Regisztráció Blogot indítok
Adatok
behor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság nagyon nehéz megfelelő elnevezésű e-mail címet találni magunknak. Pár lehetőséget szeretnék bemutatni azoknak, akik elfogadható e-mail szolgáltatást keresnek, normális névvel, anélkül, hogy fizetniük kelljen.  De melyik a legjobb? Ne felejts el szavazni! ..
 Szerda délután borús idő. Ennek ellenére szinte telt 'ház' a Szabadság téren. A padok nagyrészt elfoglalva, aminek következményeként a Szovjet hősi emlékmű új értelmet nyer a rajta üldögélő sörözők részéről. (Amúgy a  Reagan szobor is érdekes mögötte...)   A…..
behor 2015.06.25 11:28:13
 2015 június 5-6-7 Ez bizony fizu előtt lesz, félre kell tenni, vagy nem hozzányúlni a dugipénzhez!  Városliget Olof Palme sétány, a Hősök tere közelében Jó helyszín, közkedvelt és bárki odatalál.  Fizetés Metapay, vagy Mastercard PayPass kártyával, sok feltöltő pontot…..
Pár bosszantó gyerekbetegségtől eltekintve megtaláltam az új kedvenc fejhallgatóm. Hosszú idő óta a Beats Studio fülesét használom, amiről lehet mondani, hogy mennyire hype-olt és amúgy is sok a basszus, de igenis egy nagyon jól összerakott barát, tiszta és gazdag hangképpel,…..
Udvarias visszafogottsággal jegyzem meg, hogy miközben a bikavér-brand tulajdonképpen jó ideje csak keresi saját helyét a hazai piacon  – és akkor most ne is merészkedjünk messzebb –, az egri összefogás keretei között időközben megszületett a fakó inverz-bika fehér borvidéki házasítás, ami hasonlóan…..
Bármennyire is hihetetlen, már elég rég volt a klubban célirányos száraz riesling kóstoló. Lassan már két éve. Úgyhogy a legutóbbi összejövetelen félénken felvetettem, hogy frissen beszerzett tizenhármasaimból akár lehetne is kanyarítani egyet és hát a kis társaság lelkesen kapott az ötleten.  A…..
Michael Caine hazánkban is megjelent, roppant szórakoztató életrajzi könyvében, a Michael Caine: Egy angol úr Hollywoodban című kötetben rengeteg érdekességet találhatunk nemcsak a brit színészről, hanem az általa megismert és tisztelt emberekről is, például Heath Ledgerről,…..
Médiaviagra Tudtad, hogy…? #25 2014.03.18 06:00:00
Heath Ledger a Joker szerepére való felkészülést egy hotelszobában végezte, ahová több mint egy hónapra száműzte magát, hogy a tükör előtt gyakorolva tökéletesítgesse a karakter testtartását, mozgását, különböző gesztusait. Még jegyzeteket is készített, amikbe leírta…..
Matthew McConaughey 2011-ben hamvaiból támadt fel, bebizonyítva, nemcsak Hollywood ügyeletes szépfiúja, aki B-kategóriás romantikus komédiákban dobogtatja meg a női szíveket, hanem komoly színész, igazi A-kategóriás tehetség, aki a Mielőtt meghaltam főszereplőjeként élete egyik…..
Kis hazánkban is egyre nagyobb szerepet kapnak szerencsére a WP8-as telefonok. Elsősorban a Nokia Lumia variánsok. (Legalább is az év eleji, nem reprezentatív felmérésünk a Facebook csoportunkban azt mutatta, hogy 107:14 volt az arány a Lumiák javára, vagyis kb. 10-szer annyi Lumiát…..
B-oldal Sound City 2013.12.24 09:17:45
Dave Grohl nagyon szép filmet rittyentett össze saját magának, illetve a hozzá hasonló zenebuziknak. A Sound City legendás stúdióról szól a film, bár ezt könnyű csak így odavetni, ez alapján azon a pár zenebolondon kívül, akit érdekel egy stúdió belseje, kit érdekelhet egy…..
Arctic Monkeys - AM(Domino/Neon Music) Ahelyett, hogy megint lejárnánk a kötelező köröket az eddigi Arctic Monkeys-albumok kapcsán, sokkal egyszerűbb mindet egy-egy gimnáziumi osztályhoz hasonlítani. A Whatever People Say I Am, That's What I'm Not az első éved középiskolában, amikor…..
Josh Homme és Alex Turner kapcsolata egészen a harmadik Arctic Monkeys-stúdióalbumig nyúlik vissza, azóta a két zenész rendszeresen feltűnik egymás lemezein. Három nappal a britek ötödik albumának megjelenése előtt a BBC Radio 1-ban vendégeskedtek, ahol eljátszották a Why'd You…..
Azt eddig is tudtuk, hogy az Arctic Monkeys szeptemberben új lemezt ad ki, de hogy addig se unatkozzunk, rögtön itt is van tőlük egy teljesen új dal. A múlt hónap közepén landolt Do I Wanna Know? július 22-én megkapja a jól megérdemelt kislemezmegjelenését, aminek B-oldalán szerepel…..
Ivan & The Parazol - Mama Don't You Recognize Ivan & The Parazol? (Drum & Monkey) Mióta szinte teljesen eltűnt a gitárzene és a rock and roll a mainstream popzenéből, és az a pár megmaradt rockzenekar is egyre kevésbé képes tökös maradni – igen, rád gondolunk kedves…..
Ismét eltelt egy hét, ez alatt szerencsésen tisztázódott a Hányásgate, cowboy lelkületű versenyzőnk nem állította, hogy ő szerezte az ominózus romantikus balladát, de azt sem, hogy nem, megint volt miről beszélni. Ez meg már a 4. válogatás a 3. X-faktor szériában, aki ebben sem…..