Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szandé

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
szandé 2015.12.21 15:01:23
szandé 2015.12.21 15:02:45
Kevesen tudják, hogy a világhírű gall pestisdoktor és látnok mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt Magyarhonnak, és több próféciájában is rendre felbukkan e lángoktól ölelt kis ország képe. Nostradamus szinte mérnöki pontossággal jósolta meg Magyarország részvételét…..
Zöld Sarok Paksi atomhiszti 2014.03.19 14:18:07
Paks kiverte a biztosítékot. Legalábbis a bővítés, és egyes embereknél. Ahány ház, annyi szokás, azaz ahány párt, annyi vélemény övezi a paksi bővítés szerződésének aláírását.Sokan sokféleképpen állnak hozzá, lássuk is, hogy ki és miért (legalábbis szerintem):-…..
Pangea Ország születik 2014.03.19 14:10:22
A geográfusok kedvüket lelik a föld felszínén keletkező bármely új földrajzi képződmény - legyen az folyóból kibukkanó zátony, tengerből előbújó hegy vagy akár egy új ország születése - megfigyelésében, leírásában. Mert történelmi pillanatnak voltunk szemtanúi a…..
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
Több ízben is szó esett már arról, mi vonzza a nőket a férfiakban (I., II., III., IV., V., VI., VII.). A kérdés természetesen összetett, s előfordul, hogy sokféle szempontot kell mérlegelni, azonban úgy tűnik, bizonyos prioritások szinte minden esetben megfigyelhetők. Olyanok,…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Bevezetésekor még nagy reményeket fűzött a kontinens az euróróhoz, mára azonban kiderült, hogy a közös pénz több problémát okozott, mint amennyit megoldott.Az euró bevezetésétől tartós növekedést, jólétet és az európai egység megvalósítását várták, ehelyett…..
Az oktatás a legjobb befektetés, ez mégsem jelenti azt, hogy mindenkinek a zsebébe nyomni kellene egy diplomát.Közgazdászok papíron már számtalanszor bebizonyították – amit egyébként a mindennapi életünk során, magunk körül is tapasztalhatunk -, hogy a ráfordítás és a hozam…..
A MSZP nekiment a kormánynak a szar PISA-eredmények miatt. Szerintem alaptalanul. Az intézmények központosítását katasztrofális hibának tartom, azonban nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen rövid idő alatt, ennyi kárt okozott volna a oktatási reform. De lehet, hogy tévedek. Persze…..
Szívesen járok a Goethe Intézetbe. Közel van, jó német söröket kaphatni a kocsmájában, kitűnő a könyvtára, ráadásul konferenciákat szervez a Független Médiaközponttal és a Főszerkesztők Fórumával együtt. Tegnap például az újságírás jogi környezete került…..
Polgárda Ki az a liberálbolsevik? 2013.11.27 15:07:00
Kishantosról szóló tényfeltáró cikkünk után sokan kiakadtak a „liberálbolsevik" jelző használata miatt, és nyomban veszett gyűlölködésbe kezdtek. Megjelent az ismert fajtájú troll is, aki nem olvasta el, mert talált az elején egy neki nem tetsző szófordulatot, de ennek…..
Október 15-én lépett hatályba a Szabálysértési törvény módosítása, amely ismételten lehetővé teszi az utcán alvás, vagy ha jobban tetszik, az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megszegése esetén az otthontalan emberek megbüntetését a kijelölt területeken. Az illetékesek máris…..
Rácuppantak a fideszes nagyarcok a friss növekedési adatra, mint kiflis szőke a nyugdíjra. Tök érthető, ekkora ziccer ritkán van, be kellett lőni. Hiába semmi közük a jó számhoz, hiszen nagyrészt az időjárásfüggő mezőgazdaságnak és a korábbi kormányok által idehozott…..