Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kreivich o.

75 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta hatalmas versenyfutás zajlik a két török élklub, nevezetesen a Galatasaray és a Fenerbahce között.Most azonban, mintha a Fener egy orrhosszal elhúzott volna, legalábbis az anyagi stabilitást illetően. Ez pedig minden megoldás kulcsa. Sokszor láttuk már, hogy sikeres…..
2013 női Európa Kupa döntőjét a török Kayseri Kaski és az orosz Dynamo Moscow játssza egymással.A Dynamo a szintén orosz Chevakata Vologdát győzte le az elődöntőben - összesítésben 150-135 arányban. Vladimir Shtam együttese 82-73-ra győzött az első fordulóban, majd…..
Állandó bloggerünk, Károlyi Andrea most a magyar csapatok idei Euroliga-eredményeiről ír. Mint tudjuk, a Sopron elvérzett a csoportküzdelmek során, a Győr pedig sikerrel vette az első akadályt, és tovább ment a play off-ba.Csalódás a Sopron szereplése, de a Győré felemelő…..
A női bajnokság középszakaszának mai játéknapján BSE-Szekszárd mérkőzést rendeztek, ami 85-83-mas vendégsikerrel végződött, ám minket nem ez foglalkoztat leginkább, hanem az, hogy állandó vendégbloggerünk, Károlyi Andrea, aki szinte már a Kosárblog csapatának tagjának…..
Egyetlen magyar továbbjutóként a Győr folytathatja az Euroliga küzdelmeit. A Sopron pedig marad a magyar bajnokságban és a szlovák-magyar csatározásban. A szezon elején azt gondoltuk, ez a helyzet fordítva lesz, és február tájékán majd arról cikkezünk, hogy a Sopron megy tovább…..
Anne Donovan visszatér edzőként a WNBA-be. A mesteredő a Connecticut Sun csapatát fogja vezetni, de csak azután, hogy befejezi a szezont egyetemi csapatával. Jelenleg a Seton Hall University gárdáját irányítja.A Sun korábbi edzője Mike Thibault volt, akit menesztettek, miután az…..
A lovewomensbasketball.com internetes oldal szerint Amber Holt a következő szezontól ismét a WBNA-ben szerepel, méghozzá a Tulsa Shock csapatában. Erről a játékos ügynöke számolt be a portálnak, akik már tudni vélik, hogy a tulsai csapat már szerződtette is a Sopron játékosát.A…..
Bár a videó nem új, mégis érdemes megnézni, hiszen ritkán lát az ember olyan női mérkőzést, amikor a pályán lévő hölgyek közül bárki is zsákolásra adná a fejét. Pláne, hogy még sikerül is.Induló csel, egy-egyezés, és a végén behúzza! ..
Javában zajlik a magyar-szlovák bajnokság, azaz a középszakasz.A tabellára nézve, a csapatok felhozatalát tekintve, minden bizonnyal hatalmas körbeverések lesznek, ami a semleges nézőknek izgalmat jelent, a két ország elfogult szurkolóinak pedig némi aggodalmat.Sok kérdés merül…..
Mint azt korábban beharangoztuk, a mai napon ülésezett az MKOSZ elnöksége, ahol legfőbb napirendi pontjuk a férfi -és női válogatottak élére való szövetségi kapitányok kinevezése volt.A döntés meg is született: a férfi válogatottat Sztojan Ivkovics irányítja, míg a női…..
Tegnap sorsoltak a női Magyar Kupa negyeddöntőjében. Jó meccseknek nézünk elébe, hiszen a párosítások közt találunk például egy pikáns PINKK-PEAC rangadót.A találkozókat 2013. február 13. szerdán és/vagy 2013. február 20. szerdán játsszák le.Párosítások Egy mérkőzés…..
Ma reggel az MKOSZ főtitkára, Sterbenz Tamás levelet juttatott el a szövetségbe, melyben a következő meglepő hírről tájékoztatta kollegáit: "Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Elnökség! Tájékoztatom Önöket, hogy 2013. február 1-től főtitkári teendőimet nem tudom összeegyeztetni…..
Vajda Anna ma délelőtt bejelentette, hogy otthagyja jelenlegi együttesét, a török Samsun-t. Az ok nem meglepő, szakmai és anyagi problémákról van szó.Elmondása szerint november 25. óta nem kapott fizetést, és ez így bizony nem járja. A játékos még egy utolsó, hétfői…..
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a román Targoviste, amely nem mellesleg a Sopron euroligás ellenfele, óriási anyagi problémákkal küzd, így több játékos is elhagyja a csapatot, vagy legalábbis gondolkodik rajta.Most újabb financiális gondoktól szenvedő gárda, a török…..
Ma délelőtt tisztázták a nem teljesen világos kérdéseket a magyar-szlovák női középszakasz lebonyolítását illetően.Emellett véglegesítették a versenynaptár menetrendjét is.Az ülésre ugyan nem érkezett meg a szlovák szövetség képviselője, de a legtöbb ügynek pont került…..
A 2000-es években megszokhattuk, hogy az alapszakasz záró meccsén a Pécs és a Sopron között dőlt el, hogy melyik csapat nyeri az alapszakaszt. Az utóbbi időkben ez a versengés a Győr és a Sopron között zajlik, ám most semmiféle izgalmat nem hozott a két gárda összecsapása,…..
KosárBlog Kell a Diósgyőr 2013.01.13 13:12:35
Egy olyan rutinróka, mint Károlyi Andi, szinte mindenre emlékszik húsz évre visszamenőleg. És minden meg is ihleti. Most például azon elmélkedik, hogy milyen jó a Diósgyőr élvonalba való visszakerülése, és kifejti, hogy miért kell egy Diósgyőr a magyar bajnokságba. Hát…..
Cserny Réka több éves kihagyás után újra kosárlabdázik. Ott hagyta civil állását, és ismét régi szerelmének, a kosárlabdának szenteli életét. Szombaton, a BSE ellen már le is játszotta első mérkőzését. A találkozó után beszélgettünk vele a visszatérés miértjeiről,…..
Kialakult a női Európa Kupa negyeddöntőjének párosítása. A négy mérkőzés tartalmaz egy különös párosítást is: megismétlődik a tavalyi döntő a az orosz Kurszk és a török Kayseri Kaski között. A címvédőnek most tehát tavalyi nagy ellenfelén kell…..
Ez a gyerek meg nem normális - tartja a klasszikus Laár pour L'art szólás. Mondhatjuk ezt most mi is Cappie Pondexterre, aki agyament dolgot művelt a hétvégi török Szuperkupa döntő után. Gyilkos meccs zajlott a döntőben, ahol a Galatasaray 72-70-re vezettett, amikor Pondexter egy…..
Nagyon kellett volna a siker a ZTE-nek. Ebben a tudatban vágtak neki a kék mezesek a mai mérkőzésnek. Jó lett volna kicsi meglógni, és maguk mögött hagyni legalább egyetlen lépéssel a középmezőny csúcsforgalmát.Ennek ellenére a Győr kezdett jobban. Az 5. percben már 14-4-re…..
A mai napon folytatódott a női bajnokság, melynek középmezőnye eddig igazán izgalmas körbeveréseket produkált. Hosszú évek óta először ilyen izgalmas a hölgyek küzdelme. A középmezőny csatározásába pedig néha beleszól egy-egy kiscsapat is, ami tovább növeli a…..
Váratlan közleménnyel lepte meg rögtön az új év elején szurkolóit a PEAC-Pécs. Megválnak fiatal játékosuktól, Hutlassa Fannitól. A nyáron a válogatottat is megjárt, hármas poszton szereplő Hutlassa szerződésének felbontásáról egyelőre túl sokat nem tudni. Inkább…..
Szombaton folytatja bajnoki szereplését az UNIQUA Euroleasing - Sopron. Ám máris két sérülésről is beszámolt Székely Norbert. Magas posztokon két játékosa is kidőlni látszik. Az eddig emberfeletti teljesítményt produkáló Jelena Milovanovic kisebb sérüléssel bajlódik, ám az…..
Bármennyire nem szeretjük, sajnos időről-időre rá kell döbbennünk, hogy a sportba is begyűrűzik a politika. Ennek a ténynek újabb áldozatává vált a Sopron Euroliga-ellenfele is, a román Targoviste. Gabriel Borgia, a helyi demokratikus párt színeiben induló polgármester…..