Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Háta Más

0 bejegyzést írt és 787 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetek olyan terméket használunk manapság, amire valójában nincs is szükségünk, sőt még ártanak is nekünk vagy a környezetünknek. Olyan hosszú a lista, hogy nem is részletezném, inkább áttérek a címben szereplő WC frissítőre. Kezdjük onnan, hogy ha elolvassuk egy WC frissítő hivatalos termék…..
Háta Más 2018.11.02 07:18:01
Főszereplőt veszít az ABC veterán sorozata: a Stana Katic alakította Beckett nyomozó a következő, kilencedik évadra nem tér már vissza. Már ha lesz egyáltalán kilencedik évad, ugye, mert ez sem biztos. A szereplő kiírása ezúttal nem hatásvadászatra vezethető vissza, hanem…..
Háta Más 2016.04.21 07:23:28
@Késapati Tamás: Nézz rá Fillonra: kiköpött hajdúpéter. Te szóba állnál vele? :P
Minden többhetes showműsorban eljön az az adás, amikor az ember besokall, és már nem kíváncsi a nőnek sminkelt szakállas férfiakra, a hangokkal derekasan küzdő énekesekre és az idétlen bűvészekre, és az sem hatja már meg igazán, amikor valami valóban jót lát, olyat, amit még…..
Háta Más 2015.11.09 09:30:50
@Bence0621_98: kétlem, hogy ez volna az eredeti. Ez a trükk létezett már harminc éve is.
Jobban felbolygatta a hazai szakmai közvéleményt az Apród.hu oldal névváltása, mint az egész választási hercehurca, de nem véletlenül. Az Apród és a Jófogás egy olyan éles harcot folytat a magyar apróhirdetési piacért, amire nem nagyon volt korábban példa. Két külföldi…..
Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ! Rövid történet a kép készítéséről: vízparton pihenés közben az egyik újságban volt egy képrejtvény (egyszerű "találd meg az öt…..
Háta Más 2014.03.20 14:37:31
Nálad hová tűnnek az elküldött levelek? Megjelennek az elküldött levelek mappában - és ennyi? Mented rendszeresen ezt a mappát? Kollégáid elküldött levelei hol érhetőek el? Ha elmegy egy kolléga szabadságra, vagy távozik a cégtől, ki fogja látni az általa korábban kiküldött…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Bármennyire is szépen, szabatosan fogalmazunk, bármennyire olvashatóan, látványosan helyezzük el a tartalmat, mindezt azonnal elrontja, ha a leírt szövegben helyesírási hibák vannak. Egy cikk, egy blogbejegyzés esetében még egy-két elgépelést, rosszul használt vesszőt talán…..
Beszélünk mi itt mindenféle tippekről, meg UX-ról, meg amit csak akarsz, de a valóság az, hogy egy sokmilliárdos éves forgalmú cég, sokszázmilliós nyereséggel képes olyan weboldalt csinálni, ami mindent felülír. Nem azért, mert olyan jó lenne, hanem mert annyira gáz. Mert ugye…..
Egyre jobb hazai webgrafikusokkal találkozok, egyre többeknek van komoly tapasztalata, és sokszor állnak elő olyan ötletekkel, amelyek valóban nemzetközi színvonalúak. De egy dolgot megfigyeltem: a legtöbb grafikus szereti a viszonylag kis betűméretet. Tudom, vannak kivételek, de…..
comment:com A nap képe 2013.12.17 17:18:27
Nem azért, mert olyan fasza, hanem mert Denis Leary új sorozata, őt meg szeretjük.    ..
Onlinemarketing blog Na. Zavarj. 2013.11.19 23:41:23
Képzeld el azt, hogy belépsz egy kávézóba, és amikor leülnél, eléd ugrik egy hosztesz, kezében egy jegyzettömbbel, és azt mondja: Add meg az adataidat! Mi az email címed? Hol tudunk majd elérni? Te mit csinálnál? Mi lenne az első gondolatod? Nos? Én azt mondanám, legalább annyi…..
Nos, volt szerencsém megtekinteni a napokon belül induló VS.hu dizájnját, működését. Bár képeket egyelőre nem tudok nektek mutatni, próbálom mégis összeszedni az első benyomásaimat az oldalról.  A VS.hu alapszínei a flat designban elterjedt smaragdzöld és puha piros. Ha…..
Háta Más 2013.11.02 11:00:26
@szűkebb pátriárka: Sztem a szélesebb néptömegek az index és az origó jelentését sem tudják ;)
A héten jelentette be a Google azokat az alapvetőbb változásokat, melyek a keresőalgoritmust érintik. A Hummingbird (Kolibri) kódnév alatt futó frissítéscsomag legfontosabb eleme, hogy a kereső egyre inkább a Knowledge Graph szerint fogja értékelni egy adott keresési…..
Egy nap az amerikai külügyminiszter lázasan robog be az elnök irodájába:- Elnök úr, az oroszok vörösre akarják festeni a Holdat.- Hadd fessék - feleli nyugodtan az elnök.Egy hónap múlva ismét jelentést tesz a külügyminiszter:- Elnök úr, az oroszok elkezdték vörösre festeni a…..
Idén is Keszthelyen töltünk egy hetet, szeretem az itteni strandokat, és ha véletlen rossz lenne az idő, errefelé van a legtöbb alternatív program is. Igaz, idén is kifogtuk a nagy meleget, ahogy az elmúlt 2 évben is... Persze pihenni jöttünk, de nem tudok becsukott szemmel járni,…..
Háta Más 2013.07.24 18:56:21
@Konrad: Hát erre nem nagyon van orvosság... ha egyszer nem eladó a drága pénzen beszerzett portéka, meg a mégdrágább pénzen megszerzett szaktudás :D
Most, hogy megszűnt a Google Reader is, lassan semmi nincs biztonságban. Persze, szűntek meg korábban is szolgáltatások, de jobbára olyanok, amiket nem nagyon használtak a felhasználók. Vagy kikoptak onnan, vagy el sem kezdték használni. De a Google Reader az más. Ez valami felsőbb…..
"Fasza kis startupnak tűnik" - kommentálta országunkat Budapest romkocsmáit látogatva a Facebook vezére. Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább. Lapunknak sikerült kiderítenie a váratlanul Budapesten feltűnő Mark Zuckerberg látogatásának célját. Ez pedig nem…..
Akárhogy is nézzük, a fogorvosunk nem tartozik a kedvenc ismerőseink közé. Ugyanúgy a dolgát végzi, mint a fodrászunk, de az ő székéből valahogy mégsem megszépülve állunk föl, hanem féloldalasra puffadt arccal, csorgó nyállal és félzombira szedált aggyal. Ezen többek…..
Háta Más 2013.04.14 21:42:13
Minden idők legmenőbb fogorvosa:
www.youtube.com/watch?v=bOtMizMQ6oM
(bocs, fanatikus Little Shop of Horrors rajongó vagyok :D)
Megláttam valahol a nagy klasszikus túróval töltött zsömle (úriasabban zsemle) receptjét, ami bennem ugyan nem annyira ébresztett sok nosztalgikus emléket, mert nem sok ilyet ettem, de az azonnal bevillant, hogy érdekelne sós változatban a dolog. Ki is próbáltam, és szerintem…..
Váratlan és kicsit hihetetlen a hír, de 2013. július 1-el bezár a Goggel rss olvasója, a Reader. Ez az egyetlen olyan Google alkalmazás, amit naponta többször és szívesen használok minden platformon (a Gmailt csak mobilon használom). Nem volt olyan régen, kevesebb mint három éve,…..