Regisztráció Blogot indítok
Adatok
# keep fighting Michael #

0 bejegyzést írt és 2941 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a…..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "A tippmix olyan, mint a póker! Rossz dobás nincs, csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
# keep fighting Michael # 2014.08.17 17:03:31
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
# keep fighting Michael # 2014.07.11 15:41:13
@dani154: Üdv! Én bécsbe élek.. Itt szakad az eső!!! 16 fok van ...
# keep fighting Michael # 2014.07.05 01:03:04
@Satar: oks, e-mail címed? És kuldom is! Vagy ide beírjam ? :D
# keep fighting Michael # 2014.07.05 01:09:41
@Satar: Elküldtem, jo8 mindenkinek, hali!:)
# keep fighting Michael # 2014.07.05 01:10:22
@Satar: nincsmit, elég ha kiszurkolod a holland győzelmet!:)
# keep fighting Michael # 2014.06.22 01:10:34
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Általában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok,akkor nem teszek ... " (milanello70)..
# keep fighting Michael # 2014.04.26 00:01:19
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell ! " (szotyis11)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.31 15:38:43
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
# keep fighting Michael # 2014.03.28 11:06:40
Üdv!

Fener meccshez egy kis infó:

A kosárlabda Euroliga pénteki játéknapján a második csoportkör 12. fordulójának a meccsei vannak műsoron ahol egy hatalmas tuti kell, hogy legyen a Fenerbahce győzelme a már páholyban lévő Armani Milano ellen.

A Fenerbahce nevetve gázolt át az első csoportkörön, ahol a CSKA-t és a Barcelonát is maga mögé utasítva nyerte meg az "A" jelű hatost. Ezután viszont jött a hidegzuhany, ugyanis a török csapat 0/3-al kezdte a második csoportkört és már pár meccs után nagyon kellemetlen helyzetbe hozta saját magát. Ez a bizonyos harmadik forduló után azonban gatyába rázta fiait Zeljko Obradovic mester és a Fenerbahce elkezdett felzárkózni az élen állók mögé, viszont márciusban újabb két vereség következett ami miatt a török csapat csak az ötödik helyet foglalja el pillanatnyilag a tabellán. Mit kell tudni róluk? Elsősorban azt, hogy az Euroliga egyik legjobb hátvédsorával rendelkeznek, Bo McCalebb és Bojan Bogdanovic is doktor a saját posztján, egymás mellett játszva pedig egy piszkosul veszélyes párost alkotnak. McCalebb az Euroliga egyik, ha nem a leggyorsabb játékosa labdával és a nélkül is, nem egy kifejezetten jó dobó, de ezt ő maga is nagyon jól tudja, ezért az akció nagy részét betöréssel fejezi be, amit szinte képtelenség a védőknek lekövetni és szabályosan megakadályozni. Bogdanovicról mindent elmond az a tény, hogy az Euroliga negyedik legjobb pontszerzője a maga 15 pontos átlagával meccsenként. Nagyon jó kezű játékos, aki már természetesen draftolva is van az NBA-be és elnézve idei formáját hamarosan át is fog költözni a tengeren túlra. Kintről tehát piszkosul erős a Fener, de a hármas és négyes poszton is található két olyan minőségi játékos, mint Linas Kleiza és Nemanja Bjelica. A litván csillag 7 szezont is lehúzott az NBA-ben a Denver Nuggets és a Toronto Raptors csapatainál, ahol volt olyan szezon, hogy 10 pont feletti pont átlaga volt, ami egy európai játékostól nem mindennapi teljesítmény. A kosok alatti területért Luka Zoric és a 130 kilós török válogatott center, Oguz Savas felelnek. Egy piszkosul erős kerettel rendelkezik a Fener és még nem is beszéltünk Vidmarról, Preldzicről vagy a nagyöreg Omer Onanról, akik szintén kiváló játékosok. Ennek a keretnek tovább kell jutni a csoportból és nem is kérdés, hogy tovább is fognak jutni, ehhez azonban pénteken mindenképpen meg kell verni az Armani Milano csapatát.

A Milano az idei kiírás egyik legnagyobb meglepetése, az olasz bajnokságot toronymagasan vezetik és az Euroligában is már bebiztosították a legjobb 8 közé jutást. Nem igazán lehet róluk rosszat mondani, 11 meccset nyertek zsinórban, szép és elsősorban eredményes kosárlabdával rukkolnak elő meccsről meccsre. Ami miatt mégis azt mondom, hogy egy csepp esélyük sincs ezen a meccsen az az, hogy semmi szükségük a pontokra, míg a hazaiaknak hatalmas, illetve hogy a vezérük Keith Langford aki 17 pontos átlaggal rendelkezik az Euroligában sérüléssel bajlódik és minden bizonnyal ezen a meccsen sem lesz a csapata segítségére. Ha helyre is hozzák az amerikai irányítót akkor sincs semmi értelme bevetni pénteken, ugyanis mint mondtam nem oszt, nem szoroz az Armaninak ez a meccs. Langford nélkül az Armani annyit ér mint a Real Madrid focicsapata Cristiano Ronaldo nélkül, Gentile, Moss, Hackett és Jerrels is kiváló játékosok, viszont ők négyen is kevesek lesznek egy Fenerbahce ellen.

Mindent összegezve ezen a meccsen nem szabad, hogy bármiféle kérdés is felmerüljön a győztes kilétével kapcsolatban. A Fenerbahce számára nincs más választás nyerni kell, ellenkező esetben számukra szinte biztos idő előtt végetér az Euroliga. Az Armani vezére illetve győzelmi kényszer nélkül utazik Törökországba, ők már megcsinálták azt amit megkövetelt a haza, számukra a legfontosabb, hogy megőrizzék a húzóemberek egészségét, ami miatt könnyen lehet, hogy ezt a meccset elspórolja Luca Banchi mester. Az elsőtől az utolsó percig a törökök kezében lesz az irányítás és egy sima győzelmet fognak aratni az Armani felett.

Forrás:
www.sportfogadas.org
# keep fighting Michael # 2014.03.28 11:15:07
@Forza Juve: @csakajuve: Üdv mégegyszer juvésok :)

Ez a tegnapi:

kepfeltoltes.hu/view/140328/687027544image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mára viszont 3-om meccs ment!

Kuban - Partizan H
Fener - Milano H
Szeged- Honvéd H

Már megtettem a szelókat,utólag olvastam el amit irtál, ugyhogy csakajuve mostmár szurkoljuk ki a fener győzelmet! :)
# keep fighting Michael # 2014.03.28 11:22:04
@csakajuve: egyebként a duplázósból a celticet kihagynám... De ha érzed tenni kell:)
Meg a milán se tetszik...európai helyekre ugyse érnek már oda sztem!
A többi tetszik!
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.27 22:29:13
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint "  (Pannonymous)..
# keep fighting Michael # 2014.03.27 11:22:14
@csakajuve: Üdv Cimbi! Tegnap 6 mecsből jött 5, azt nekem is a real vitte! 9 ezerbol lett volna 40 en, pedig a realt ra se akartam tenni csak mondom ugyis nyernie kell mert ha nem bajba lesz... Na mind1! Mára duplázósat rakok! Ami tetszik az a Olympiakosz gyözelme 1,65 é! Még 1 vmi kellene hozzá! Vagy a Hamburg vagy a PSG kézi! Hiába játszanak hétvégén a blbe! Tabellát elnézve fontosak ezek a meccsek is! Szted?
# keep fighting Michael # 2014.03.27 12:30:48
@csakajuve: Hali! Majd ma átnézem a hétvégi duplát, azt beírom neked. Most mennem kell be Szegedre, amugy ma raktam a hamburg kézit meg az olympiakosz, de nem nagy téttel! Na most lépek, csáó!
# keep fighting Michael # 2014.03.27 19:30:19
@Valenciafan: Üdv! Most láttam a híradóba,hogy felétek négyes bárányikrek születtek :D remélem tiétek :D
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.27 12:25:30
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe " (Walter Sobchek)..
# keep fighting Michael # 2014.03.25 23:01:50
Üdv!

Csakajuve kösz a kosár tippeid! Tegnap is nyertem, ma is! Viszont az Albát jól kitaláltuk!!így aztán tegnap 4500---20000, ma meg....

kepfeltoltes.hu/view/140325/416305939image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Holnap sztem vagy 10 vagy 20 ezerrel rakok egy duplázósat! Eddig a Zvezda ami tuti megy a szelóra.. A többit megálmodom még! Ha van tipped majd írj esetleg a magyar kosárról, azt sztem az Atomerőmű nyeri, meg a Novgorod is nyer sztem!
# keep fighting Michael # 2014.03.26 12:55:15
@csakajuve: Üdv ! Köszi, jaja végre beakadt! :) tegnapidból végülis akkor egy bejött, meg ahogy nézem egyikröl a real hianyzik! Annak is jönnie kellene:) Sok sikert mára ;)
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: Üdv! Köszi, végre nyertem egy kis aprót, rámfért már:)
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.25 23:09:08
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Csak csak 6 feletti szorzóra szabad fogadni!!! esélye ugyanannyi, és elég ha minden 5.tipped jó! " (mENNYI)..
# keep fighting Michael # 2014.03.25 10:09:52
@csakajuve: Üdv!

Igen nyertem:

kepfeltoltes.hu/view/140325/130195520image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mára ebböl lett finanszírozva a tippmix!

Végülis ez ment:

Alba Berlin - Valencia H
Sopron - Kaposvár H
Kecsó- Szolnok V

Albáról már írtam,hogy nálam miért hazai, a többivel meg meggyőztél, Sopron tényleg jó otthon, míg a Kaposvár elég gyenge.. A kecsóba meg abból a 3 emberből 2 egészséges, az a másik meg valszeg játszani fog de nem 100% os, Kecsó edzője mondta,hogy a multkori mecs óta nem romlott az állapota, így valszeg játszani fog majd! De a Szolnok más dimenzió sztem, igaz nincs Lóránt de nyernek sztem is! Láttam a szelóidat, sztem jönni fog mind a három!
# keep fighting Michael # 2014.03.25 10:12:06
@Szabi Dö Puu: Sima United siker 5:0 :D
# keep fighting Michael # 2014.03.25 10:54:54
@MKrisz12: Nem csak Devecseri, Guzmics párost, meg Demichelis kezd, ugyhogy ez kaposból 5 gól a Unitednek :D
@csakajuve: köszi, hát az volt, nem is tudtam róla,csak a meccs végén néztem meg a gólszerzőket azt ott láttam,hogy kihagytak 2 tizit is :D
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.25 08:03:24
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   „ A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli ... ” (FEDex)..
# keep fighting Michael # 2014.03.24 10:13:14
Mára :

Anzsi - Cszka DV ( többet nyerek ha Cszka nyer)
Zenit - Szamara H
Siroki - Cibona V

Ez ment mára!

@csakajuve: Üdv!

Mit gondolsz az Alba Berlin- Valenciáról? 32 pont elönye van a spanyoloknak. Sztem nyer az Alba, azt mindenki jól jár, a Valencia meg pihentetheti a játékosait! Vagy inkább ne rakjam?
# keep fighting Michael # 2014.03.24 13:08:45
@csakajuve: Kösz, hogy írtál, megfontolom a kosár tippjeidet!
Ha van idöd a munkád közbe akkor a mai Buducnost- Partizán meg a Siroki - Cibonáról elmondod a véleményed! Nekem Cibona siker az szinte biztos, Buducnost meg H ra tenném... Nagy esélyük van most az 1-4 be való kerülésért!
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.24 06:57:37
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
# keep fighting Michael # 2014.03.23 13:44:34
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia " (bakker)..