mindig a hivatalos csatornákon... és nem értettél meg, magyarázni meg nem fogom