Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fahrenheit451

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos mese az ellenőrről, aki lebeszéli a figyelmetlen utast a bérletvásárlásról, utóbbi hiszékenységének pedig komoly következményei lesznek. (Igen, sajnos a másnapi bérlet annyit ér, mint halottnak a csók. A pótdíjazás pontos szabályai itt.) Kedves Tékozló…..
Fahrenheit451 2016.02.24 22:35:01
Szerintem lógni csak profin, átgondoltan érdemes. Meglátásom szerint kétféle ember fizet a BKV-nak(Legalábbis a minimálisnál többet.) aki brahiskodik ugyan, de ezt felkészületlenül, figyelmetlen, slendrián módon teszi, meg aki komolyan elhiszi, hogy a BKV lógás erkölcsi értelemben lopás. A profik meg röhögnek az előző kettőn, akik felszállnak ugyan jegy nélkül, de nem szúrja ki a szemüket a neonsárga mellény a megállóból, meg a csóró, de a becsületességet ebben kifejező közalkalmazotton, a tipikus szigorú erkölcsű Kati nénin, aki az óvónői/nővéri/tanítói fizetéséből még képes elkölteni bérletre annyit, amennyit egyébként már rég elvettek tőle az egykulcsos adóval, és inkább nem megy nyaralni,vagy akár hó végén már sz@r kaját eszik, de a bérletre kifizeti a 9500-at, ha beledöglik is.:) (Ennek a alaptípusnak a szélsőséges mutáns válfaja, aki elromlott lyukasztó esetén is képes keresni egy működő lyukasztót, nem hogy örülne bakker, elmegy a tömött járművön egy működő lyukasztót keresni.:) )

Ha erkölcsi kételyeid vannak, el se kezd. Ahhoz, hogy határozott tudj lenni, és ne mutass félelmet, valamint pókerarccal, bűntudat nélkül el tudd játszani a stratégiád szerinti szerepet, az kell, hogy tudd, hogy NEM követsz el bűnt. Én naponta használom a felszíni járműveket, és kb. ha havi két jegyet elhasználok, lehet sokat mondtam, és eszem ágában sem lenne ezt meggyónni, vagy ilyesmi. Ellopni kézzelfogható dolgokat lehet, a felszíni közlekedés pedig számomra éppen olyan a városhoz hozzá tartozó alapszintű dolog, mint a világítás, vagy az utcaseprés. Ezekért sem fizetsz külön, arra van a személyi jövedelemadó. Amit a jelenlegi kormány pont a csóróknak megemelt, a tehetőseknek meg csökkentett.
Cipős probléma rengeteg volt már, meg is szakértettük egy csomószor, a linken megtalálható az összes ezt kell tenni ilyen esetben okosság. Ami miatt ez külön érdekes, az a szürreális különbség, ami a szinte új talp és a leharcolt felsőrész között látszik. Bea menjen csak el egy másik szakértőhöz új…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Fahrenheit451 2015.07.16 01:30:47
Nem nagyon tudom, hogyan vezessem fel K. pulzáló levelét. Talán  elég annyi, hogy esetleg vehetett volna egy jegyet hazafelé. Kedves mindenki, Igyekszem egy kb normálisan megfogalmazott levelet írni az utolsó 12 óra történéseiről. Történt ma reggel, hogy a Bogdáni úti…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Hemingway 115. születésnapját ünnepeljük nagyvonalúan!Faragatlanság volna épp ez alkalommal felemlegetni dorbézoló életstílusának olyan drámai részleteit, mint hogy az elektrosokk-terápiának is köszönhetően önkezével szétlőtte a koponyáját, „Dög”-nek nevezte és…..
Varánusz Le vagy tojva, Unió! 2014.05.26 00:04:04
Az EP választás elsőszámú tanulsága: az átlag magyar tesz magasról az Unióra. Úgy képzeli ott a politikai elfekvő van, pártjuk által leselejtezett urak és úrhölgyek öltenek arra gömböc formát, a kinti hatalmasok amúgy is folyamatosan csak báncsák' a Viktort / voksolgatás…..
Fahrenheit451 2014.05.26 21:58:50
A gellérthegyi sikló terve vagy jó 120 éves, és úgy tűnik a Rác-fürdőtől a csúcsra vezető libegőjárat is célegyenesbe került: néhány hete a BKK is beszállt a fejlesztésbe.  De rógat tervben van - hogy ne mondjam, lóg a levegőben - egy másik projekt is, a Duna felett járó…..
Most/Brüx (1238-1982) A sziléziai (Csehország) Most/Brüx nevű 750 éves városa alatt a múlt század harmincas éveiben barnaszenet találtak. Ezért a teljes várost 1982-ben lerombolták, 60 ezer lakosát néhány kilométerrel odébb költöztették...
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Fahrenheit451 2013.12.15 00:47:19
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Fahrenheit451 2013.11.25 22:26:04
Ha valaki meghallja a Sagrada Família nevét, tudja, hogy ez egy gyönyörű templom Barcelonában, amivel még mindig nem készültek el. A hírek szerint 2026-ra kész lesz. Azonban az ember fejében elkerülhetetlenül kérdések fogalmazódnak meg. Vajon hogyan kezdődött az építkezés és…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
Spanyol halászhajók gyűltek ma össze Gibraltár partjainál, tiltakozva a gibraltári kormány által kialakított mesterséges zátony ellen, mely szerintük korlátozza a spanyol halászok tevékenységét. Több tucatnyi halászhajót várnak a nap végére Campo de Gibraltar partjaihoz a…..
Nálunk forgatják az Expendables négyet. Az aprónál valamivel nagyobb szívás, hogy mindannyian ingyen statiszták vagyunk, akik nélkülözni kénytelenek a gondos tervezés, alapos szakemberek nyújtotta biztonságot ezen a forgatáson. Fő a spontaneitás, a mi részünk forgatókönyve…..
Cégvezetőként az elmúlt években több ezer álláskeresővel kerültem valamilyen kapcsolatba. Amikor beszélgettem velük, gyakran merült fel – és merül fel újra meg újra – ugyanaz a problémakör. Sokan kétségbe vannak esve, hiszen nem értik, hogy miért nem találnak hónapok…..
Fahrenheit451 2013.07.17 21:00:46
@prolee: Ja szóval akkor te is és a jó öreg protekció.
Brüsszel a jelek szerint nem hagyja annyiban, hogy kedvenc kis unortodox tagállamában komplett piacot nyúl le az állam pár hét leforgása alatt: az utalványpiac monopolizálása miatt indított kötelezettségszegési eljárást tovább víve az ügy a luxembourgi bíróság elé került. A…..
Varánusz Elment a Gyula 2013.06.20 04:33:32
Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula.  Wittner Mária fellélegezhet.  Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk.…..
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
Elhunyt a harmadik Magyar Köztársaság harmadik miniszterelnöke. Horn Gyula 1994. július 15. és 1998. július 6. között volt hazánk kormányfője. Elődje Boross Péter, utódja Orbán Viktor. Horn Gyula – élt 80 évet!   Személyes érintettségünk, hogy az 1998-as választások…..
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
Ismét durva tarhálásba kezdett a Klubrádió, múlt csütörtökön minden műsor a hallgatók megfejéséről szólt. Telefonálj, adj pénzt, hogy ne szűnjünk meg. Hiába adta oda négy bírósági bukta után a Médiatanács a jelenleg használt frekvenciát a rádiónak, úgy tűnik,…..
Fahrenheit451 2013.04.17 01:25:42
@Kancsendzönga: Fiala oda nyal ahova az érdekei kívánják.Azért nem szűnt meg még a műsora.A beszélgetéseiből látszik hogy az mszpt és a fideszt csak a neve különbözteti meg egymástól.Furcsa hogy a Q-n hány műsor megszűnt de ő nem.Övé a rádió vagy mi?
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..
Te, ostoba, ott fent a pulpituson! Igen, te, aki annyi tiszteletet sem érdemel, hogy a titulusán szólítsák. A tiszteletet ugyanis kiérdemelni szokás, neked meg ez nem sikerült.  Olvasom az tegnapi agymenésed összefoglalóját és csak kapkodom a fejem. Tudod a hadoválás arról,…..
Fahrenheit451 2013.03.18 14:30:12
@aranyhorcsog: Te mekkora egy tapló vagy!Mit képzelsz magadról hogy így beszélsz egy emberről?Látszik hogy kisgyerek korodban a szüleid nem vertek el eléggé.