Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mateahos

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végleg befutott egy újabb „nagy generáció”, amely klasszikus fénykorát a kilencvenes években élte. A magyarországi futballhuliganizmus "legszebb" éveiben olyan ma már szimbólumokká vált neveket tanulhattunk meg, mint Hypos Feri, Szőke, 2-es szektor, violacaos. A legnagyobb…..
Mateahos 2013.03.10 11:18:25
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Mateahos 2012.02.12 09:08:17
Mateahos 2013.01.28 19:00:05
Érdemes néha megmutatni, hogy az etnikai alapú, soviniszta gondolkodás milyen káros az élet egyéb területén is. A Magyar Hírlap a magyar konyhát sem ismeri. Csodálkozva nézett egy öt éves videót Szentesi Zöld László (MH) a youtube-on: Jamie Oliver gulyást főz. A…..
Egy ország, ahol dübörög a gazdaság (nem csak a kormány szerint), és ahová egyre több európai gazdasági menekült érkezik. Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) Chile meglehetősen bizalmatlanul fogadja a bevándorlókat – derül ki Viktor írásából. TROLLFIGYELŐ:…..
Mateahos 2012.09.15 15:12:54
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Téves. Chile nyugati határa Polinéziában van, Lásd Húsvét-szigetek.(sic!!!!)" na ennek fuss neki még egyszer.
A jó hamburgerrel kapcsolatos elvárásaim egyszerűek, ezeknek próbálok a mostanában végzett kísérletek során megfelelni: a hús legyen jó minőségű, fűszerezése pikáns, de ne túl erőteljes és legyen kellőképp zsíros ahhoz, hogy a sütés során se száradjon ki; a sütés…..
Coca-Cola gyártósort avatott fel a miniszterelnök. Orbán Viktornak ez egy fontos esemény volt. Itt meg lehetett mutatni, hogy nem minden multi ellen kell fellépni, hogy a multi értéket is képviselhet, nem ősellenség, pénzt hozhat az országba, munkahelyeket teremthet, és akkor az…..
Mateahos 2012.07.22 12:03:56
@G_P:"Az Index már rég túlpörgette, és ezáltal idejekorán elkoptatta saját, cinikusan intellektuálisnak szánt, de a sorok közt olvasva rentegeg alpáriságot rejtő stílusát."

Teljesen egyetértek.Olyanok mint egy befüvezett, végzős gimis osztály.Qurvára nem viccesek már.(vagy csak megöregedtem:))
- Úgysem találod ki, mi a foglalkozásom! Még senkinek sem sikerült.- Kereszténydemokrata politikus?- WÁHÁHÁHÁÁ. A hentestermetű, diótörő állkapcsú német fickó akkorát röhög, hogy majdnem ránk zuhan negyven palack minőségi rosé. Aztán megmondja, hogy fodrász Londonban. A…..
 Mélységesen mély az emberi butaság kútja. Mély, sötét, és alján a harcos rosszindulat fekete epéje bugyog. S bármikor, ha a gonosz ostobaság felszínre törhet, magabiztos diadallal ünnepli meg bárgyú mendemondáit, önhittel szajkózza el üres dogmáit, gátlástalan…..
Mateahos 2012.06.10 18:18:54
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
A kabarésorozatunkban igyekszünk követni a napi aktualitásokat is, ez most sem lesz másként. A hét egyik legjelentősebb eseménye Áder János köztársasági elnökké választása volt. De vajon mit keres Áder a kabaréban? Túl sokat nem, ritkán idézik, parodizálják, de a…..
Mateahos 2012.05.06 15:10:02
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
ProgBlog A következő halott 2012.05.01 22:48:00
„Szomszédimat, igaz, Agyonverém már mind, de hasztalan, Mindég kerülnek újak”Madách Imre: Az ember tragédiája - 1862 Május elsején illik megemlékezni a baloldalról – ha már létezni nemigen látjuk manapság. Néhány méretében és társadalmi hatásában…..
Mateahos 2012.05.02 07:29:35
@Hohó60: Egyetértek.Jelenleg nincs nála jobb antireklám a baloldalnak.
Nos, örömmel jelenthetem, hogy megvan a mi generációnk Isaurája, illetve pót-Bud Spencere is. Tényleg ez hiányzott nekünk, ennek a sokat nélkülözött, elveszett korosztálynak! Amikor olyan formációk, mint a Prodigy, egy töküres Béest képesek csak összecsődíteni hétvégén is,…..
Mateahos 2012.04.30 12:41:59
@chipshop: totál egyetértek.Kínos csend fogad mikor megtudja valaki hogy szerintem nem vicces "Torrente,Otvos Csopi,benny Hill" ezek közül egyik sem.Fizikai fájdalmat érzek ha ilyeneket kell néznem.brrrr
Mateahos 2012.04.30 13:51:57
@Kovacs Karoly: köszi.ez a cél.:)
A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen…..
Mateahos 2012.04.30 12:08:50
@don brada: :) szerintem direkt csinálja..vagy nem
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Modorosblog Az Örökmozgó 2012.04.23 06:00:00
Sorry, de én már csak ilyen kis emberi perpétum mobile vagyok, nem bírok megülni a sejhajomon. Folyton tennem-vennem kell valamit, gyűlölöm, nem állhatom az emberi tehetetlenséget, teszetoszaságot, tutyimutyiságot. Most komolyan, emberek képesek munka után hazamenni, és első…..
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
Mateahos 2012.04.24 22:53:59
@vau: hm..hm..miért kéne geeknek lenni ehhez a sorozathoz?Szerintem rohadt jó sorozat, pedig én sosem tartottam magam geeknek.(aki annak tarja magát az nem is az:))
"Szerintem a kevesebb több lenne egyébként, nagyon kellett fókuszálnom, hogy értsem, hogy mi történik"
A készítők eddig, úgy gondolom tökéletesen megoldották az érthetőséget,hogy ennyi időbe, ennyi mindent profin elmeséljenek.
sorok között Az IMF alkonya 2012.04.22 12:58:00
Az IMF führer Christine Lagarde elégedetten nyugtázta, hogy összejött a nagy feltőkésítési akció, sikerült összetarhálni azt a 430 milliárd dollárt amit Európa megmentéséhez tartanak szükségesnek. Gyűlnek az ígéretek, és a felajánlások a páncélszekrényben. Európát nem…..
Mateahos 2012.04.22 20:33:10
@kpityu2: :)
   Elkerülhetetlen, hogy a magyar politikai és társadalmi elit is újfajta beállítódással forduljon a nők felé. Az elmúlt évtized egyértelműen megmutatta, hogy azok az országok növekednek dinamikusan, amelyek a nők és férfiak képességeit is maximálisan…..
Subba Subba Art: A tetovált lány 2012.04.18 11:39:00
                     via..
Mateahos 2012.04.19 09:10:45
@Szibarita: :)Szokásos Subba égés.Lassan minden napra jut egy lebukás.
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Mateahos 2012.04.15 17:42:46
@Mateahos: bocs Z+os