Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janos pannonias (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Porlasztóbeállítás az Old Motors műhelyében. A Pannónia mögött egy felújításra váró Riga kukucskál ki "Piktorkám, azért azt tudnod kell, hogy a Pannónia egy szar motor." - Ez a vészt jósló, sötét, és nyers szókimondásával mellbe taszító mondat annak az…..
janos pannonias (törölt) 2010.08.23 16:00:32
@GERI87: Hallottad , hogy látták és mostmár mindent tudsz ? :-o Na ne viccelj már !
janos pannonias (törölt) 2010.08.26 12:17:32
@hovarju: Jó neked , te ezek szerint nagyon toleráns vagy !
Én nem tisztelek olyan ipséket akik országos bajnokságon indulnak , de ennek ellenére a horgászni járókkal versenyeznek a közúton , s boldoggá teszi őket ha a másik motorosnak műszaki hibája adódik ! Az ész osztásról ne is beszéljünk , méghogy a Csepel eredményesebb mint a Pannónia .... viccnek jó volt .
A Pannonia P12 az utolsó sorozatgyártású magyar egyhengeres volt. 1973-ban jelent meg, a kőkorszaki T5 és a P10 modellt váltotta le. Műszakilag ez sem lett lényegesen modernebb, viszont körvonalai és festése divatosabbá tette. Gazdája szándékosan nem restaurálta csillogó,…..
janos pannonias (törölt) 2010.04.12 16:16:30
@István18kerP12:
Ki beszélt sorozat gyártásról ?
A cikkben szereplő az lenne ?
janos pannonias (törölt) 2010.04.12 16:40:24
@bervas:
Nem volt modern számítógép az igaz ,de volt szoba méretű ,amin Dr Kováts is dolgozott ...
Kiegyensúlyozáshoz pedig kiegyensúlyozó gép kell ,nem pedig modern sz.gép .

"Kartertérfogat állandó értéken tartása" ? Na ez az ami szerintem nem létezik .

Az ólmos kiegyensúlyozás (újabban wolframos) alapvetően eltér a "sima" kigyensúlyozástól !
Ezért írtam,hogy gondolkozz el rajta !

Gyári 5 sebis váltót azért hoztam fel ,mert volt aki azt írta,hogy eddig nem volt ilyen . Talán ki kellett volna javítani a tények kedvéért .

Adler MB 250 mellett volt még akkoriban osztott tengelyes és kazettás váltós gép ami sokkal jobban hasonlít a P20-ra , miért nem azt vették a szájukra a népek ? Mert az a segg aki ezt kitalálta nem látott még olyat ,csak Adlert ? Talán ? :-)))
Minden esetre Sági László nem említett Adlert , közvetlenül a P20-al kapcsolatban ,pedig ha számít valakinek a szava ebben a témában ,akkor az ő .
janos pannonias (törölt) 2010.04.12 21:02:05
@bervas:

Nem ezért alkalmazták az ólmot . Hiába állítod egyforma értékre a két félének az ellenúlyát ,a jól méretezett ólmossal kevésbé fog rázni mint az ólommentessel :-o
Régen volt már magyar retró a Comment:com-on, vagyis a Mesesajt-rovat egy kicsit szünetelt, magunk sem értjük, hogyan. Mindenesetre most többszörösen is kárpótoljuk retrórajongó olvasóinkat. A Ki minek mestere? című műsor beharangozóját egy az egyben közöljük, minden mondata…..