Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J Kriszta

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben temérdek karácsonyi kampányvideóból szemezgethettünk és nem is telt el sok idő, mire megtaláltuk a kedvencünket! A Morrisons üzletház egy olyan hangulatkeltő karácsonyi videót készített, ami pontosan az ünnepek okozta kellemetlenségeket emeli ki egy brit…..
A POP CHART LAB egy brooklyni tervezőgrafikusokból álló csapat, akik azzal töltik mindennapjaikat, hogy színes, érdekes és lehetetlen témákat vizualizálnak diagramok, folyamatábrák és egyéb infografikai ábrák formájában. Munkájuknak köszönhetően kielemezhetjük például a…..
Tricky Blog Holnap, másképp 2012.11.07 13:08:00
Az utóbbi hetekben feszült figyelem övezte a sajtóban a Sandy Hurrikán pusztításait az USA keleti partján. Habár az élet lassan normalizálódni látszik, igen intenzíven értesülhettünk a vészhelyzet alakulásáról. Köszönhetően a Facebook-nak, amit azonnal elözönlöttek az…..
Tricky Blog Hello Mr. President! 2012.10.17 11:00:00
Egy fiatal detroiti dizájner, Meg Jannott gondolt egyet és újraértelmezte az USA ikonikus politikai arcait, az Államok első 44 elnökét. Az alkotások különlegessége abban rejlik, hogy minden államférfi egyedi arculatot kapott, hol idézetek, hol választási szlogenek, hol becenevek…..
Tricky Blog Az év munkanélkülije 2012.09.25 14:30:24
Mindannyian jól ismerjük az olasz ruhagyártó cég provokatív reklámkampányait, melyek előszeretettel világítanak rá a lehető legkényesebb társadalmi kérdésekre, túlzottan naturális ábrázolásmódjukkal heves vitákat váltva ki a sajtóban és a közvéleményben. A reklámokat…..