Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorantka_а_gall

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Rubicon legutóbb közzétett közvélemény-kutatása szerint mindössze egyetlen hazai párt létezik, amely az elmúlt hónapok során számottevően növelni tudta támogatottságát. Ez pedig a Jobbik, mely március végére beérte a DK-t és a Momentumot, s jelenleg hármas holtversenyben állnak az ellenzéki…..
lorantka_а_gall 2021.04.13 06:38:51
@MAXVAL birсaman közíró: A bloggfüggő pedofil floodolónak már agyára ment a vezértroll. Észrevetted? :-D
lorantka_а_gall 2021.04.13 06:41:08
@teutonordikus: 'A hidrogénes lélegeztetést nem valamilyen kórokozó ellen használják, hanem mellékhatások enyhítésére, ami a tiszta oxigénes lélegeztetéskor fellépnek, és közük nincs semmiféle vírushoz.'
Durranógázzal lélegeztetnek, hogy a beteg kirobbanó formában legyen? :-D
Bebizonyosodott, hogy nincs értelme tagadni azt, ami néhány kattintással kideríthető. A kérdés már csak az, hogy miért van ekkora kupleráj L. Simon László asztalán, amin most rapid módon kellene…..
lorantka_а_gall 2015.08.15 17:15:19
@Punxsutawney Mormota: Ebben nincs is semmi meglepő. Az egész emeszpé úgy tűnik hallgat mint szar a fűben. Mintha kilóra megvették volna őket hogy ne csináljanak semmit, de terpeszkedjenek az ellenzéki oldalon, elfoglalva a helyet.
"Fortélyos félelem igazgat"
Európa a kereszténység, a humanizmus, és az emberi jogok hazája -- és egyre kínosabban szembesül azzal, hogy nem tud megfelelni ezeknek az eszméknek (pontosabban ezeknek se -- miután az erkölcsös individualizmust, a szabad…..
lorantka_а_gall 2015.08.15 08:47:26
@Ceriak: "Tervezettnél kétszer élesebb pengefal
"
Mit jelent az hogy kétszer élesebb?
lorantka_а_gall 2015.08.15 08:50:12
@unionista᠍᠍: Feltétlenül szükség van a bevándorlókra, akik például képesek megtanulni, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük.
"Mindazt, amit elértünk, már lehet konszolidálni. Végre azzal foglalkozhatunk, amiért az egészbe belekezdtünk közel harminc éve. Eljött az ideje, megteremtettük az előfeltételeit, jöhet a polgári berendezkedés. Mindenki léphet egyet előre. Kényelmesebb, jólesőbb…..
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:11:19
@Pal Szabo: Ez az @Ortodox: egy ismert nickváltogatós fasz. Tegnap regelte ezt a nikkjét. Különben egy náci a manus, tudjuk a nevét.
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:12:45
@A megvalósult amerikai ólom..: "Elárulom kispajtás, hogy a nyilvános ivóvíz csapok az ásványvíz forgalmazó multik lobbítevékenységének köszönhetően nem működnek már jó régen."
Én itt a környékemen hirtelenjében tudok vagy négyet.
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:14:51
@A megvalósult amerikai ólom..: Na most egy jót Gyurcsányoztál. De a blog felvetésére semmit nem reagáltál. Szokásos. Miért gépfegyver az avatarod? Még nem nőttél ki a lövöldözős korból?
„A progresszió híveinek az emléknap kapcsán világosan kell fogalmaznia: Trianon azt a korszakot zárta le, amikor a magyar elit kiváltságtudata és kivagyisága, hatalmi nagyravágyása elnyomta a hazában élő nemzeti kisebbségeket, később akadályozta az asszimilációt és az…..
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:06:00
@yatumux: birka ember nem áldozta volna fel magát, hanem Dél-Afrikáig futott volna. Egy ilyen @maxval bircaman szerkesztő: nevű hazátlan senkiházitól ne is várj mást!
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:07:48
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Pontosan. Például nekem van Kolozsvárról eljött ismerősöm, aki sokat foglalkozott a történelemmel. Kolozsváron sosem volt magyar többség szerinte.
lorantka_а_gall 2015.06.14 06:08:39
@mortullus: Látom a nácika, sikerült a zsidózást idekeverni.
A miniszterelnöki rádióinterjú intézményét mintha Orbán Viktor találta volna ki első országlása idején. Utódai átvették a jól hangzó örökséget, majd 2010-ben visszavette tőlük a kezdeményező. Azóta péntek reggelenként, fél nyolc után három perccel felhangzik a…..
lorantka_а_gall 2015.06.13 19:40:17
@Ortodox: Mi hazudozol? Más kormányok nem csináltak kérdőíveket. Ja?! Hogy ma regisztráltál. Világos.
Szinte nincs nap, amikor ne kapna egy gyomrost Orbán Viktor és kormánya. Vasárnap Simicska Lajos nyilvánosan elmerengett azon, vajon a miniszterelnök igazat mondott-e neki 30 éve, amikor tagadta, hogy beszervezték az állambiztonságiak, aztán kedden menetrendszerűen bedőlt egy…..
Emlékszel, amikor tilos volt énekelni:  "Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek." Emlékszel, hogy mégis énekeltük? Emlékszel, amikor tudtunk a sorok között…..
lorantka_а_gall 2015.03.07 17:32:23
Vendégszerzőink, Ötvös István és Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottsága tagjainak írása. * Megdöbbenéssel olvassa az ember azokat a vitákat, amelyek a Ságvári Gimnázium átnevezése kapcsán robbantak ki. 2015-öt írunk vagy 1991-et? Ugye emlékszünk még a kommunista…..
Nincs csodafegyver, nincs nagy stratégia, nincs politikai fordulat. Hosszútávfutás van, visszatámadás, csapategység. És tanácstalanság, majd csak történik valami alapon. A veszprémi sima zakót követően a fideszes és kormányzati azt hangoztatta, Viktor érti a problémát, és majd…..
lorantka_а_gall 2015.03.02 21:46:58
@Tudományos Iibsizmus: @batyut seggbebasszák a gumibottal: De figyelitek? Most azt játssza hogy észre sem vesz @♔bаtyu♔: titeket.
Ebből látszik hogy nagyon lemostátok. :-))
Kedden a Honvédelmi Minisztérium ujjongva jelentette be, hogy sikerült megállapodást kötni a francia gyártóval a Mistral légvédelmi rakétarendszer 2016 és 2018 közötti képességnövelő bővítéséről. Ez akár jó hír is lehetne, hiszen tudjuk jól, hogy a Honvédség…..
lorantka_а_gall 2014.08.20 20:52:43
@paráznabillegető: Nem csak a hadászathoz hülye. Minden olyanhoz az, ahol használnak írásjeleket.
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
lorantka_а_gall 2014.08.20 20:46:36
@Csuti Ördögüző: Zsidó, zsidó, írd még le tízszer, legalább kidühöngöd magad mert magadnak kell kiráznod, mivel a feleséged annyira ronda.
Matolcsy György bejelentette azokat az intézkedéseket, amelyek révén a kormány tartani reméli az Európai Unió által elvárt jövő évi paramétereket.Az első hírek alapján úgy tűnik, a sajtótájékoztatón most hiányzott a politikai kirohanás az EU és a nemzetközi pénzpiacok,…..
lorantka_а_gall 2012.10.06 15:15:33
@Kara kán: Mi az liberális? Miről ismerszik meg? Fogadjunk nem tudod leírni!
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
lorantka_а_gall 2012.09.24 19:50:34
@2345: Latod, mégis hülyét csinált belőled, simán. Mert okosabb nálad a zsidó.