Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loyola

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben. Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját…..
Loyola 2014.01.25 22:22:01
@janna.m:

Egyrészt sohasem vontam kétségbe mások magyarságát, másrészt pedig egy toleráns, nyitott ember vagyok. Ezzel szemben nekem éppen az imént vonták kétségbe mind a hazafiságomat, mint a vallási meggyőződésemet, a rosszindulatú általánosításokról nem is beszélve. Nem én szorulok itt szentbeszédre.
Loyola 2014.01.25 22:24:23
@CSENDES: Ez a felszólítás, nem más, mint egy véleményalkotás, és akkor "nem lenne normális" ha kormányoldali politikai entitás kényszerítő erővel akadályozná meg az ellenzéki összefogást. Ennél sokkal cifrább dolgok vannak, sokkal fejlettebb demokráciákban.
Ma írtuk meg, hogy Rétvári államtitkár hetet-havat összehordott Marxról tegnapi, súlyos tévedésekkel tarkított nyílt levelében, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában található Marx-szobor elleni tiltakozásul írt. Azóta létrejött egy "Marx marad" Facebook-csoport is,…..
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
Egyházi ingatlanban pártrendezvényt tartani alapvetően gusztustalan lehet annak, akitől jó keresztény létére távol áll a szószékről politizálás lélektana, és mindennapi gyakorlata. Az, hogy Hegedűs Loránt jobbikos lelkészt, vagy lelkes Jobbikost ez teljesen hidegen hagyja, az…..
Loyola 2014.01.08 12:43:09
@bkkzol:

Amíg az egyházak kórházakat, idősotthonokat, árvaházakat, melegedőket, iskolákat tartanak fenn, addig az államkasszától sem kéne őket leválasztani.
Loyola 2014.01.08 13:22:56
@doggfather: bírom, amikor valami arrogáns, ítélkező pöcs kétségbevonja mások kereszténységét meg a létezését is.
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Loyola 2012.12.20 10:34:58
@bkover:

Adom. Néztem a szerencsétlen gyurcsanyista hahás hülyegyerekeket, akik, még akkor is eröltették a buliforradalmukat, amikor már semmi oka nem volt a tüntetésnek, és amikor a jobb fej hallgatók már rég hazamanetek.

ELképzeltem, ahogy azon tűnődnek, hogy "hej ha Fletó vezérünk még kormányfő lenne, de közénk lövetne gumilövedékkel".

Ehelyett semmi... egy embert levettek a rendőrök a hídpárkányról, nem lőtték ki senkinek a szemét, nem vertek családapákat, nem vertek papokat, nem kínoztak meg senkit rendőrök, de ezeknek a senkiházi netpojáca ballib csürhének még van kép a bőrén "diktatúrát" kiáltani. Megérdemelnék.
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
A kormány mai bejelentése szerint a felsőoktatásban az állam által finanszírozottan felvehető hallgatók száma 2013-ban nem lehet kevesebb a tavalyi 55 ezernél, a pontszámokat ennek megfelelően fogják meghúzni. Értetlenül állunk a bejelentés előtt, hiszen pár napja a…..
Az elmúlt másfél hét történelmi pillanatai nem értek véget: az országos diáktiltakozásoktól megrettent kormány kommunikációs trükkökkel próbálkozik, és egyik ötletet a másikra halmozva próbálja menteni a menthetetlent. A hétfői többezres budapesti és folyamatos vidéki…..
Loyola 2012.12.19 13:57:52
@HomicideWatch: @szekertabor:

+1

Pontosan! A Kormány 2 év után először végre mutatott egy mininális kompromisszum-készséget. Ezt arra kéne felhasználni ráneveljük a Kormányt erre a stílusra, nem arra, hogy civil meg hallgatói köntösbe bújva visszahozzuk a sírből levitézlett politikai formációk politikai támogatottságát.
Loyola 2012.12.19 13:47:21
@CICMÓK: Ha tényleg a hallgatóság érdekei számítanának a HaHá-nak és nem leszerepelt ellenzéki politikusoknak pucsítanátok, akkor vágnátok, hogy ez igenis REFORM.

Onnan látszik, hogy ócska kis pártkatona vagy Te is, hogy számodra nem az a cél, hogy "rendben legyen a felsőoktatás", hanem, hogy a "kormány beismerje a vereségét". Ez maximum a megélhetési diákpolitikus majmoknak fontos, az átlag hallgatónak és diáknak NEM. El a kezekkel a diákforradalamtól! Bár nem teljesen értek velük egyett, de azt becsülöm, hogy nem qrvulnak el, és idővel levetik magukról az élösködő sunyi hahás bagázst.
Az eurologus blog beszámolója szerint tanulságos körlevet írt képviselőtársainak az Európai Parlamentben Surján László, az EP alelnöke. Surján azért ragadott klaviatúrát, mert az új máltai biztos EP-s meghallgatásán tapasztalata szerint túl sokat kekeckedtek a képviselők…..
Olvasd a kormányhoz hű forrásokat, rögtön megtudhatod, hogy Orbán beszéde mennyire energikus és jó volt, a Kossuth téren lévő tömeg pedig simán hússzor (megjegyzés: az ötvenszer, százszor vagy milliószor is mehetett volna, ne romboljuk vezérünk tekintélyét, ha kérhetem!…..
A KARD Törölköző 2012.09.26 14:13:58
A Fővárosi Törvényszék harmadszor is a Klubrádiónak adott igazat a 95,3-as frekvenciáért folytatott perben. A bíróság kimondta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem zárhatja ki a pályázatból a Klubrádiót, és hatályon kívül helyezte az erről szóló…..
A bőségkosár bűvkörében Szembe megyünk a főáramlattal. Nem azon borzadunk el, hogy átlagos jövedelem mellett nem vehető igénybe a családi adókedvezmény teljes összege, hanem azon, hogy ez az igény. Lássuk először a tényeket: a tavalyi évben összesen 180 milliárd forintnyi…..