Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeus SH

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami csíp Hidrochilik 2013.06.21 18:58:42
Megkóstoltam életem első olyan chilijét, ami nem látott napfényt. Mármint hogy rendes jó, igazi napfényt. Na meg mármint hogy erről tudom először, hogy nem látott napfényt, mert hát amit a boltban veszek, sem biztos, hogy, ugye. Csak mesterséges fényt láttak, egy speciális…..
Zeus SH 2013.06.27 10:43:14
@SimiTomi: A LEDes cucc iszonyat jó, én elég szkeptikusan kezdtem az egészhez hozzá. De miután kibújtak a palánták és normális ütemben ZÖLDEN kezdtek növekedni, optimistábban tekintettem a kísérlet eredménye elé.
Alapból csak "tréfának" indult, hogy egy vaksötét raktárba beraktam a csíráztatni valót, fölé akasztottam a megvilágítást, gondolván hogy majd a sápadt, egekbe nyúló paprikacsírákat az első héten vihetem ki az ablakba hogy rendbejönnenek. Szerencsére egész sikeres a projekt, lehet hogy jövőre bővítem a technikát.
Ja és ami nagyon nem mellékes: a hagyományos, izzós technikával több száz Watt teljesítményt kell felhasználnod, az én általam összerakott cucc még pesszimista esetben is legfeljebb 40 Wattot harapott be. Napi 12-14 óra megvilágításnál azért ez komoly tényező a villanyszámlában.