Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakapeszi Miki

310 bejegyzést írt és 617 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendkívüli helyzetre tekintettel visszaszorítom magamban a vélemény-kinyilatkoztatási kényszert, inkább összefoglalom, mi történt járványkezelés gyanánt Magyarországon az elmúlt két hétben. Ez alapján ítélje meg mindenki, hogy bízik-e az államban, abban, hogy szakszerűen reagál az eseményekre,…..
Most, hogy az európai repülés kezd leállni, a legtöbbeket érintő kérdés az, hogy lehet visszaszerezni a le nem utazandó repjegyekért korábban kifizetett pénzt? Nem egyszerű, mert a komoly likviditási válságba került szolgáltatók a törölt járatok után sem szívesen adják vissza. Frissítés: a Wizz is…..
Hakapeszi Miki 2020.03.22 17:46:27
@svajcineger: ez világos, hogy átfoglalni át lehet, de az gáz, ha törölt járatnál kérik a jegyárkülönbséget. meg az is, ha visszatérítést nem ajánlja fel. ez lenne a fő kérdés.

@Nyálonlőtt Királylány: köszi, érdekes, nekem az átfoglalást nem. na majd a jövő héten szinte biztos törlik a következőt, figyelek.
Hakapeszi Miki 2020.03.22 18:30:42
@Fillér B. Gusztáv: Varsóba nem repülhet senki, meglepődnék, ha április közepére visszaállna a forgalom. ezt még chuck norris is törölné, kevés ide a wiccair
       A közbizalom - bizalom a közhatalomban, bizalom a valódi szakértőkben,  bizalom a tudományban, bizalom az orvosokban- az életet jelentheti. Ezek a "legsötétebb órák" és a legsötétebb órákban Orbán Viktor a magyar miniszterelnök. Neki kell megteremtenie a közbizalmat.  A súlyos veszteségek…..
Hakapeszi Miki 2020.03.22 16:32:01
@jotunder: respect. jól esett olvasni és egy másodpercre bizakodni.
Mi folyik már megint ebben a kurva országban? Úgy tűnik, Orbánisztán kifejlesztette a koronavírus ellenszereként az ostoba agressziót. Meglepődnék, ha működne, inkább para, hogy feleslegesen fognak belehalni páran. Békeidőben is letaglózó, milyen ütemben butít és dönt nyomorba a kisebbségi érzésből…..
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Beszélgetünk tegnap délután Gézával a magas részvételi adatok hallatán és úgy érezzük, ebből bizony inkább fideszes taknyolás lesz. De azért elég nagy hátast dobunk, amikor megjelenik az eredmény.  Alapesetben egy városból, egy eredményből nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni. Ami…..
Hakapeszi Miki 2019.11.12 16:53:46
@nemecsekerno_007: mi dől? az állampárt megáll, maguk alá hajtották az államot, nincs felettük független ellenőrzés. jogállamot lebontották, a választási csalásra is elég sok komoly jel utal. a te állandó ballibezésed, na az dől. ma van viktor és van mindenki, akinek érthető módon elege van belőle.
Maximálisan értem én, ha elszakad a cérna. Csak nem szeretem. Hadházy Ákos a mai politikusi garnitúra egyik legtiszteletreméltóbb tagja, szélmalomharca a narancsos korrupció felderítéséért megsüvegelendő, kis túlzással egyedül többet tett azért, hogy kiderüljenek a rendszer sötét ügyei, mint az…..
Valahol szimbolikus, hogy még a Vár is beintett Viktornak - ez az egyik kerület, aminél a visszataszító mutyik ellenére a legkisebb esélyt adtam, hogy átfordulhat, mégis ez történt. Budapest mellett nagyon sok nagy és kisváros is elküldte a vérbe a Fideszt és a párt legzűrösebb, legkorruptabb arcai…..
Két hete ott tartottunk, hogy izgalmas lesz a választás. Akkor azt hittem, nem is lesz miért megszólalnom a nagy napig. Négy napja viszont már egyértelmű volt, hogy a Borkai szennyesét teregető blog durván bekavarhat a rezsimnek, most, egy nappal a választás előtt pedig ők maguk mutatják, hogy…..
Könnyű most bepillanatást nyerni a Rogán-kommandó legalacsonyabb szintjének a munkájába, 24 órás feladat a hallgatásba burkolózó Borkai polgármester úr Facebook-ját megtisztítani a kritikus kommentelőktől. Egy ideig valóban szórakoztató nézegetni, ahogy feltűnnek a szexbotrányon mulatozó hozzászólók…..
Hát ez izgalmas lesz. Nem csak Budapesten, de sok vidéki nagyvárosban is. A megyei közgyűlések maradnak narancssárgák, ez sose volt kérdés, de Pesten a főniknél az állás nagyjából egál, nagyjából erre is lehetett számítani, sok kerület pedig megjósolhatatlan. Így az is, hogy mi lesz itt, ha…..
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Hakapeszi Miki 2019.06.23 20:57:18
@MACISAJT: @enrikokaruszo: láthatólag fingotok nincs a demokrácia szó jelentéséről. maradjunk annyiban, hogy a blogomon jogom van megóvni azt a színvonalat, amit magam állapítok meg. tessék normális, a témához kapcsolódó véleményt írni, tartózkodva a másik fél minősítésétől és akkor itt lesz a komment. a lipsizés, libbantozás, gyurcsótányozás viszont ugyanúgy ki lesz baszva, mint a csúticigányozás vagy bármilyen kurvaanyázás. próbáltuk már, jobb lesz visszatérni ehhez. és magasról leszarom, ha valaki szerint cenzúra az, ha a hülyéket kint tartjuk.
Hakapeszi Miki 2019.06.23 21:38:39
@Willkommenskultur: oké, ezt a szofisztikált megnyilvánulást most mementóul benn hagyom, hogy ilyen nem lesz itt többet.

És ezzel betelt a pohár, nem várok holnapig, most azonnal átállítom moderáltra a kommentelést.
Hakapeszi Miki 2019.06.23 21:43:44
@padlas: szerintem ez a szekta amúgy is elment volna, ennél fontosabb, hogy az ellenzéki oldal feléled, azok is elmennek, amik eddig azt mondták: nincs esély a változásra, leszarom.
Régóta az első választás ez, aminek a végén mosolygunk. A várakozásokhoz képest sokkal jobb lett az eredmény, több szempontból is.  1. Két képviselőt küldhet a Momentum, rögtön a harmadik legerősebb erő lettek. 2. Mocskos mód megbüntették a választók a kétharmadhoz tevékenyen hozzájáruló,…..
Eljön végre ez is, a hétvégén véleményt mondhat megint a nép pártjáról és kormányáról. Az EP-választás győztesét tudjuk, agyonnyeri magát a Fidesz. Egyszerre abszurd, félelmetes és nevetséges, hogy a rendszerváltás óta eltelt időszak legkártékonyabb, leghazugabb tolvajbandájának győzelmét semmi se…..
A Fidesz felfüggesztése kapcsán fél év után vége újra kinyílt annyira a bicska a zsebemben, hogy virtuális tollat ragadjak. Köszi Viktor, köszi Frédi. Azt ugye régóta tudjuk, hogy a Néppárt nagy átlagban egy ócska kollaboráns bagázs, mert ha a többségük valóban értékalapon politzálna, már rég…..
Hakapeszi Miki 2019.03.21 12:27:06
@szepipiktor: alapvető tévedés cenzúrának titulálni egy blog moderálását. csak olvasd végig a facebook történetét és az álhírterjesztés hatásairól is vannak már szép tanulmányok. de én ennél valóban tovább megyek: az én blogom, jogom van meghatározni a hozzászólás feltételeit. Ez ennyi: értelmes legyen. Ha visszaolvasol, látod, hogy sose zavart az ellenvélemény, jó kis viták voltak itt úgy is, hogy előzetes szűrés volt és az idiótákat nem engedtük át.

@naphegyi vince: teljesen igazad van, most, hogy hosszú idő után újra írtam, tettem egy próbát és kinyitottam a kommentelést. de az eredmény magáért beszél - és már dobtam vagy 20 igazán durvát. próbáltuk korábban a szigorúbb utólagos kontrollt, de a egjobban az előzetes moderáció működött, szerintem az lesz legközelebbtől. persze ha lesz még ihlet írni.
Hakapeszi Miki 2019.03.22 22:51:24
@MAXVAL bircaman közíró: ebben a posztban minden benne van, ami miatt visszaáll az előzetes moderálás. fájdalmas látni ezt a primitív kirekesztő elmebajt, ez a szint ide nem jön be öreg.
Hakapeszi Miki 2019.03.22 22:54:16
@MAXVAL bircaman közíró: akarom mondani, ebben a kommentben
Január 8-tól, tehát mától átmenetileg szünetel az RTL Klubon a magyarul Balóval, adta hírül a tévécsatorna. A közlemény szerint Baló György maga kérte, hogy egészségügyi okok miatt tartson szünetet a műsor. Négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a…..
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Hakapeszi Miki 2018.09.13 19:42:26
@törppicur:
1. erről nem kell papír, ez tényszerű. nehogy már azoknak kelljen bámit bizonygatniuk, akik demokraták, europeerek.
2. baromság, nekem nincs hitem, normális európai országban szeretnék élni, ahol nem egy szűk elit lop el mindent és csinál ki mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújja.
3. az átlagra vonatkozik, amit írtam, itt is elég sok értékes ember van nyilván
4. frakciófüggetlen a dolog

@Rákász Béla: kérlek szépen: félnáci? beszűkült, idegengyűlölő, valójában antiszemtita, de titkolja, nagyjából ez. kurvaanyázás meg itt nincs. a hozzád hasonló pályafutásúaknak őszintén nem értem az agyműködését (pl hogy a picsába lehetnek a magukat kereszténynek gondolók migránsgyűlölők, meg korrupció és lopásimádók?), de már nem is érdekel.
Hakapeszi Miki 2018.09.13 23:29:07
@törppicur: sajnos leírtad a szót, amitől sírva menekülök. ballibant? tovább nem olvastam, van egy szint. aki képtelen felfogni, hogy Orbán gusztustalan rendszerének elutasítása nem azt jelenti, hogy valaki liberális, vagy hogy valamelyik balos pártba húz, az nem vitaképes.
Pár új infó, egyenesen a Wizz Airtől. Csomagszabályokról, kommunikációról, megszűnő útvonalról. A Wizz kommunikációs csapata tartott tegnap háttérbeszélgetést, volt pár dolog, ami fontos/érdekes lehet az utasoknak, ezekről röviden. A legfontosabb: a csomagszabályokkal kapcsolatos korábbi…..
Hakapeszi Miki 2018.09.13 19:26:14
@Bendegúz Miklós Gergye: ahogy a budapesti járat is visszatér Marosvásárhelyre Kolozsvárról, miután a botrányos bezárás után újranyit TGM.
Nincs nagy változás abban, amit Géza tökéletesen kifejtett a választás után: az értelmes és gerinces emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy szétcseszik az országukat és igazából semmit sem tehetnek ellene. Most viszont egy rövid gondolat erejéig érdemes megállni a nyóckeriben született eredmény…..
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Hakapeszi Miki 2018.04.09 20:24:11
@Brendel Mátyás: talán most először egyetértünk, kár, hogy ilyen helyzet kellett hozzá.

@Poroszka ló: Á, szóval a budapöstiek az értelmiség, a vidékiek meg mind ostoba parasztok! Köszönöm minden vidéki sorstársam nevében, hogy feltártad előttünk milyen ostobák is vagyunk mi. Hiszen mi birkák vagyunk, akiknek nincs önálló gondolatuk, csak legyen mit rágcsálni és már boldog az életünk és ha levágnak bennünket ahhoz is boldogan bégetünk. Mily egyszerű élet a miénk, de nekünk való, hisz mi vidékiek oly együgyűek vagyunk - ellentétben veletek, pösti lángelmékkel.

Semmi ilyet nem írtam, de te magad vagy a bizonyíték, hogy vidéken is vannak agyhalottak. Kár magadra venni, én csak a tényt konstatáltam, hogy a hazug gyűlöletkeltő propaganda mennyire hatásos vidéket. ezt mutatják az adatok, ez nem vélemény.
Hakapeszi Miki 2018.04.09 20:27:32
@Kunhalmi Ágnest megkurnám de nem szavaznék rá: íme a propagandát benyelő és azt büszkén visszaböfögő agyhalott troll, gratulálok.

@Jorgos Vadefakisz: ez jogos, valami keveset segített, de a vártnál sokkal kevesebben szavaztak át. különben kurvára nem kaptak volna 5-8 százalékot az LMP-sek, és pont ezzel lett meg a kétharmad.
Hakapeszi Miki 2018.04.09 20:32:37
@valaki nagyon más: a posztban nem néztem hülyének senkit, tény, hogy rengetegen benyelték a hazug propagandát.

@Nancsibacsi: na még egy, aki benyelte a propagandát, jobban tudja, hogy mit akar az ellenzék, mint ők maguk, de azért kikéri magának, ha ezért bárki hülyének nézi. vicces.
Túlzás nélkül életünk eddigi legfontosabb választása jön vasárnap. A Fidesz és Orbán Viktor olyan irányba lökte az országot, hogy nem jobb és bal között kell választani, nem különböző politikai irányok, vagy programok között. Hanem józanság és elmebaj között. Demokrácia és autokrácia között.…..
Az Orbánváltásban érdekelt pártok teszik, amit tenniük kell. Hót nyugodt vagyok, szombat 11-ig nagy örömmel olvasom majd a visszalépésekről, koordinálásokról szóló híreket. Most épp DK-LMP, mindkét körzetben kitűnő jelöltre lehet szavazni, nagyon rendben van. Még az MSZP-LMP deal hiányzik és igazán…..
Nem sok meglepetés van az ATV mai bejelentésében, miszerint vasárnapi választási műsorfolyamuk fővezére vagy miafenéje, karmestere, na, Sváby András lesz, mellette Rónai Egon politológusokkal elemzi majd a helyzetet, míg Krug Emília és Vujity Tvrtko a legfrissebb választási eredményeket figyelik.…..
Egy héttel a választás előtt lenne bőven ok az anyázásra, az úgynevezett ellenzék elég sok mindent tett azért, hogy megnehezítse magának az Orbánváltást. Nagyon messze vagyunk az ideális állapottól, ami az lett volna, hogy MSZP és DK kuka és új, tisztességes demokrata játékosok hajtják el Viktort a…..
Hakapeszi Miki 2018.04.03 09:07:54
@Online Távmunkás: neked mitől van ez a karácsonyfóbiád? per pillanat egyedól ő az, aki tisztességes, integratív és egyértelmű, hogy változást akar. ja hogy ehhez kompromisszumokat köt? ez belefér.

@jajdehülyevagyok: egy egy közkeletű tévhit.

@Magánvéleményem: tévedés. ha bukik a fidesz, sose jön vissza, mert vége az örökké maradnak mítosznak, szétrohad a rendszer, elpártolnak a haszonlesők, csak a hívő hülyék maradnak.
Hakapeszi Miki 2018.04.03 10:12:01
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: kurvára nem vagyok MSZP-s. Olvastad a posztot?

@DZoli: igazad van, de azért fontos lenne, ha legalább a 20-25 kritikus körzetben lenne koordináció. nekem úgy tűnik, átszavazás és magas részvétel egy csomó körzetet csak szorossá tud tenni, de persze lehet, hogy jobb a helyzet.
Két héttel a választás előtt sajna illő búcsút kell vegyünk egy olyan párttól és arctól, akik hiányozni fognak a parlamentből, bármi legyen is az eredmény. És egy olyan párttól, amely nem fog hiányozni, de jó lenne, ha később feltámadnának, hogy újra érdemes legyen gondolkodni a támogatásukon. A…..
Hakapeszi Miki 2018.03.26 12:51:46
@Szelid sunmalac: ha rólam beszélsz, akkor ritka nagy barom vagy. szövegértés? te szerencsétlen.