Regisztráció Blogot indítok
Adatok
átlátó

0 bejegyzést írt és 4196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor öt év Ausztria után költözött vissza Magyarországra, és ha azt mondom, meglepte a magyar valóság, akkor nem mondtam semmit. Mégsem vág neki még egyszer, a poszt végén azt is elárulja, miért. Te is hazaköltöztél? Hogyan élted meg? Maradsz, vagy visszamennél megint? Jelentkezz a…..
Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb felzúdulást kiváltó esete az volt, amikor az amerikai United Airlines egyik járatáról a biztonsági személyzet meglehetősen brutális módon távolította el az egyik utast. Az esetről készült videó bejárta az egész világot, azzal azonban talán…..
Az építkezéssel kapcsolatos folyamatok 2016. decemberében indultak meg, azóta gyakorlatilag csak pénzt költöttem, de érdemi változás nem történt / látható változások nem történtek, egészen idáig. Jelentem alásan, vízóra akna " is on", várjuk a vízügyeseket. Az első építkezőknek előre szólok,…..
átlátó 2017.05.15 18:15:23
Ma hajnalban ért véget az idei Eurovíziós Dalfesztivál, amely Portugália győzelmével zárult. Salvador Sobral elképesztő fölénnyel, mind a zsűri, mind a közönség listáján az első helyet megszerezve nyerte meg hazájának a dalversenyt. Magyarországot idén az előválogatót, A Dalt februárban megnyerő…..
átlátó 2017.05.15 17:48:00
Az amerikai filmzene győzőtt, kb. ezen a nyomvonalon:
www.youtube.com/watch?v=CWzrABouyeE

Ami nem baj. Tudták, hogy mitől nem döglik meg a légy. A Joci nem tudta, - ezzel az erővel latinul is nyomathatta volna a rockot.
Egy lelkes kertbarát keresett meg azzal, hogy újonnan vásárolt ingatlanának kertjében elképesztő mennyiségű vérehulló fecskefű található, kérdése pedig, hogy mit lehet kezdeni ezzel a növénnyel, érdemes-e legalább részben megtartani, jelent-e veszélyt a mindennapokban emberre, állatra, vagy a kertre…..
A Fidesz alelnöke nem hallott a Kálvin téri afférról, amikor migránsnak néztek egy pizzaárusítót, és egy férfi megütötte pizzás védelmére kelő nőt, de abban biztos: nyavalyás provokáció történt...
átlátó 2017.05.12 11:12:50
átlátó 2017.05.12 20:33:15
Nyitott szemmel Nyomor vámszedői 2017.05.08 07:57:11
Debrecen keleti, kertvárosi részén járunk a Biczó István kertben. Kicsit arrább pedig Pac, Debrecen egyik "nyomortelepe". De a Biczó sem ünnepeltetheti magát e téren.  Ide új lakosként nagyrészt azok települnek, akik nem bírják a várost anyagilag. Azt hiszik itt olcsóbb lesz, hisz nincs közös…..
átlátó 2017.05.10 00:09:23
@martineden: Nekem mindegy, de mintha te is gyűlölködnél. :)
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Lady Bikinit fel! 2017.05.07 18:12:36
Lassan közeleg a nyár, úgyhogy hoztam nektek pár fürdőruhát, amik egy kicsit másképp néznek ki, mint az átlagosak. Az is biztos, hogy én nem venném fel őket sem napozáshoz, sem úszáshoz, sem pedig másmilyen elfoglaltsághoz. Viszont akadnak olyan bátor nők, akik kétség nélkül viselik ezeket. Itt egy…..
átlátó 2017.05.08 23:36:24
Régen megígérték, sokan kérték is, végre összejött: augusztustól repülhet a Wizz Budapestről Szentpétervárra.  Heti kétszer repül majd a Wizz Szentpétervárra, szerdán és vasárnap, majd a téli menetrendben kedden és szombaton. Az árak jellemzően 15-18 ezer forinton indulnak, de akad bőven drágább…..
átlátó 2017.05.06 22:30:46
@Muad\\\'Dib: Jól gondolkodsz. Ettől még annyi, de annyi szép hely van Záhonytól nyugatra, hogy nem érek a végére...
átlátó 2017.05.07 09:51:58
@Válasszunk: Éreztem, hogy még megtalál valaki e tárgyban...ízlésről nem vitatkozok, de ha már ennyire kibontottad. Azzal a tudattal éljél, hogy voltam Záhonytól keletre, az akkori ungvári konzul vendégeként, szépen végig vezetett olyan helyeken is, ahová te sosem...mivel te itt természeti szépségeket is említesz, én is arra céloztam, hogy Záhonytól nyugatra van annyi, hogy sose tudom végig nézni. És ha választhatok, akkor nem primitív népek között nézelődök, még akkor sem, ha nagyon vendégszeretők. Még valami az előítéletességemről, mert elővetted ezt is. Te sem ülsz le mindenki mellé a buszon, vagy az SZTK várójában...pedig magyarok vagyunk nem?
Egy amerikai kutatás szerint 6 és 12 hónapos koruk között a csecsemők szüleik reakcióját figyelve tanulják meg, hogy mi a mulatságos. Bizonyára Soros György támogatta a kutatást, mert amennyiben igaz ez az állítás, akkor a Fidesz szavazóinak döntő hányada vagy nem figyelte meg a szüleit kiskorában,…..
Egyelőre nem firtatja az ügyészség a központi szereplő – egyébként fideszes országgyűlési képviselő – felelősségét egy több milliárd forintnyi uniós pénz megkérdőjelezhető felhasználásához kapcsolódó ügyben  – állítja Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Az ellenzéki politikus több mint  egy éve hetente…..
átlátó 2017.04.29 09:27:15
Jól olvastátok, szoknyában. Igen, mi itt a Furdancs blognál is férfiak vagyunk, de ennek az egészhez semmi köze. A szoknya ugyanis célszerű és jó! Dolgozni pedig még annál is jobb. Mindjárt meg is mutatjuk miért...
átlátó 2017.04.26 11:04:45
@zooltek: Meghajoltam. Tényleg szerényen.
átlátó 2017.04.27 00:05:18
@Untermensch4: ...azt nem vitatom, hogy hatékony mesterlövész lehet egy szemrevaló katonanéni, :) ezzel szemben amíg én fölmálházva állva hugyozom ki magam, addig a szemrevaló katonanéni még ha mesterlövész is, addig szöszöl, míg a talibánok utolérnek...lecucc, guggolás, törlés, fölcucc és erőltetett menet...plusz a papírzsepit,intimbetétet nem eldobni. :) Újra hasznosítani.
Ha pedig bácsik között is hatékony mesterlövész lehet, akkor inkább férfierő...és akkor nem azon agyalok, hogy, forog e a segge, mint a biciklikerék? Amikor lehajol cipőfűzőt kötni.
Én ha élőerős rendőrsorfalban rendőrlányt látok, mindig szólok neki, hogy inkább menjen haza és mire végzek, az asztalon legyen a palacsinta. :) Hálás lesz érte.
átlátó 2017.04.28 11:22:44
@Pamacs1: Most már tényleg unlak. Nem azért mert nő vagy, hanem mert a benned fölmerült kérdéseket mindjárt te magad meg is válaszolod. Engem nem zavar, hogy ismét prejudikálsz, - hiszen helybe jöttél ezért a szembesítésért. Nem érted. Azt sugallod magadnak, hogy bírom ha a férfiszerelem beteljesüléseként engem seggbe basznak...holott én magam tudom, hogy ez női privilégium. Az, hogy te sértőnek, lekezelőnek és durvának tartasz, az meg a te dolgod. Én nem gondolom azt, hogy egy fapina vagy, hanem állítom. Meg nagyon hadilábon állsz a vidámsággal is.
Ez a te bajod:
www.youtube.com/watch?v=1gaRoBWdKKk

Azt már tudod, hogy unom az ilyen nőiasszonyokat, legyen tiéd az utolsó szó.
„Polt Péter szerint fel sem merült, hogy tetten kellene érni Mengyi Rolandot, amint kenőpénzt vesz át.”  Ha nehezen is, de több mint féléves nyomozás után tegnap vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség Mengyi Roland fideszes politikus, országgyűlési képviselő és hat társa ellen. Mengyit…..
A valósággal való szembenézés elkerüléséből ismét ötösre vizsgázott a Fidesz. Ezúttal Kövér László, az aligha tisztelt Ház elnöke mutatta be a narancsos vezércselt: miként kell két lépésben mattot adni a sajtónak...
"A szovjet hidroelektronika büszkesége" - így hívták a világviszonylatban is hatalmasnak számító Szajano-susenszkojei vízerőművet. Míg egy napon el nem szabadult a pokol: az egyik aggregátor meghibásodása miatt a berendezés 920 tonnás teteje lerepült és elementáris erővel zúdult be a víz a…..
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
8:40 Felvonulók kérték 2017.04.23 11:47:57
(A 8:40 is tüntetett, és a végén őszintén kétségbe esett) Igen jó hangulatban zajlott a kutyapárt démója, a tüntetők kifordították az idióta NER világát, poén csattant poénra, ezrek búcsúztak röhögve Viktorovics Orbántól, aki visszahívta az oroszokat az országba. A tüntetők beszélgetéseinek…..
Határátkelő Rabszolga-e vagy? 2017.04.22 06:30:00
Bevallom, a blogon próbálok nem foglalkozni a különböző kormányzati kijelentésekkel, amiért most kivételt teszek, az egyrészt a megszólaló személye, másrészt az, hogy úgy látom, ismét sikerült szintet lépni, és nemes egyszerűséggel lerabszolgázni pár százezer határátkelő magyart...
átlátó 2017.04.23 11:52:32
...ez a Jani a Pál utcai fiúk Gerébje...mellesleg bemondta a rádiójuk, ( Kossuth adó ) hogy erősen csökkent a munkanélküliség...az osztrák határ közelében főleg így van. Elmentek rabszolgának.
Jani, - legalább komplikált hülye lennél, mint a főnököd.
Jut eszembe...ennek a Janinak ki kéne mennie terepmunkára...hogy lássa, hogy például Narda és Schandorf között micsoda nagy ellenőrzéseket folytatnak az látens labancok. Akiket ugye a Brüsszel megdicsér, ha a schengeni határokon belül vegzál, bezzeg a magyarokat ekézi, ha külső határon kerítést emel. Ezzel amúgy egyetértek, meg a kettős társadalmak kialakulása ellen is. Ha kérhetném ennek mentén a megyei rendőrkapitányságokon a cigány társadalom összekötőinek státuszát megszüntetni, ezzel együtt a muter kertje nem közös régóta integrálódásra várók...
Továbbá. Ha a vasfüggönynél malenkij robotban megállítjuk mi parasztok a brüsszeli támadást, - ti hintalovak ott keleten a hátamba hozzátok a ruszkit? Bezzeg, amikor pudingot kell zabálnotok arra a Zemberektől fölhatalmazás van, de ha támadást kell megállítani, akkor gyertek oszt melózzatok...elegem van belőletek háborús uszítók. Lacik, Janik, Petik, Vikik, Árpyk, Tónik, Lalik és egyéb hintalovak. Nektek is mennetek kell, menni is fogtok...a miskolci rendőrkapitány és a kurva este szerint. Én még mindig magyar állampolgár leszek, amikor ti már a halál faszán.
Úgy néz ki, a kormánypárti tábora teljesen elveszíti a szellemi elitjét, és többen közülük nyilvánosan is vállalják, hogy elhagyják Orbánékat. ..
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
átlátó 2017.04.21 15:23:47
A Jani és a többi hintaló egy más fejlődésű országban 1./ nem lehetne ott, ahol ott van. 2./ Ha már valamilyen homályos okokból odakerülhetett, már nem lenne ott...pontosan azért, mert a füle arra való, hogy annál fogva kibasszák.
Továbbá... a Jani arról papolt, hogy az osztrákokat az EU. megdicséri ha ellenőriznek a belső határon, a magyarokat pedig elítéli mert a külső határon megállít...namost Jani, baszom azt a kipállott szádat a szamarammal. Például Narda és Schandorf között ugyan van egy EÁP. ( lehet nem voltál katona, ellenőrző áteresztő pont) de még sosem ellenőriztek...jövök-megyek. Ugyanez a helyzet Kőszegnél, meg Bucsúnál is...ki kellene menned Jani baszom a szádat azt a pálottat a szamarammal a terepre valamilyen álruhában. De ne ebben a kommunistában. És amúgfy én szurkolok a legjobban, hogy végre sikerüljön valami Mátyás király óta úgy, hogy amúgy a Zemberek tikteket fölhatalmaztak ugyan, de nem arra, hogy ha pudingot köll fölzabálni és egymást segítve a pénzmagot kitalicskázni akkor nem köll a segítség, de a brüsszeli támadást itt a vasfüggönynél meg kell állítani, akkor gyertek parasztok málenkij robot van...mindezt azért, mert a bevándorlók okozta kettős társadalmat meg kell akadályozni...igazad van Jani, hogy baszom a szádat a szamarammal faszával...viszont ha lehetne a saját portán kezdeni...mert az nem megy piros egy öcsém, hogy a pedagógusokat oktatni kell arra, hogy megértsék, a cigány és a nem cigány társadalmak viselkedése közötti különbségeket, mert a jövő zálogai egyre nagyobb számban fognak beülni tanulni...olyan 25 éves korukig, hogy elvégezzék a hat elemit...továbbá édes fiam Jani...az se megy, hogy a megyei rendőr-főkapitányságok cigány összekötőket kell, hogy alkalmazzanak, a kettős társadalom közötti meg nem értés áthidalására...ez ugyanis maga a vajda rendszere így...és előre szólok. Az egymás meg nem értése nem az én kulturális gyökereimben leledzik édes fiam Jani. A száddal kapcsolatosan meg mindent tisztáztam már Jani, a Lacinak, a Petinek, az Árpynak, Tóninak, Lalinak és a főnöködnek is add át, hogy mit gondolok én rólatok hintalovak. Aztán majd a Lőrincek és egyéb ludasmutyizásban is jártas másodligásokat is előveszek, érezze érintve magát Horváth István képviselő úr is aus Szekszárd. Reneszánsz léptékekben tud gondolkodni őkelme is. :)