Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skumfuk

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011 júniusát írtuk, mikor én, meg két társam – köztük „D”-vel – két üveg borral, meg egy sörrel teli szatyorral sprinteltünk a Kelenföldi vasútállomás felé. Nem helyiek voltunk. Az előző vonatról leszállás után maradt még fél óránk a Volt-vonat érkezéséig, így…..
Az együttes nevét nagyon találónak éreztem, mikor hasonlót sikerült átélnem 2011-es soproni koncertjük alatt. A 2011-es Volt utolsó napján jártunk, mindenki sokadnaposan, hullafáradtan, de véget nem érő izgatottsággal várta az estét. Nem is csoda: 30 Seconds To Mars, majd Paul…..
A hőség akkora volt azon a júliusi napon, hogy a forróságot szerető emberek is izzadtan, büdösen és kiábrándultan szidták az időjárást. El sem merem képzelni, hogy az amúgy életimádó és kedves nénik - akiknek mindig csak a buszmenetrend és az időjárás viszontagságai…..
A Heineken Balaton Sound, a rengeteg külföldi sztáfellépővel meghozza a külföldiek kedvét is ahhoz, hogy ellátogassak Közép-Európa talán legnagyobb elektronikus fesztiváljára. A következő történet pont egy olyan afférról szól, mely bizonyítja, hogy talán "túl sok" a turista…..