Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beavix

63 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zala megyei olajkutak körül az arab országéhoz hasonló birodalom kezdi kinőni magát. A település lányokat keres erotikus munkára. A Zala megyei Dubajcsehi idén nyáron kezdeményezte önálló községként való elismerését, miután a környező olajkutak bevételéből…..
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
Beavix 2011.06.04 15:41:53
Lapunknak azonban sikerült kiderítenie azt is, amit az elnök úr nem említett, nevezetesen, hogy a vegavadászok élete nem csak játék és mese. K. Mihály zöldségkerti tüzér a múlt héten súlyosan megsérült, amikor a tarisznyanaszádi Juliska néni konyhakertjében répára vadászott, mert a 77 éves asszony péklapáttal fejbe verte a lesben álló férfit, mivel betörőnek nézte.

Semjén Zsolt kereszténydemokrata egyház-, abortusz-, vad-, hal-, és zöldséggazdasági miniszter - biztonság- és fajvédelmi okokból - már most a vegavadászati szabályok várható szigorításáról beszélt. A Kiskunságon egyre inkább terjedő orvszőlővadászat következtében a gazdák már nem tudnak megfelelő mennyiségű gyümölcsöt szüretelni a nemzetközi jelentőségű tájborexporthoz, ezért a Kunsági Homokgyöngyét egyre gyakrabban kényszerülnek a borászok tablettából előállítani. Semjén javaslata szerint ezért szezonban egyáltalán nem lehetne lőni, azon kívül pedig csak a peronoszpórás szemekre és kizárólag kemotoxot tartalmazó vízipisztollyal. Semjén megemlítette a tűrhetetlenül ritkuló kisalföldi cukorrépa- és szeged környéki gyapotültetvényeket is, amelyeket a kormány szintén védett fajokká nyilvánítana.

A képviselő egyéni indítvány benyújtását tervezi, hogy a kalocsai paprikára ceruzahegyezővel lehessen vadászni, így ugyanis az elejtett paprika kapásból darált formában jelenhetne meg. "Fontosnak tartom, hogy a vadászati törvény a zsákmány célszerű feldolgozására is kiterjedjen, a jó keresztyének félmunkát nem végeznek" - mondta el lapunknak Semjén.
A sikertelen BL-döntő után a Manchester United vezetőedzője, Sir Alex Ferguson külön sajtótájékoztatón jelentette be: profilt vált, saját rágógumi márkát dob piacra. A rágógumi forradalmian új, hiszen két vörösborozás közötti időszakot tud fájdalom és…..
Beavix 2011.06.03 13:40:46
Sir Alex és csapata azonban kicsit megkésett a termék piacra dobásával. Nápolyban már a kilencvenes években megindult a kokain ízesítése rágógumi tesztelése. "Más tabletta formájában fogyasztható termékekhez hasonlóan a kokaint is szerettük volna ilyen formában piacra dobni. Az Extasy és az amfetamin egyik nagy előnye, hogy tablettás formában, belé A-betűt karcolva algopirinnek is álcázható. Ugyanez volt a cél a kokainnál is, azonban a kutatás-fejlesztési pénzeket nem tudta kitermelni a fogyasztói piac" - nyilatkozta Diego Maradona Nápolyból való angolos távozását követően.

A történet akkor kapott új lendületet, mikor a londoni burzsoázia körében terjedő kokainozási szokásokra és az olasz újhullám tehetséges képviselőjére egyszerre figyelt fel a tőkeerős Roman Abramovics. Adrian Mutu kékbe öltözetésével a kísérlet második fázisba lépett: olyan kokaintartalmú rágót akartak létrehozni, amely használata után a szer nem mutatható vki a szervezetből. Mutu teste azonban hamar megadta megát a hatóságoknak.

Ennek következményeként Abramovics inkább herendi porcelánok, bajnoki címek és fekete középpályások gyűjtésére nyergelt át, másrészt Mutu tehetségét és angliai tapasztalatait ismét az olasz piacon kezdte el kamatoztatni.

Az új kokainos rágó egyébként teljesítményfokozó hatású. Az ezzel kapcsolatos teszteket Milánóban végezték el, ahol kisebb személyiségtorzulások mellett bajnoki címet eredményezett a kokain ízű rágógumi bevetése. Az új brand megteremtéséhez olyan arcokat találtak, mint Gennaro Gattuso, Zlatan ibrahimovics, Kevin Prince Boateng, vagy Antonio Cassano. Silvio Belrusconi projektmenedzser esetében ugyanakkor felmerül a szer potencianövelő mellékhatása is.
Tarlós István kérte a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy használhassák a buszsávot azok az autók, amelyekben a sofőrrel együtt hárman ülnek. A mai sajtótájékoztatón azonban nem csak ez derült ki. A szabály azonban a buszokra is vonatkozik: azok a járatok, amin a…..
Beavix 2011.06.02 14:06:43
Ugyanakkor Cser-Palkovics több felvetésére Tarlós beismerően nyilatkozott. "A fehérvári polgármesternek teljesen igaza van abban, hogy a budapesti tömegközlekedés helyzete tűrhetetlen. Ezért a racionalizáció jegyében újabb 600 milliárd forintot csoportosítunk át a budapesti tömegközlekedéstől egyéb városrendezési projektekbe." A főpolgármester a pénzkivonástól a tömegközlekedés egyszerűsödését és hatékonyabbá válását várja: a fenntarthatatlanul hosszú hármas metró vonalát Budapest egy-az-egyben Székesfehérvárnak ajándékozná, ahol a balatoni fővonal túlterheltsége miatt nagy szükség volna egy kilencedik föld alatti vágányra Székesfehérvár, Székesfehérvár megállóhelyen.

Az így megtakarított pénzből Tarlós egyszerűen lebontaná a Gellérthegyet. "Ezzel végre vége lehetne a Budaörsi úti dugóknak, hiszen így a Gellérthegy helyén 24 sávos bevezető szakasz épülhetne, hogy segítse Budapest közlekedését." - mondta a főpolgármester.
A Gellérthegy elbontása közben keletkezett törmelékből Tarlós betemetné a Dunát. Így az Árpád híd rekonstrukcióját is el lehetne halasztani, amíg valami újabb természeti katasztrófa nem sodorna ide egy másik folyót.

"Ez ügyben tárgyalásokat folytatunk Esztergommal. Az egykori koronázó városnak ismét királyi rangot adna, ha képesek lennének visszafordítani a Dunát. Ez esetben - Cser-Palkovics András jogos kritikáját szem előtt tartva - boldogan adnánk át a fővárosi rangot a Duna-hurokkal rendelkező Esztergomnak." - mondta Tarlós István.
Elkészült az egyházak működését szabályozó törvénytervezet. A szakértői egyeztetés lezajlott, Lucifer véleményére még várni kell. Az egyházi törvénytervezet szakértői egyeztetésén részt vett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil…..
rossoneri.blog.hu Ronald imho 2010.10.29 09:46:00
Szerző: millinarios2005.11.19. Madrid, Bernabeu stadionA lelátó hófehér szekciója egy emberként felállva tapsol. Pedig a Real Madrid akkor nem nyert bajnoki címet, sőt, abban az évben esélye sem volt rá. Mintahogy arra sem volt esélye, hogy aznap este megállítsa a…..
15. Pszinapszis blog After dark 2010.11.15 09:00:00
Alkonyattól pirkadatig tartott a buli a Szódában. Mármint a szervezői buli. Nehéz volt összerakni a mozaikot az emberek fejében megmaradt képkockákból, de a gazdag fotóanyag, a fejekből lassan felszálló alkoholgőz és az emberi elme játékossága segített. Hol rekonstruálni a…..
15. Pszinapszis blog Bulizmus 2010.11.03 18:06:00
Már sokszor nyilvánosságra került, hogy bizony a Pszinapszis-szervező élete nem csak játék és mese. Az évről évre bolyba gyűlő 70-80 szorgos hangya mindent megfog-elcipel-összehord, hogy kinőjön a semmiből 3 napnyi pszichológia-esszencia. Lényegében 9 hónap alatt építünk fel…..
„- Elég hatásos nyugtató, mindent megold.  - Azt hiszem… azt hiszem, szeretnék inkább normális lenni.  - Igen, ezért vegyen be ebből kettőt!” Az alábbi idézet jól mutatja a pszichiátriával kapcsolatos sztereotípiákat. A Pszinapszis nyíltan vállalt…..
15. Pszinapszis blog Gyepsi 2010.10.24 09:00:00
Képzeljétek el azt, mikor a terminátor, a tökéletes katona, a magyar Jean-Claude van Damme egybegyúratik a mikroszkópjából fel sem néző kutató alakjával. Az emberével, akinek gyöngybetűs jegyzeteiből évfolyamok tanultak az ELTÉ-n, hiszen anyagaira bizton lehetett bármikor…..
Akkor születtél, mikor Madonna befutott a Like a Virginnel? Captain Jacken, vagy Scooteren voltál fiatal? Esetleg Nirvanán és Metallicán? Akkor te is a nyolcvanas évek szülöttje vagy. Jó eséllyel már az új címer van a bizonyítványodon, de még nem emlékszel arra, mikor országos…..
Kimaradás történt, internal server error. Elnézéseteket kérjük érte, és magyarázkodásra kényszerülünk. A magyarázatot pedig nem cizelláljuk, hanem egyszerűen az arcotokba toljuk: a főstáb bizony dolgozott. Részleteiben ki lesz fejtve alább, hogy mi is történt, a rövid…..
A villám soha nem csap jó helyre, akikbe pedig éppen belecsap, azoknak a legrosszabb, akármilyen is volt addig az életük. Az emberi természetben azonban mélyen benne lakozik a jóindulat és a szolidaritás. Egyesek ezt evolúciós elméletekkel magyarázzák, mások szerint ez sajátosan…..
Személyes hangvételű poszt jön, amit egy vallomással nyitok: szenvedélyesen szeretek vitázni. Elmerülni a másik szempontjaiban, megpróbálni megérteni (akkor is, ha biztos vagyok benne, hogy saját elméletem számomra megdönthetetlen). A felvilágosodás korában a tudomány az egyetemi…..
15. Pszinapszis blog Belecsaptunk! 2010.09.30 10:25:00
Bele bizony: minden szempontból jól sikerült lecsópartin vagyunk túl a zord körülmények ellenére. Minden hendikepből előnyt kovácsoltunk, a lecsó pedig – hála Bandinak – olyan finom volt, hogy mire a csocsóasztal mellől észbe kaptam, hogy kéne enni belőle, csak a…..
... íródik ez a poszt. Szeretnénk elkerülni a tömegtévtájékoztatást, így jó előre szólunk: kiderült néhány turpisság. Vagy a lehetséges világok legjobbika nem tökéletes, vagy ez nem is a lehetséges világok legjobbika. Belecsaptak a lecsónkba mielőtt megfőztük volna, így…..
A szervezők ezúttal Gubányi Réka szakmai koordinátorunk oszt meg velünk egy nem annyira hivatalos jellegű történetet. Tovább után adalékok a kulisszák mögül, bepillantás a zárt kapus szervezői életbe, amikor az éjszaka, a bor és a három napos fáradtság furcsa neurontüzeket…..
15. Pszinapszis blog CsaLogató 2010.09.23 00:44:00
A három budapesti egyetemet látogató szorgosok és a helyettük a közösségi oldalakon reprezentáló másképpen szorgosok már bizonyosan találkoztak plakátjainkkal, és a pletykával, ám ezennel hivatalos blogi úton is megerősíttetik: lecsóparti lesz jövő hét kedden, vagyis…..
15. Pszinapszis blog (Kór)kép? 2010.09.20 12:18:00
Az alábbi irományra egy Facebook-linken lettem figyelmes, az Index egyik fórumára került fel még 2008-ban. Két év telt el azóta, és még mindig aktuális, gyakorlatilag frissíteni sem kell rajta (ami jele annak, hogy a pszichológia mint szakma, valahogy nem képes az általa oly sokszor…..
A Pszinapszis szervezésében a legjobb dolog (persze a legnagyobb bulin kívül) az, hogy a saját ötleteidet adhatod bele, és a végén egy egész csapat dolgozik érte. Kitalálhatsz bármit: street-art dekorációt, kávé ízű teát, lehet egy jó előadásötleted, írhatsz számítógépes…..
15. Pszinapszis blog Welcome 2010.09.14 13:59:00
Ez az első bejegyzés, s úgy is mint újdonsült főszervező és mint szenvedélyes blogger, azt hiszem örömmel vállalom magamra, hogy én írjam. Ez azonban csak az idei blogon az első iromány, a sztori, amit sokan írunk közösen, már a 15. éve tart. Speciel én 2004 augusztusában…..
El Clásico A harc, a végső 2010.05.16 16:37:00
Ma este végleg eldől, hogy a spanyol bajnokság már április tizedikén eldőlt. A két gigász elérkezett a célegyeneshez, és a célfotósok már készülődnek a Barca győzelmét kihirdetni. Az utolsó fordulóbeli ellenfelek szintén az életükért küzdenek, ám ők nem szeretnének…..
El Clásico No, you can’t 2010.04.28 19:37:00
Nem, ez a Barcelona nem alkalmas központi aggyal rendelkező edzőt felmutató csapattal fevenni a küzdelmet. Wenger pedofil. Pellegrini chilei. Spanyolországból kihulltanak a jó edzők. Ancsics sehol. Capello Takonyországban. Egyébként Guardiola meccselt már valaha Hiddinkkel? És…..
El Clásico A hiszti napján 2010.04.21 18:10:00
A Barcás kollega tán már a hétvégén megneszelt valamit, ugyanis szabadságra kérődzött. Ez gondolom azzal egyenlő, hogy az asszonyból, egy pszichológusból és egy töményszesszel teli hűtőből álló válságstábot összerántott, hogy el tudja viselni a vereséget, amihez…..
El Clásico A derbi napján 2010.04.20 13:40:00
A jó ló a derbi napján fut – tartja a takonyország közmondása, de azt már nem mondják meg, hogy tulajdonképp mi számít futásnak, meg azt sem, hogy mi számít derbinek. A keddi BL meccs azért mindenképp pikáns lesz, még a Real Madrid szurkolói is leülnek a tévé elé, bár…..