Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külföldi Viktor

0 bejegyzést írt és 304 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Külföldi Viktor 2012.12.18 09:36:44
Subba Barlangrajz: Meleg van! 2012.06.19 19:29:00
..
Külföldi Viktor 2012.06.20 08:17:49
Fotó:Gareth Codd Gásadalur település Feröer Vágar nevű szigetén található. A falu Vágar nyugati részén fekszik, a sziget legmagasabb hegyeinek ölelésében. 1940-ben a brit megszállás idején egy lépcsőt építettek a tengerparttól  a faluig. Egészen 2004-ig amikorra is…..
Külföldi Viktor 2012.05.29 15:33:29
Cukkerberg Jég dupla whiskyvel 2012.05.17 04:59:00
Ha eltekintünk a szélsőségektől, az italozás cukorbetegen sem tilos: tudni kell az italok cukortartalmát (extrém sok is lehet); ismerni a bennük lévő alkohol vércukorcsökkentő hatását; érdemes fejben tartani, hogy a becsiccsentett állapot és az alacsony vércukor érzésre…..
Laci barátommal úgy döntöttünk, hogy ma zúzapörkölt készítése közben elvégzünk egy igen egyszerű tesztet. Már régóta terveztem, most végre megcsináljuk.A kaja alapanyag vásárlás közben vettünk 6 db olcsó sört, ezeket fogjuk letesztelni, hogy valóban rosszabb-e az ízük,…..
Kontár Tuc ennél rosszabbat? 2011.08.10 09:02:00
A Tuc keksz korábbi reklámjait sem igazán zártam szívembe, és lám, ezúttal sem sikerült maradandót alkotniuk. Már az újra és újra felszínre törő nyelvi zsonglőrködés bántó a fülnek (tuc - tudsz), és megspékelve még minden alkalommal egy-egy bugyuta rajzolt jelenettel...…..
Külföldi Viktor 2011.08.10 10:56:10
Bangkok Charlie kitartó olvasói jól tudják, hogy a thai reklámok viccesek, ugyanakkor pedig azt is, hogy thai humor gyakran elég sajátos képződmény. Azt is említettem már, hogy nem láttam még eddig a Monty Pythont thaiul, de szerintem nem is élne meg az abszurd humor ezen az…..
Gyűjtést adott közre az Advertising Week az általuk legviccesebbnek tartott 10 reklámról, ami az elmúlt néhány évtizedben futott. Van jónéhány, az átlag európai ember számára ismeretlen szpot is, de azért elég sok megjárta az interneten keresztül a legtöbb kontinenst. Persze…..
Gyöngyszemre leltünk minap az internet mély bugyraiban, és találtunk egy gyűjteményt minden idők legbetegebb japán reklámjaiból. A Kreatív Online-on már tegnap megtartottuk a beteg reklámok napját a Skittles "Taste the rainbow" sorozatára való visszaemlékezéssel, de ezek…..
Ha a barátnők és feleségek nem engedik el a férfiakat a sörözőbe, akkor elmarad a görbe este. Ha elmarad a közös sörözés, akkor kevesebb sör fogy. Ha kevesebb sör fogy, akkor a sörgyártók profitja is csökkenni fog. Hogy lehet ebből az ördögi körből kitörni? Meg kell…..
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
Ezentúl a csajoknak is jó lesz, ha a pasijuk pucér nőket nézeget a neten.A Liaison Dangereuse fehérnemű cég teljesen megreformálta a férfiak gusztusatalan szokását az úgynevezett sztriptíz vásárlással. A Liaison kezdőlapján lehetett kiválasztani a legszimpatikusabb modellt, aki…..
Külföldi Viktor 2011.02.25 22:44:32
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Külföldi Viktor 2011.02.25 22:38:35
Meghívót kapott Bangkok Charlie: szombat, délután 16.00 óra a Siam Paragon előtt, remélem ráérsz? Ha megmutatom, kitől jött a meghívó, akkor már a válasz sem lesz kétséges. Nos tőle:Ő bizony Ploy Cherman, foglalkozását tekintve színésznő és modell, státusza pedig thai…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
Söntésblog Paraszttekila 2011.01.11 15:20:00
Na ez nem bolti cucc, azt elmondom. Vagy ha valahol ilyet kiadnak a pultból, akkor elég kemény helyen jársz. Lehet, hogy Mexikó hangulatához a citromos-sós-zöldalkohol íz jól megy, de mi itt máshogy isszuk: házi borpárlat, szelet kolbász, pirospaprika, ez a recept. Ha nincs borpárlat,…..
Külföldi Viktor 2011.01.11 21:45:26
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Proszektúra Birka-irka 2011.01.01 16:22:00
Csak most látom, hogy szegény köztársasági elnökünket megint báncsák, azzal vádolják, hogy nem tud magyarul. Én meghallgattam éjfélkor az elnöki páston menet közben elmondott beszédét, és határozottan állítom, hogy az áldd szót két dével mondta, a kedvvel szót is két…..