Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anddd

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
anddd 2017.04.05 17:56:03
@ptspts: Nem biztos, hogy sok ideges ember akarna inkább masszázst egy működő jakuzzi helyett.
Én azonnal másik szobát kértem volna, és amennyiben ezt nem teljesítik, akkor távozom. Ami szar, azt felesleges erőltetni.
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
anddd 2016.12.21 19:15:51
@kószák egyike: inkább egyelőre lesz az, de ne zavarjon...
anddd 2016.12.21 19:17:13
@Krisztina Szabovik: Jól bizony, ez a jómadár ott bohóckodott a szerb határnál is, elég könnyen felismerhető.
Harminckét év alatt eddig kilenc vendégnek nem ízlett a hamburger, a tizediknél viszont bezárja az Angyal utcai hamburgerezőjét a 74 éves Marika néni. A kicsi vendéglő a 32 éve alatt sok mindent átvészelt, bejött az országba a Meki, voltak más kifőzdék is a környékén, de a fiatalok akkor is, most is…..
anddd 2016.10.09 19:25:16
@Ejjnye Bejjnye: itt senki sem tud helyesen magyarul?
a kaja nem ízetlen, hanem íztelen.
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Buda felett, a XII. kerület hegyoldali részén, panorámás, ötszobás lakás. Nem rossz indítás. Az adottságokat maximálisan ki is használják, hiszen még a terasz korlátja is üvegből van, hogy semmi ne zavarja a város panorámájának élvezetét...
Nagy örömmel jelentjük, hogy a dinamikus fejlődésnek köszönhetően görög barátunk, a neves szakácsmester és étteremtulajdonos, Ghavrilos Arghyropoulos új éttermet nyitott Budapesten, az óbudai Gyradiko görög kisvendéglő mellett. Utóbbi hely 14 éve működik, hosszú, tömött…..
Nem tudni, kinek az elmebeteg ötlete volt, hogy az amúgy is parkolóhely-szűkében lévő környékre újabb csapást mérjenek. A Kondorosi út a Fehérvári út és a Tétényi út között osztott pályás. A Fehérvári úti kereszteződésnél a Fehérvári út felé belül teljesen…..
anddd 2015.11.14 14:35:33
@Csaba121: Remélem, hogy neked nincs autód...
Ennyi marhaságot idehányni.
A villa gyönyörű helyen van, elképesztő kilátással a városra. Olyan, mintha egy XIX. századi nemesi házba lépne az ember, hatalmas festményekkel, szobrokkal, márvány burkolatokkal. Ahogy a korábbi posztokból már kiderülhetett mi egy kicsit a modernebb stílus hívei vagyunk, de…..
Ma átmenetileg adócsaló lettem, de nem én vagyok a hibás, hanem a jogszabályi környezet. Cukrászdába betérve két gesztenyeroládot kértem elvitelre, majd a kávéillat hatására egy kapucsínót helyben. És ahogy üldögél az ember a kávé és a kis csomagja mellett, persze…..
anddd 2014.03.24 22:53:32
@Attila64:
a 27%-os ÁFA-t is az EU-nak köszönjük?
Idióta!
A '96-os Sikoly bizonyos szempontból mérföldkő volt a horror műfaj feljődéstörténetében. Wes Craven önironikus filmje egyfelől ugye körberöhögte a trilógiamániás Hollywoodot, másrészt végleg bebetonozta a kaszabolós zsánert a kommersz blockbusterek közé, újabb fejezetet…..
Váltási stratégia Közeleg az év vége, felpörög a kötelező gépjármű-biztosítások piaca. A korábbi évekhez képest kevesebb váltás, kisebb díjcsökkenés várható, a lehetőségekre azonban mindenkinek érdemes odafigyelnie.Teljesen megváltozott a kötelező piac, hiszen a…..
Sokan értetlenül állnak (hajtanak) egyes sebességkorlátozó tábláknál, hogy vajon mi indokolhatja az adott útszakaszon ezt az intézkedést. Cikksorozatunkkal a lehetséges okokat járjuk körül. Azt azonban máris szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy sebességkorlátozó tábla kihelyezése általában nem egy…..
Érdekes lenne, ha a Dunánál megjelennének a munkagépek és autópályát építenének rá. Szöulban végrehajtották, gyorsforgalmi utat építettek a Cheonggyecheonra, de rájöttek, sokkal izgalmasabb a víz, így visszacsináltak mindent. Eléggé elképzelhetetlen, de…..
anddd 2013.08.19 21:31:51
@♔batyu♔: Te talán nem Budapesten laksz, ugyanis a rakpartok már most is elég jól járhatók gyalogosan is. Lásd Bem rakpart.
Természetesen senki sem lehet akkora hülye, hogy megpróbálja kimenekíteni a vagyonát az olyan stabil bankrendszerrel rendelkező országokból, mint Spanyolország, vagy éppen Olaszország. Várhatóan nem okoz járványszerűen terjedő betétesi rohamot az európeriféria más…..
2013, Magyarország. Sok tekintetben régóta a Balkán és Nyugat-Európa között lebegünk. Ez nem feltétlenül rossz, kevesebb a véres leszámolás, cserébe vannak erejüket fitogtatni próbáló különböző figurák, akik azért mégsem mernek már annyira odalépni. Ilyen figura N. Imre,…..
Amikor az e-útdíj pályáztatási kudarca után a főnök bejelentette, hogy akkor majd ők megcsinálják, enyhén szólva szkeptikus voltam. Lehet, hogy csak velem született babonáról van szó, de úgy gondolom, hogy az állam nem képes komplex feladatokat hatékonyan megoldani. Ez az állam…..
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
anddd 2013.02.09 10:32:30
@nemsirunk: Sehogy sem lehet bizonyítani, hogy adott IP címről ki is küldte el valójában az ominózus hozzászólást. Mivel az adott számítógéphez még családon belül is hozzáférhet több személy is, ezért közülük is írhatta bárki a kommentet. Ezt már korábban is megállapította egy hasonló ügyben a bíróság. Ennélfogva ez csak egy bohóckodás. Hasonló esetben azért én elgondolkodnék egy hamis vádon.
Annak külön örülök, hogy drága rendőrségünknek ilyen piti dolgokra van ideje. Valószínűleg őket sem a kormány irányítja.
Nem tavaly, hanem azelőtt. 2012-ben ugyanis lényegesen több embert öltek Magyarországon mint egy évvel korábban. Nem tekinthető különösebb szenzációnak ha valaki egy nyilvánvalóan kedvezőtlen statisztikai adatot megpróbál megmagyarázni, a mindenkori kormány tisztviselői…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem…..
Cigányvadászat-per 131.850 forint 2012.10.28 18:19:34
„Gyere – int a rendőr – semmi baj nem lesz”. Kissé riadt a finom vonású, fekete hajú copfos, kiskamasznak látszó tizennyolc éves lány. A rendőrség „előállította”, átadják a bíróságnak, a szünetben még a vécéhez is elkísérik, azután felszívódnak, nem várják…..
anddd 2012.10.28 23:52:40
@hehe64: Tudomásul kellene már végre venni mindenkinek, hogy a bíróság nem zsibvásár, nem lehet szórakozni. Aki nem jeleneik meg az idézésre, az vállalja a következményeket.
Én is elég mérges lennék, ha elmennék egy tárgyalásra feleslegesen, mert a beidézett tanú nem jelent meg, ezért el kell halasztani. És akkor még örülhet a kedves tanú, hogy egyéb költségeket nem vernek rá...
Tévedni emberi dolog. Hát Kedveseim, én rendesen beszoptam ezt a BKV-s sztorit... Tegnap azon dühöngtem, hogy a BKK fővezére milyen önellentmodásosan – mondhatni hülyén (sic!) – inokolta, vagy inkább lengette be a főváros tömegközlekedését használni kívánó népeknek,…..
anddd 2012.10.27 21:14:02
@Infomaker: Talán azért nem megy robogóval, mert nem tudja hol tárolni azt mondjuk egy társasházban, az utcáról 10 perc után ellopnák...
Te járjál csak nyugodtan vonattal-busszal-metróval, legalább kifizeti a cég? Mert különben elég sokba kerülhet...
BKV-val amúgy is járjon inkább a Tarlós, az idióta Vitézy, meg a sleppje...
A főpolgármester és a Budapesti Közlekedési Központ vezetője együtt adta át a fővárosi kerékpárút-program utolsó darabját, a csepeli bicikliutat. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a kerékagynak elmondta, a biciklis programot illetően nincs nézeteltérés Tarlós Istvánnal.…..
Serbia Insajd Szerbia szégyene 2012.10.17 13:30:00
A tegnap esti, Belgrád  helyett vidéken, Krusevácon megrendezett Szerbia-Anglia U21-es EB-selejtező korosztályos meccsen nem csak az utánpótlás játékosok bőgtek le (hasonlóan,  mint a "nagyok", akik Macedóniában kaptak ki) hanem a rasszista huhogások, a meccs lefújása utáni…..