Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠

10 bejegyzést írt és 498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2014.01.01 14:48:50
@kovi1970:

A Fidesz óriási győzelmet fog aratni áprilisban. Nagyobbat, mint 2010-ben.
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
Közel van, mint Boston Tatárszentgyörgyhöz Az első nyilatkozatok és kiszivárgó hírek szerint nagyon úgy tűnik, a bostoni robbantók hasonló motivációkkal rendelkeztek, mint a 2005-ös londoni hármas metró + emeletesbusz robbantás elkövetői. Az akkori terrortámadásért brit…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.24 09:33:10
Álmomban miniszterelnök voltam. Mondhatnám, hogy soha többé ilyen rémálmot, de nem teszem, mert nem is volt olyan szörnyű, ugyanis teljesen életidegennek tűnt. Nem tömtem a haverjaim zsebét állami megrendelésekkel, nem kuszáltam össze az Alkotmányt, sőt, még a gazdaságpolitikát…..
Ami most a Kossuth téren történik, az nem fakivágás, nem is területrendezés, hanem fakitermelés. Három éve Rogán Antal azért vétózta meg a beruházást, mert 27 fát kellett volna kivágni miatta, most 274 fa elpusztításához asszisztál úgy, hogy a pótlást Csepelen fogják…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.20 12:09:48
@álfirkász:

Pedig hozzá kell szoknod, faszkalap, hogy az előttünk álló 1 évben egyre több helyen fogsz találkozni az általam megfogalmazott acélszilárdságú, pengeélességű és kikezdhetetlen logikájú kommentekkel. Tudod, ezt hívják szólás- és véleményszabadságának. Ha nem tetszik, menj le a pincébe, keress egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és...
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.20 12:58:04
@álfirkász:

Nézd, drága barátom, én nem tehetek róla, hogy zsidónak születtél, szóval ne engem büntess a zsidóságodból eredő pszichés és mentális problémáidért. Ezt a traumát egyedül kell feldolgoznod.

Sok sikert kívánok az első lépésekhez!
Még ha nem is egy lakásban, de egy városban. Éppen száz évvel ezelőtt Bécsben volt egy pár hét, amikor egyszerre élt a Császárvárosban Adolf Hitler, Lev Trockij, Josip Broz Tito, és Sztálin. 1913 januárjában egy Sztavrosz Papadopoulosz névre kiállított útlevéllel érkező…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.20 12:16:15
Kedves Viktor! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Óriási megtiszteltetés, hogy minálunk a Belvárosban is lesz hely és alkalom, ahol méltóképpen megemlékezhetünk az Ön 50. születésnapjáról. Ez ugyan egy katolikus templom, de van rá esély, hogy a Szabadság téri református templomban…..
Március 26-án, kedden lezárult az első magyar egyetemfoglalás. Az akciót indító Hallgatói Hálózat és az egyetem vezetés között kötetett megállapodás szerint innentől kezdve bárki használhatja fórumozásra azt a termet, melyet másfél hónappal ezelőtt közel háromszáz…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.01 19:13:45
A KARD Célpontban a kölyök 2013.03.31 11:54:40
Indult az egész a német ARD és ZDF közszolgálati adók gyermekműsorában vetített "Piros lap Magyarországnak" rövidfilmmel, ahol a német gyerekeknek azt magyarázták, mi a baj a mi hazai folyamatainkkal. Ez utóbbiakat nyilván pártállástól, világnézettől, az alternatív…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.04.01 14:54:11
Másképp növelné a foglalkoztatást az IMF, mint az Orbán-kormány, és kétharmados arányban igazuk is van. Ha alaposabban megnézzük az IMF pénteken nyilvánosságra hozott riportját (pdf), itt-ott mintha a sietség nyomait fedeznénk föl.  Az 5. oldalon a 2012-es 18 százalékos…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.31 16:36:08
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.30 20:42:47
@Battlestar Galactica:

Aha, ha jól értem, te nem kevesebbet állítasz, mint azt, hogy az elsöprő fölényben lévő (és a közvélemény-kutatások szerint folyamatosan erősödő) Fidesz 2014-ben el fogja bukni a választást a 10 éves mélypontra (9 százalékra) süllyedt MSZP-vel, a darabjaira hullott LMP-vel és Bajnai működésképtelen pártjával szemben? LOL!
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.30 20:55:22
@☉ ☾:

Szia cica!

Mondd, milyen érzés az, hogy Dunakeszin és Szentendrén is – az önkormányzati választásokhoz képest – magas volt a részvételi arány, és mindkét településen jobban szerepelt a Fidesz, mint 2010-ben? Milyen érzés az, hogy mindössze 1 évvel a választások előtt ronggyá lett verve az teljes magyar balliberális ellenzék, Bajnaistul, MSZP-stül? Milyen érzés az, hogy a Fidesz rezsicsökkentéses aláírásgyűjtése elsöprő sikert aratott, és 1 hét alatt 150 ezer ember írta alá? Milyen érzés az, hogy az Ipsos mérése szerint félmillió új szavazót szerzett a Fidesz egy hónap alatt?
Pintér Sándor a miniszterelnöknek íródó jelentésének kiszivárgó szövege szerint csütörtökön 14:54-kor „katasztrófahelyzetet hirdetett ki”. Ez a mondat elsőre rendkívül pozitívnak látszik, s úgy tűnik, hogy a rendszer jól vizsgázott. Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.18 13:43:35
ProgBlog A tömeg áll… 2013.03.17 18:49:21
„Tudják, hogy a gazdagokban és hatalmasokban nem bízhatnak meg, mert ők csak az angolok szerepét vehetnék át a szabadság nevében.” Richard Attenborough: Gandhi – 1982     Az ellenzék nem képes megmozdítani a bizonytalanokat. Pedig ezeknek a bizonytalanoknak a…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.18 13:28:35
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
Exkluzív vasárnapi kiadásunkban a világ összes Naiv Banki Ügyfelét kell figyelmeztetnünk, ami ugyanis Cipruson történt, az mostantól bárhol megtörténhet. Állítólag március 19.-én csődbe ment volna az ország, ezért inkább "kimentették": A [pénteki] több mint tízórás…..
Normalizálódik a helyzet az országban. Emberélet már nincs veszélyben, így szó eshet a sorrendben ezt követő legfontosabb dolgokról.Magyarország kétségkívül legjobb hírtelevíziója szombaton a 11 órás hírblokkjában (majd 12 órás híradójában, a nemzetközi híreket…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.16 16:03:42
@ob.szerver:

Egyetlen napilap van ma Magyarországon, amelyben egy párt jelentős tulajdonrésszel rendelkezik. A Népszabadság.

A Népszabadság 27 százalékát az MSZP által alapított Szabad Sajtó Alapítvány tulajdonolja.

Milyen az idő Haifában?
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.16 16:15:47
@ob.szerver:

A lényeget azért megismétlem, mert úgy érzékelem, megint megpróbálsz kicsusszanni a tények szorításából...

Tehát:

Egyetlen napilap van ma Magyarországon, amelyben egy párt jelentős tulajdonrésszel rendelkezik. A Népszabadság.

A Népszabadság 27 százalékát az MSZP által alapított Szabad Sajtó Alapítvány tulajdonolja.
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.15 19:45:26
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Michael Knight Szembesülés 2013.03.07 23:25:59
Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat. Szar lehet szembesülni…..
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
Bayer Zsolt cigányozós publicisztikájának hosszú utóélete van. Még január végén 24 civil szervezet arra szólított fel a Magyar Hírlapban hirdető vállalatokat, hogy vonják vissza azokat. Többek között az NFÜ hosszabb választ írt a Kreatívnak amelyben "külön vastagon kiemeli,…..
Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ 2013.03.01 19:22:50