Regisztráció Blogot indítok
Adatok
united100

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem lehet szebb napindító, mint ez a sárga förmedvény. ..
Jajj,de csúnya! Nap képe: Pilla 2013.02.07 12:00:00
Jimmy mechatronikán edzett agya is ledifferált, mikor beküldte. Az enyém is. ..
Jajj,de csúnya! Ukrán tél 2013.02.05 15:58:53
Tartogat meglepetéseket néha a zord keleti időjárás is. Itt-ott havazik, lefagy az út, néha pedig fel-felbukkan pl. egy ilyen Samara is. Éndzsölájz. Gyanús, hogy elölről lekerült a hótoló, nem akar munkát vállalni. Hátul azért a turbinák még megvannak. Felszállásra…..
Még tavaly került állományba ez a 206CC. Az ördög a részletekben lakozik. Kezdhetném akárhol. Küszöb, géptető, ívek, ablaktörlő.. Az a kipuff! Azok a tolatóradarok! Az a szárny! Azok a kapaszkodók! A kamubeömlők! Vad a beltér, száguldásra hív. Ebben partner a TYÚNING…..
Ukrajnában a Daewoo Lanos nem ritka jelenség. Egy ilyen átalakítás már annál inkább. Kifosztott ő minden boltot, Ezután csak rontott-bontott. Nem volt jó az eredeti, A jóízlés őt csak kergeti...
Komplett optikai Tuning F Astrára   Még nem késő megvenni, ajánlom mindenkinek, szívből, szeretettel! ..
Jajj,de csúnya! Magyar műremek 2012.12.22 09:25:34
Az évezred fordulója rengeteg dolgot tartogatott számunkra, többek között néhány tuningirányzatot is felvirágoztatott, illetve a porba taszított. Ez az alábbi Celica is a porban végezte, a gitthalmazok és purhabcsodák ideje lejárófélben van. Az élő példa alant. General és…..
Egy bajor csoda, francia kezekből. Már innen jó. Hátulról is egészen csodálatos. A géptetőn nem tudni, mik vannak. Színek, szagok, formák. Hasonló, és persze az igényesség is hagy némi kívánnivalót maga után. Szóhoz sem jutok...
Belgiumban is szeretnek tuningolni. Tudnak ilyet is, olyat is. Ez inkább ilyen lett. Amolyan ralis figura akarna lenni. A felni még tetszik is. Azt a szárnyat felapplikálni nem lehetett kis munka. Egy kicsit sorjás még. Ne felejtsétek, tart még a játékunk, holnap éjfélig…..
A malájok autóépítési stílusa enyhén szólva is extrém. Teljesen más autók, teljesen más szokások alapján tuningolnak, a szemünk pedig nem fogadja be. Lassan pedig már a gyomrunk sem. Felszállásra kész. Tuti, hogy tud repülni. A strandkorlát is fantasztikus. Ledek,…..
Mobiléről kaptam ezt a csodás Cliot, amelyet elétek tárok. Esti szórakozásképp. :) Ismét az olaszok. Zebracsíkos lángnyelves, kályhaezüst tuning. A légszűrőtuning akár +10 lóerőt is adhat, ne felejtsük. A homasitát ezúttal kifosztották. Bármivel is vonták be,…..
Jajj,de csúnya! Ikszöt 2012.11.05 14:36:59
Rengetegen, de tényleg rengetegen küldtétek az X5-öst, amely múlt héten keringett a hahun. A linkre most rákattintva már egy ML Merci jön be (nem tudom, hogyan..), de a képek itt vannak. A szöveg is megért volna egy misét, de így is eléggé üt. Az ukránok (oroszok, bolgárok,…..
Egy olyan autó jön, amelyből rengeteg mászkál az utakon, főleg nyugaton. Itt nem csak a típusra gondolok, hanem a tulajdonosra. Spanyol (francia, olasz, német, osztrák, mindegy) rendszám, de benne vendégmunkás, főként román. Ez az ember még hangoztatja is, a hátuljára ragasztott…..
Jajj,de csúnya! Mattulás 2012.10.15 07:55:50
Ha már lement a Golf-nap, akkor jöjjön egy Golf. Kettes, mattfekete, és minden ízében gyönyörű. Valaki magyarázza el nekem, hogy miért jó az Urban Street Club név. Kidörgő. De nagyon. A beltér sem kutyafüle. Szupercuki. Valami végleges forma-szerűség...
Jajj,de csúnya! Pirosszka 2012.10.08 08:20:31
Andrástól kaptuk frászbukon. Nem egy sókár, de mindene adott a megjelenésre. M3, csavartküszöb, tikrács. Ami kell. Hátul már szegényesebb, de itt még le lehet rugdosni a dolgokat...
Jófogáson bukkant fel ez az egyedi Trabi, melyet Ádám is és Pál is beküldött. Eladóvá vált helyhiány miatt szeretett Trabantom. Teljesen egyedileg épült 1999-ben azóta egy km-t nem ment (akkori megoldásokkal nem a mai hiperszuper technikával), 3éve végleg kivontuk…..
united100 2012.10.08 08:51:20
@accelerator: ezen percekig szakadtam :))))))))))
Ez van, ha valaki az elszántságával, és állítólagos szépérzékével megalkot egy autót. Egy Camaroból lett rém a végeredmény, amelyet aztán az ebayen próbál eladni a tulaj, cirka 15000 dollárért. Tuti vétel. ..
united100 2012.10.04 15:45:08
Az autóról is lesz még szó. Képzeljük el azt a jelenetet, amikor Középfölde hirtelen Kék Lagúnává változik. Pedig ez csak egy Clio. (ugye megvan a képzavar?) ..
Reggelire egy Peugeot következik, ami annyira durva, hogy még a tegnap kimaradt posztokat is pótolja ezerrel. A spanyolok ha tuningolnak, szeretnek átesni a ló túloldalára. Ennyi műanyagból egy komplett játékosztályt lehetne legyártani. Hatszázcolos felni, 445/-15-ös gumival.…..
united100 2012.10.02 21:46:58
Jajj,de csúnya! Brutálpéntek: XM 2012.09.28 13:09:50
Citroen XM kombi. Nem a legideálisabb tuningalap. De a franciákról tudjuk, képesek extrémet alkotni. ..
Egy 309-es Peugeot-ba 3-as Golf lámpákat rakni egyszerűen csodás tett. M3 tükör is van, csak hogy meglegyen a teljesség. ..
Jajj,de csúnya! Izom szamár 2012.09.26 16:30:00
A reggeli dupláért egy hiánypótló Szamár jöjjön, egyenesen Ukrániából. Nem hiányzik semmi. A lakótelep vagánya...
united100 2012.09.27 13:57:46
Úgy látszik, a zöld és sárga színektől nem tudunk szabadulni. Most egy Ford Aspire kerül terítékre, kirívó színeivel és díszítettségével minden közlekedőtárs sokkolójaként szolgálhat. Azóta már persze elkelt. Minden részletében sokkoló. A zebracsíkos külső persze…..