Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakapeszi Miki

340 bejegyzést írt és 764 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási pofont kaptak a kormányváltásban reménykedők tegnap, az újabb kétharmad még a kormányközeli kutatóknál sem volt benne a pakliban. Kommunikációs szinten is előkészítették a sima győzelmet, nagyon úgy tűnik, hogy még a fideszesek is meglepődtek az arányon. Előre tehát nem látta szinte senki,…..
Hakapeszi Miki 2022.04.05 12:55:52
@Tapi2021: ők ugyan nem oldottak meg semmit, az elvárhatónál sokkal kevesebb segítséget kaptak a leálló ágazatok, a munkanélkülivé válókat lealázták az extrém rövid segélyidőszakkal, közben faszságokra szórták a pénzt. ez inkább szánalmas.
Hakapeszi Miki 2022.04.05 13:27:00
@Nancsibacsi: már csak röhögök az ilyen hígagyúakon, ez a fideszszekta vitakultúrája. olyat böfögsz, azon mulatsz, amit senki se mondott. más szájába adni a hülyeséget, legalább tanulsz a propagandistáktól. jelentkezz a megafonhoz.
Hakapeszi Miki 2022.04.05 14:43:29
@Etniez: sajnálom, de maximálisan megértem. köszönjük a hozzászólásaidat, sokszor nekem nem volt türelmem és te voltál, aki próbálta elmagyarázni a valóságot. mi se hiszem, hogy sokat írunk, még annyira sincs értelme, mint eddig, de azért remélem még visszatérsz.
Zord idők Veni, vidi, Viki 2022.04.04 11:39:31
Két fontos közlemény. Ez a rövid poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól. Teljesen nyugodt vagyok, hideg, megfontolt és cinikus: engem semmiféle politikai meglepetés nem ért tegnap este. Megmondtam előre. Minden szavamat átgondoltan fogalmaztam meg, indulat nincs bennem. ♦ Ebben az…..
Tegyük a szívünkre a kezünket. Ezt azért kevesen hittük volna.  Amikor már teljesen mindegy, mit gondol, vagy mit mond az ellenfél, kitalálunk egy orbitális hazugságot és a szájába adjuk. Amikor már a valósággal köszönő viszonyba se hozható dolgokat, sima történelemhamisítást lehet úgy beleböfögni…..
A mai volt a legfontosabb nap, mióta írjuk ezt a blogot. Hittük már többször is ezt, aztán mindig pofára estünk. De ez most valóban más. Az előválasztók azt mondták, hogy tele tökük Gyurcsánnyal is és Orbánnal is, jöjjön egy új, tiszta, esélyes jelölt. A full lipsi Budapest földbe taposta az…..
Hakapeszi Miki 2021.10.18 22:23:56
@Rodney_2: @a nagy hohohorgász: az emberek, az ellenzéki szavazók megüzenték neki, hogy lófasz a seggébe. nem ő kell. és nem teheti meg, hogy ő dirigál, neki is az az érdeke, hogy korrekt lista legyen és nyerjen az ellenzék a választáson. utána azt se tehetik meg, hogy meghekkeli azt, aki nyert az előválasztáson. MZP lesz a miniszterelnök. onnantól lesz nagy kérdés, hogy mi történik, de ha az biztos, hogy ha nagyon ő akar uralkodni, azt a választók büntetni fogják.
Hakapeszi Miki 2021.10.19 14:30:25
@apro_marosan_petergabor: még magadhoz képest is ritka sok baromságot hordtál össze, szinte már szórakoztató.
Hakapeszi Miki 2021.10.19 14:46:42
@Ekrü: ezt magadtól találtad ki, vagy teljesen vak vagy és Rogán instruált?
Kezdjük ott, hogy az előző posztunk kérdésére Karácsony Gergely helyes választ adott a visszalépésével. Nagy kalapemelés érte. Nagy ellenszélben volt, a körülötte zsezsegő haszonlesőknek nem ez volt az érdeke, de ő képes volt felülemelkedni a szocik és minden más érdektámogatója nyomásán, amikor…..
Végre újra van min rugózni, az előválasztás eredménye bizakodásra ad okot. Kissé paráztunk, hogy Dobrev túlnyeri magát, de ezt megúsztuk, Budapest összeszámolása után 2-3 százalékpont lesz a különbség Karácsony előtt, ez semmi.  Lényegében eldőlt, hogy ha Karácsony és Márk-Zay közül az egyik…..
Most komolyan, miért finomkodunk itt? Nem kellene megnevezni azt, akinek ez az egész az érdekében állt? Minden ki van találva, de valamiért a kutyának se kell a kínai, meg az Astra. De az nem lehet, hogy ne legyen meg péntekre a négymillió. Üres lelátó előtt nem lehet bajnok a Fradi, a most…..
Hakapeszi Miki 2021.05.03 11:54:54
@Rodney_2: ennyi csúsztatást egy rakáson, borzasztó. csak egy pár. az Astráról azért derült ki, hogy van ez a mellékhatás, mert kurva sokan használják és lett több tízmillió beoltott. ez nem tud kiderülni klinikai fázisban. a kínairól még fázis 3 sincs, tehát sokkal komolyabb dolgok sem tudnának kiderülni. semmi se bizonyítja, hogy a sputnyik a leghatékonyabb vektorvakcina, de az valószínű, hogy a vérrögprobléma ott is fennáll. Az EU nem rendel több Astrát, mert amikor van elég, abból rendel, amelyik jobb. És időben szállít. Ez egyszerű és érthető. Ezért nem fog soha kínait és Sputnyikot se rendelni.
mindenkit kibaszok, akik tényeket ferdít, birkamenet is fennakadt már párszor, te is fenn fogsz, ha ennyi baromságot idehánysz.
Hakapeszi Miki 2021.05.03 11:56:12
@lexrex: te mutattad meg, hogy kiket nem engedek át: aki ennyi tud, hogy ész nélkül libernyákozik. na szeva
Hakapeszi Miki 2021.05.03 19:32:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: igen, egyetértek, csak annyit, hogy más kutatás szerint meg az adenovírus körül van a gond, ezért van hasonló vérrögprobléma a Janssennel is és ez alapján a Szputnyiknál is lehet.
Most már fizetnek a háziorvosoknak azért, hogy eloltsák a kínait. Jön belőle egy tonna, amit egyre kevésbé tudnak rásózni a népre. Tisztázzuk, hogy ez kinek a sara. Mondjuk az alapján, hogy miért nem akarják az emberek a híres-neves Sinopharm vakcinát. Alapvetően három okot emlegetnek, amikor…..
Van akinek az a hobbija, hogy horgászik, más vadászik, megint más gyufából megépíti a Parlamentet. Nahalnij, neves orosz hazaáruló hobbija a haldoklás. Furcsa hobbi, de amíg a 4 fal között csinálja, nem zavar senkit. Időnként súlyos betegséget kap, haldokolni kezd, de aztán elmúlik és…..
Hakapeszi Miki 2021.04.19 16:23:15
Hakapeszi Miki 2021.04.19 22:13:03
@MAXVAL birсaman közíró: ez a válaszod csak újabb bizonyíték arra, amit írtam.
Hakapeszi Miki 2021.04.19 22:39:42
@MAXVAL birсaman közíró: kurvára nem vagyok ballib, de ez mellékes, ez a kényszeres ballibezés, kategorizálás mutatja, mekkora agyhalott vagy.
Halmozottan hátrányos helyzetű a mi családunk, van benne mindenféle ideológia mellett elkötelezett. A feleségem például hithű orbánista. Így aztán, mikor elhangzott a szó, és zengett az induló a propaganda szarokban, ő elsőként regisztrálta a famíliát oltásra. Ennek eredményeként kaptam egy rakás…..
Hakapeszi Miki 2021.04.16 15:50:48
@MAXVAL birсaman közíró: a hatásáról elég pontos vizsgálatok vannak konkrét adatokkal, ellentétben más vakcinákkal. ebből elég merész leszűrni, hogy ez a legszarabb.
Hakapeszi Miki 2021.04.16 15:53:27
@MAXVAL birсaman közíró: ha azt mondja, hogy az Astra a legrosszabb és legkockázatosabb vakcina, akkor kókler dilettáns hülye.
Hakapeszi Miki 2021.04.16 15:57:05
@MAXVAL birсaman közíró: ok, befejeztem, vitaképtelen vagy, elvakult, össze-vissza kevered a saját hited bizonyítása céljával a valós és ferdített infomációkat, saját véleményedet tálalod tényként. feladtam. utoljára próbáltam, kár volt.
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
Azért én se gondoltam volna, hogy áprilisban ugyanazt a címet lehetne adni egy posztnak, mint február végén. Orbán úgy döntött: tomboljon a vírus, emberélet nem számít. Mert mi is történt azóta? Brutálisan terjedő brit mutáns mellett heteket késett a szigorítással, erről akkoriban többször írtam.…..
Hakapeszi Miki 2021.04.12 23:56:41
@nincs1agy: ok ez nem volt meg. tehát szerinted viszonylag jó adatok mellett enyhe nyitást kérni a szarban hagyott szektorok megsegítése miatt gáz, tomboló brit mutáns mellett meg baszni a szigorításra rendben van. gratulálok, befejeztem.
Hakapeszi Miki 2021.04.13 18:04:09
@nincs1agy: te most trollkodsz ugye?

tényeket írok: a szakértők javaslatához képest ősszel és tavasszal is sok hét késéssel szigorított. utóbbi a durvább bűn, mert februárban már látszott, hogy a brit mutáns könnyebben terjed.
most pedig nyit, noha semmi adat nem indokolja
Hakapeszi Miki 2021.04.13 18:07:57
@nincs1agy: tényleg nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írod, vagy élvezed, hogy az értelmes embereket felbaszod agyilag a hülyeségeiddel.
a valóság az, hogy az EU kb. egy hónappal van lemaradva mögöttünk és nyáron valamikor utolér. ami előnyünk van az oltásban, azt a sokkal kevesebb korlátozással, a kontaktok engedésével orbán elbassza. ezért nagy valószínűséggel nálunk lesz továbbra is a legtöbb halott. Ezt orbán szándékosan vállalja, a halottakat meg próbálja az ellenzékre kenni.
Egy éve jött be a koronavírus Magyarországra és több új fertőzött van, mint eddig bármikor. Úgy, hogy Orbán Viktor többször is közölte: felkészültünk. Ez meg hogy lehet? Az első hullámban ugyebár az emberek összefosták a bokájukat, Orbán kénytelen volt zárni este, miután reggel még az ellenkezőjét…..
Hakapeszi Miki 2021.03.07 20:23:23
@törppicur: ne írj ilyeneket, nem fogom átengedni. tudjuk, hogy ebben az egy mutatóban jól állunk, mert elkezdtünk oltani keletivel. ez nem lapszemle, hanem kommentszekció.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Egy szerintem a közhangulatot sajnos jól kifejező nyúlfarknyi kirohanásra szeretnék csak reagálni, amit a kiváló Mentális Deficit blogon közöltek a kormányzat által a harmadik hullámra beharangozott…..
Egy kormánytól azt várja az ember, hogy a legjobbat tegye a polgáraival. Akkor is, ha a polgároknak fingjuk nincs, hogy mi a legjobb nekik, vagy nagyon megosztott a társadalom egy kérdésben. Vannak nehéz helyzetek, amikor sok szempont alapján mást és mást lehetne dönteni. És vannak tök egyértelmű…..
Hakapeszi Miki 2021.03.06 14:38:52
@A kiló nem százat jelent.: húha, kemény vagy. "már a leadben sokszorosan túlteljesítettem a megszorítások mellett felszólalók érveit." és a leadben csak a saját korábbi cikked az alátámasztása annak a baromságnak, hogy a lezárások hatástalanok. Nincs értelme innentől semmi kommentnek a részemről, mert nálad ez a kiindulópont, ami egy alapvető tévedés.
csak annyit még, hogy a negatív társadalmi-gazdasági hatások nyilvánvalóak és a jelenlegi helyzetben mindössze az volt a kérdés, hogy engedjük-e a hullahegyeket halmozódni, vagy nem. a vakcina nyilvánvalóan segít, csak az a kérdés, hogy hány hónap múlva lehet nyitni. egyértelmű volt, hogy zárni kell, hogy nyithassunk, ezt belátta a kormány is. csak túl későn, bevállalva a sok halottat.
senki se akar zárni, csak néha nincs más megoldás. amikor életeket kell menteni, az vészhelyzet, ami időlegesen felülírja a szabadságjogokat, ennyike.
az éttermes meg ne azokat szidja, akiknek fontos az emberélet, hanem akik ott hagyták őket támogatás nélkül az út szélén a picsába. aki ezt nem fogja fel, annyira önző és primitív, hogy ahhoz meg én nem teszem be a lábam a válság után se.
Hakapeszi Miki 2021.03.06 14:57:43
@quercuserdész: eleje: ki írt ilyet? én tuti nem. vége: persze, a szabályok egy része értelmetlen, vagy nettó kibaszás (ingyen parkolás pl) volt eddig is.
Hakapeszi Miki 2021.03.06 22:00:15
@A kiló nem százat jelent.: LOL. Te milyen adatokból dolgozol? Én maradnék a tényeknél és nekem az, hogy napi 150-200-as covid-halálozás lesz nálunk, ami a világon a legrosszabbak között van, sajnos elég.
Péntek délelőtt óta nem tudjuk, mit akar csinálni a miniszterelnök.  A járvány legdurvább felfutó szakaszában jár, az előző hetihez képest szinte minden nap 50 %-kal több a fertőzött már lassan három hete. A második hullám se volt ilyen durva. Az iskolák zárnak-újranyitnak, teljes a fejetlenség,…..
Hakapeszi Miki 2021.03.04 09:44:34
@Kivlov: csak lazán, ez az. én azért elvárnám, hogy időben cselekedjen és ne haljon meg több ezer ember amiatt, mert ő kurvára ráér.
Hakapeszi Miki 2021.03.04 12:22:23
@Exploiter: ezzel magadat minősíted, vérciki vagy.
Hakapeszi Miki 2021.03.04 12:57:40
@bölcsbagoly: hülye vagy, kispajtás? mi ez a többes szám? látsz itt rajtam kívül valakit? hú de nagy pofára esés, hogy az lett, amiről hetek óta írom, hogy meg kellene lépni, csak kurvára elkéstek vele.

mentalisdeficit.blog.hu/2021/03/04/ez_a_legfontosabb_problema_a_nagy_magyar_lezarassal
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
Hakapeszi Miki 2021.03.01 12:13:48
@inebhedj - szerintem: amit írtál, abból a fele se igaz, így nehéz rá érdemben válaszolni. egyszerűsítsük le arra a vitathatatlan tényre, hogy a kontaktszám csökkentése az egyetlen megoldás a gyors felfutás letörésére, nézz rá a brit, ír, vagy portugál görbére, ők szintén beleszaladtak a brit variánsba és elég jól lenyomták.
Hakapeszi Miki 2021.03.01 12:48:30
@birkamenet: ha lejön, hogy szarkazmus, nyilván oké. de miután sokan teljesen komolyan azt gondolják, amit írtál, ez nagyon nem egyértelmű. most először kellett szórnom több vírustagadó vadbarmot, mint sima ostobát és gyűlölködőt.
Hakapeszi Miki 2021.03.01 16:38:19
@Sir Gombóc: pont azért dilemmáztam, mert ha sokan nem kérik, lehet, hogy mégis sorra kerülök és nem akkor akarom eldönteni pár perc alatt. bevállalni és nem elmenni szemétség már csak szegény háziorvossal szemben is. szóval ha most hamar jönne, lehet, hogy bevállalnám, de ahogy írtad is, májusban már nem fogom. de az is számít, hogy beengednek-e a nyugatival máshova, nyáron már jól lenne utazni egyet.
Ügyesen összeáll azért ez a mesterterv is. Orbán 19-re lapot húz azzal, hogy az emberek döntő többségének akaratával szemben tolja a kínai vakcinát, amelyből az első adag ma meg is érkezett az országba. A kiindulópont ismert: a Főnök és dr. Kakadu ránézésre megadatta az engedélyt rá a magyar…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Hakapeszi Miki 2020.12.25 10:57:25
@nincs1agy: de kiteszem, csak azért, hogy megmutassam, mi az, amit amúgy valóban nem engedek át. ostobaság a köbön, nyilván nem ezt akarják, ócska propaganda benyelése. ide ilyen nem kell.
Hakapeszi Miki 2020.12.25 20:18:07
@nincs1agy: nyilván fenntartják, ha másért nem, nem akarnak azonnal megbukni, a nép nem akar migránsokat. lehet pl emberségesen bánni velük, ettől még nem fogják ellenőrzés nélkül beengedni őket. ezzel csak a fidesz riogat, benyelted a propagandát. családtámogatásból a jó részeket megtartják, de igazságosabbá teszik. ez megint messze van attól, amire céloztál, az megint csak az ócska propaganda, amit benyeltél.
Hakapeszi Miki 2020.12.27 17:03:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne: tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni?
Valami DK-s agyhalott EU-képviselő azt találta mondani pár perce a rádióban, hogy Orbán feladta a vétót, hú de megfutamodott, meg hogy ez most a legnagyobb bukása. Tényleg nem tudom, nem fogja fel, hogy mi történt, vagy tudja, csak akkora sokkot kapott, hogy csak a bekészített demagóg panelt bírja…..
Hakapeszi Miki 2020.12.10 12:31:05
@Kampfer: csak két dolog. 1. a 2022-es ellenzéknek semmi köze az elkúrós 15 évvel korábbihoz, elég kicsi lesz az átfedés, megjött egy új generáció, akiknek meg kéne adni a lehetőséget. 2. a migránsduma egy ócska fideszes blöff, amit benyeltek. senki se akar az ellenzékből se migránsokat idetelepíteni. aki egy kicsit is a tények, meg a valóság alapján ítél, nem hit szerint, az jóval árnyaltabban látja a dolgokat, mint te.
Hakapeszi Miki 2020.12.10 14:23:26
@pátyi: ha így kérdezed, akkor én demokrácia és jogállamhívő vagyok. ezért vesztettem. akik ezeket leszarják, akik élvezik, hogy lehet tovább lopni a közpénzt, bedarálni a független igazságszolgáltatást, stb., azok örülhetnek.
Hakapeszi Miki 2020.12.11 14:13:39
@Etniez: ajjaj, soros meg azt mondja, amit én.

index.hu/kulfold/2020/12/11/soros_gyorgy_orban_viktor_angela_merkel_europai_unio_megallapodas_jogallamisag/

fikázza merkelt. ezt vajon hogy értelmezi majd a fideszmédia? hiszen angi nem azt csinálta, amit soros megparancsolt neki.
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Hakapeszi Miki 2020.12.08 08:56:13
@nemecsekerno_007: te tényleg nem látod ezt a grafikont? a tény az, hogy az elmúlt 4 hétben kilőtt a halálozás, a korona miatt sokkal többen halnak meg, mint a korábbi években. és ez még csak a kezdet, mert sok hét csúszással jönnek a ksh adatok és több hét csúszással követi a halálozás a fertőzést. kit érdekel, hogy más okok miatt októberig az idei év picivel jobb volt az átlagnál? most a járvány következményéről beszélünk és ez már most látszik, hogy drámai lesz.
Hakapeszi Miki 2020.12.08 13:16:35
@blaubner: a legidegesítőbb kommentelőtípus, aki azzal jön, hogy Orbánt így meg úgy utáljuk. fel lehetne már fogni, hogy azt fikázzuk, aki így kezeli a járványt. ez pedig történetesen orbán. ha kisfasz jakab lenne, akkor őt fikáznánk. a többi európai főhülyéről is van véleményünk, de elég a környező országokban körülnézni, hogy lássuk, lehet ezt sokkal jobban is. elég a lesajnált tótokig eljutni.
Hakapeszi Miki 2020.12.08 13:38:32
@A KFC logóján Vágó István van: megírtuk előre is, vissza lehet olvasni, úgyhogy elhúzhatsz a sapkáddal.
Az egyetlen jó, amit Bayer Zsoltról el lehet mondani, hogy őszinte. Nincs kétségem afelől, hogy amiket mond, azt valóban úgy is gondolja. Az esetek 99 százalékában ez talán hasznos a Fidesznek, hiszen kell egy nagydumás szélsőséges, akivel meg tudnak fogni néhány tíz, vagy rossz esetben százezer…..
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
Hakapeszi Miki 2020.12.02 17:39:22
@J.W. Booth: @Patreides: lehet, hogy most a kutatások szerint 52-48 az ellenzéknek, de ezt szart se ér, ha a 20 billegő körzetet le tudja uralni, manipulálni orbán, ott fog eldőlni a választás. az ellenzéki kétharmad kizártnak tűnik, de én abban sem hiszek, hogy ha orbán választáson bukik, egyben tudja tartani ezt a mocskos korrupt bandát. az ellenzékről jobb véleményem van, gyurcsány nagy kockázat, de ez már egy más garnitúra, mint 20 évvel ezelőtt.
Hakapeszi Miki 2020.12.02 21:29:43
@cardiobascuralis: kicsit vegyél vissza, mert jókat írsz, de a cigányozás, emberekre lövetés sok. tök szubjektív persze, hogy mi fér bele, te többször is határeset vagy moderálásnál. szóval értem a dühöt, de így ne.
Hakapeszi Miki 2020.12.04 13:41:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem, nem fér bele. azért engedtem át ezt a kommentet, hogy válaszolhassak rá, hogy nem fér bele. láthatod, hogy figyelmeztettem az elkövetőt.
Ezt volt képes kitenni a Facebookjára a magyar kormány: Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány 8-10 nap múlva hoz erről döntést. Hozzá Orbán komoly feje, a megfontolt vezető, akinek majd mindezt köszönhetjük. Nos, ha a korlátozás nélkül azt jelenti, hogy…..
Hakapeszi Miki 2020.11.30 21:47:58
@Ehetetlen Odó: összefoglalom, hogy te is megértsd: normális kormány felkészül, aztán időben, gyorsan csökkenti a kontaktokat, bevállal akkora szigorítást, amivel gyorsan megfékezi a járványt a gazdaság leállítása nélkül. és akkor lehet enyhíteni karácsonyra, hogy a szűk családok együtt lehessenek. sokan képesek voltak rá, a magyar kormány nem. mivel a vezetője orbán, ő a hunyó. ha más baszta volna el, akkor másra írnám ugyanezt.
Hakapeszi Miki 2020.12.01 15:11:54
@De nagyot tud lökni az úr az ajtón: sokszor nehéz a döntés, de ez nagyon ott volt.
Hakapeszi Miki 2020.12.01 15:13:15
@Patreides: többször is megírtad majdnem pontosan azt, amit válaszolni akartam, nekem már nem kellett. köszi :)