Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JinxR

29 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tabletop Quality Army Painter 2011.02.04 11:23:49
Tegnap reggel, ahogy az előző postban írtam, lefújtam fehérre sok olyan felületet, ahova ez hiányzott. Estére szépen meg is száradtak, ezért lehetett tovább haladni. Eljött az a fázis, amit talán a legjobban vártam a projektben: az alapszín felvitele.Szerintem ez az egyik…..
JinxR 2012.02.12 20:20:03
@Wostry Ferenc: a hozzaszolasodbol nem egyertelmu, hogy wash-t keresel, vagy a dipping technikahoz valo anyagot. Ha wash kell, akkor ajanlott a kulonfele gyartok wash-a kis kiszerelesben, mint Games Workshop, Vallejo. A lazurt a dippinghez hasznaljak, amikor egy teljes sereget lefestesz ugy, hogy egy adott feluletet egy szinnel, es arra megy a lazur, aztan izombol le kell razni rola. En ilyennel meg nem foglalkoztam, ezert nincs sajat tapasztalatom. A leirasod alapjan talan vilagosabb lazurt kellene hasznalnod, esetleg higitani amit hasznalsz, hogy tobb lejojjon rola?
Geistwald Ghasts gw strikes again 2011.05.16 21:34:00
 Részlet a Maelstrom ma esti mailjéből:GW NO LONGER ALLOWING US TO SELL TO ROW CUSTOMERS--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Games Workshop's new Terms and Conditions, which come into force on the 31st of May 2011…..
JinxR 2011.05.16 23:28:36
Távol álljon tőlem, hogy mentsem a GW-t, de azért nézzük meg az érem másik oldalát is. Azok a webes üzletek, akiknek nem kell offline boltot fenntartani, a bolt költségeit ugye le tudják spórolni az árból, és ennyivel olcsóbbak tudnak lenni. Ez viszont pont árérzékeny területeken azt eredményezi, hogy jelentős vásárlótömeg mozog át hozzájuk. Ezt adott esetben a gyártótól veszi el, ha az közvetlenül is forgalmazott, és legvégső esetben még az a bizarr helyzet is előállhat szerintem, hogy bár az eladási darabszámok nőnek az olcsóbb helyen, a gyártónál realizálódó profit csökken, illetve konkrét részegységei (mint mondjuk egy földrajzi egység) veszélybe is kerülhetnek emiatt.

És erre mondhatjuk, hogy na és, piacgazdaság van, haljon meg. Csak nézzük meg, mit bukunk vele: mondjuk azokat a GW boltokat, ahol kinevelik nekünk saját költségükön az utánpótlást, akivel majd játszhatunk, amikor a mostani játékosok 80%-a már abbahagyta, mert ráunt, gyereke született, más munkát kapott és nem fér bele, stb. A lemorzsolódás teljesen természetes és folyamatos tényező.

Ott van a Flames of War esete, akik szintén pár hónapja jutottak arra a döntésre, hogy nem engedélyezi a Maelstromnek a termékük árusítását, mert mindenki onnan vette, emiatt viszont az offline boltok nem tartották készleten, így viszont nem volt promóciója a játéknak, és nem nőttek az eladások. Az eddigi játékosok megorroltak, viszont így már van lehetőség újabbak toborzására a boltokban.

Szóval nem jó megoldás ez most, de szerintem nincs is jó megoldás, ez csak az egyik lehetséges rossz, amit léptek.
A Malifaux különleges játék, ennek megfelelően speciális a korábban meghirdetett liga indulása is. Xor felvetésére, miszerint a mai nap nem-e lehetne-e már liganap, arra jutottam, hogy miért ne! Pláne, hogy az utolsó héten a vasárnapot garantáltan elrabolják a nyulak és a…..
Először engedjétek elmesélnem eme esemény előzményét, ezután elrebegem eredendő erőm epikus ébredését. Tehát vala a Liga (Windless Wastes - hajósként már a nevét is rühellem), amelyik visszahozta a kedvemet a Warmahordeshoz, két okból: egyrészt kitűnő új játékosokat…..
Üdv mindenkinek, jöttem elnyomni MAC-et a blogon... :DNo, úgy áll a helyzet, hogy kedves Ferreus kolléga a napokban ünnepelte/ünnepli/ünnepelni fogja (káosznál sose lehessen tudni) 30. születésnapját, ezért szerveztünk egy "birthday ambush" szkenáriót neki, ahol kedves…..
Ez a bejegyzés már hétvége óta várat magára. Őszinte leszek: semmi kedvem nem volt egy ilyen hajtós projekt után BÁRMIT is csinálni, ami wargaminghez kapcsolódik. Még blogbejegyzést írni sem. De ha már határidős projekt, akkor le kell vonni a konklúziót.A végeredmény…..
TMT Manufaktura DiL City festve 2011.02.10 20:54:00
 Sziasztok !  Ismét jelentkezem egy rövid bejegyzéssel. Örömmel jelenthetem , hogy DiL City épületeit sikeresen kifestettük és feldíszítettük az elkövetkezendő  nagy összecsapásokra. Bizton állíthatom érdemes lesz eme szép kis városban küzdeni a hírnévért és a pénzért…..
JinxR 2011.02.10 22:40:16
Üdv!Itt a tervező részleg. Próbálom ellenpontozni MAC túlcsordulását a blogon - saját kérésére is. Szegényke unatkozik itt egyedül.No, tematika:Nemrég kaptunk egy felkérést, dark eldar voidraven bomberekre. Az eredeti FW-s cumó eléggé "szimpla" elda, és tekintetbe véve hogy a…..
Tabletop Quality BA haladás 2011.02.03 12:53:27
Nem, ez nem egy focicsapat, csak egy rövid frissítés. Kivételesen kép nélkül. Tegnap este volt időm egy kicsit foglalkozni a figurákkal, bár elég későn értem haza. Megnéztem, mi az ami a legjobban akadályoz a haladással. Észrevettem, hogy sok figurának még a homok sincs a…..
Az volt ugye a terv, hogy minden egyes megvásárolt termék után egyrészt kifestem magát a terméket, másrészt kifestek valamit az itthoni készletből, csökkentve a hegyekben álló, kibontatlan, félig összerakott, összerakott de festetlen, és ki tudja még milyen állapotú figurák…..
 Sziasztok ! Elkészült a második western tematikájú épület a Land Claims Office. Az épület második emeletén pedig egy Pinkerton nyomozóiroda foglal majd helyet. Még pár apróság vissza van még festés elött de lényegében kész az épület (még az emeleti iroda…..
Új évet kezdeni is, de abban nagyobb rutinom van. Feketét tisztán nagyon ritkán kell festenem, és az ugye egy igen hálátlan szín. Ha feketének festem, akkor nehéz a highlight, mert az csak szürke lehet, de nagyon elüt. Ha alapból szürkén megyek neki, és csak az árnyékolásnál…..
Geistwald Ghasts jáccónap 2010 2010.12.04 20:41:00
Most, hogy hazaértem a GamesDay 2010-ről, gyorsan nekilátok az összefoglalómnak, amíg friss az élmény.   Valami lehetett a levegőben. Az eddigi évekkel ellentétben nem készültem bemutatóval, hagytam ifjabb klubtársamat érvényesülni. A GG indulásaim is elkészültek időre,…..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
Ezek a sorok a nagysikerű Fallout számítógépes szerepjáték intrójából származnak. Egyes dolgok állandóságára akar rámutatni, a háború például mindig is áldozatokkal, pusztítással, rombolással jár együtt. A mi hobbinknak is állandó velejárója, hogy rendszerint felbukkan…..
Tabletop Quality Gondor - 1. hét 2010.02.08 00:26:00
Pontosan egy hét telt el azóta, hogy rendet tettem a festős asztalon, és kikészítettem az 500 pontos sereg alapanyagát. A tervnek nem sikerült maradéktalanul megfelelni, de így is sikeresként könyvelem el az elmúlt időszakot. Az eredeti elvárásom az volt, hogy mostanra minden figura…..
Tabletop Quality Lord of the Rings 2010.02.07 16:53:00
Amióta a GW megszerezte a jogokat a Gyűrűk Ura játék megjelentetésére, azóta akarok én is belekezdeni. A regényt nagyjából 12 évesen olvastam először, a filmben amikor megláttam Gandalfot a szekéren a könnyem is kicsordult, annyira pont ugyanolyannak képzeltem el én is mind őt,…..
Figurafestés Confrontation asztal 2009.01.27 10:49:00
Régebben már, még amikor kiderült, hogy van remény rendszeres játékra, elkezdtem egy Confrontation asztalt építgetni. Mivel elég lassan haladt a dolog, a haverom áthozta az egyik sajátját, amivel még jobban megpecsételte az asztalkám sorsát. Mondhatni befulladt a…..
JinxR 2010.02.01 13:29:05