Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heliogabalos

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoljuk ilyen társaságban nem kell elmagyarázni, hogy melyik a világ legCOOLabb városa. Naná, hogy Budapest! Na de melyik a második, ahol a bulik csütörtökön este kezdődnek és kedd reggel végződnek, ahol NeuKOOLntől KOOLzbergig minden a nagybetűs kreativitásról…..
Heliogabalos 2013.12.13 00:33:07
Barbara egyszerűen más ligában játszik, mint ebben az országban bárki. Nem is azért került fel a COOL LIST HUNGARY-ra, mert idén éppen Pharrellel bulizott, Cannes-ban pedig a lába előtt hevert az egész világ. Hanem azért, mert néha hazatér közénk, és a Bulinegyedtől a Balaton…..
Heliogabalos 2013.12.13 00:30:50
Egy régi hollywoodi mondás szerint a magyarok az anyatejjel szívják magukba az animációs filmkészítés tehetségét. Már úgy nézett ki, hogy ezt a szuperképességünket is elveszítettük, ám jött Vácz Peti, aki egy nyulat és egy őzet olyan cool magabiztossággal formált…..
Heliogabalos 2013.12.13 00:29:46
Ma nálunk járt a kéményseprő. Elvégezte a szokásos teendőit, megnézte a gázkazánt, bekukkantott a kéménybe is. Háromezer-kétszáz forintot fizettem. Felvilágosított, hogy mivel a kandalló üzemen kívülinek van bejegyezve, így sokkal olcsóbb a vizsgálat. A kandallót évek óta…..
-Ding-dong!- csipogott volna a levél a mailboxomban, ha Csonka Picinek hívják, de éppen ellenkezőleg, egy finom desszert neve jelent meg a címsorban egy invitációval. Arról szólt a történet, hogy teszteljük be egy kicsit a hamburgerüket, ha van kedvünk - a kérdésre a válasz…..
Heliogabalos 2012.11.07 12:07:53