Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukacsluluuu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tricky Blog Flyvertising 2013.02.07 14:11:22
Kérem helyezzék magukat kényelembe és kapcsolják be a biztonsági öveket! Járatunk azonnal indul! Manapság repülni egyszerű és sokszor igen olcsó dolog. De vajon min múlik, hogy kivel repülünk? Főként azon, hogy melyik társaságnak van a kiszemelt célpontra járata és hogy…..
Tricky Blog Poladarium 2014 2013.01.11 15:29:20
Az év még alig kezdődött el, de hamarosan eljön a 2014-es Poladarium nevezési ideje.A nevezési időszak január 21-én veszi kezdetét, melyre bárki nevezhet saját készítésű polaroid képével. Nincs más dolgotok, mint a beszkennelni a képet és kiválasztani egy napot, hogy mikor…..
Tricky Blog Aranyhal a szemétben 2012.12.15 11:14:21
A mindennapok során nagyon sok szemetet termelünk és hát a szemetet kivinni nem túl örömteli dolog. Összegyűjtöttünk Nektek néhány olyan zacskót, ami legalább viccesebbé teszi a tárolást és a szállítást is. Szerencsére egyre többen gyűjtik szelektíven a…..
Gyerekkorunkban ki ne álmodott volna életnagyságú plüssmackóról vagy mágneses robotról! Az Ikea legújabb kampányában megvalósította ezt. Úgy reklámozza a termékeit, hogy közben robot, sárkány és szuperhős rohangál a lakásban, akik persze valójában szülők, nagyszülők…..
Minap sétáltunk haza a budapesti éjszakában, és a barátom megkérdezte: „Te, az ott hipszter?” Megmondom őszintén, bármennyire is szeretnék a hipszterek jól körülhatárolhatóvá tenni magukat (persze legalább ugyanennyire egyedinek is megmaradni), nem tudtam megmondani. Ő olyan…..