Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokigóbé

75 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alekszandr Medvegyev zágrábi és lipcsei tárgyalásai után az olasz városban végre jutott valamire: a pillanatnyilag az olasz másodosztályban versenyző Milano Rossobluval arról állapodtak meg, hogy a 2012/13-as szezont a KHL-ben kezdi az olasz egyesület. A hírek szerint a jelenlegi…..
Vasárnap Lengyelország ellen kezdi meg közvetlen vb-felkészülését az olasz válogatott, legnagyobb ellenfelünk a feljutásért folytatott harcban. Hiányzói ellenére nagyon erős Olaszország aktuális kerete, és a bajnoki döntőben egymással küzdő két csapat – a Valpusteria…..
"Nem mintha nem bíznék Pat barátomban, de óvatos vagyok" – mondta Fabio Polloni, az olasz válogatott másodedzője, Rick Cornacchia szövetségi kapitány jobbkeze az egyik tematikus olasz honlapnak adott fontos interjújában. Az A csoportba kívánkozó magyar válogatottról…..
A HC Briancon tartozásai 120 millióra rúgnak forintban. A francia sajtó szerint 427 ezer euró a klubtartozás, az 1,3 millió eurós éves költségvetés mintegy harmada. Az előző évi jelentős megszorítások ellenére egy év alatt 100 ezerrel nőtt a mínusz. Nem először merül fel…..
Spanyolország története során először feljutott a divízió 1-be. Nem sokkal később az is kiderült, hogy egy csoportba kerültünk velük, ráadásul esélyes, hogy a 2011-es d1-es vb-rendezési jogáért is mi ketten küzdünk. Ezért is érdekes, hogy csapatkapitányukkal közepesen…..
A magyar válogatott védője az előző szezonban a francia élvonalbeli Tours-ban játszott. Omar Ennaffati a szezon végén elköszönt a csapattól, így nem érinti érzékenyen, hogy a francia szövetség kizárta a csapatot a bajnokságból. A döntést a Tours 136 ezer eurós…..
Azok után, hogy a Grenoble egy mérkőzést Brianconban is nyerni tudott, odahaza mindkét meccset hozva szombat este francia bajnokká lépett elő. A magyar légió egymás után másodszor lett ezüstérmes. Tavaly a Rouen verte őket a döntőben.Egy nagyon sikeres alapszakasz és egy…..
Magyar szempontból nagyszerűen indult a francia bajnokság döntője. Az első meccsen az alapszakaszgyőztes Briancon 5-2-re nyert a Grenoble ellen. Ám a másodikon egyenlített az alapszakasz-második. Ez volt a brianconiak első hazai veresége a Ligue Magnusban. Az első meccsen Ladányi…..
Az elődöntő ötödik meccsén 5-3-ra nyert a Briancon, így 3-2-es összesítéssel a francia bajnokság döntőjébe jutott. Nehezen jött össze a harmadik győzelem. Az első harmadban a kontrákra játszó Angers 0-3-as kezdéssel sokkolta a hazaiakat. Ladányi vezérletével a második húsz…..
Nagyot fordult a világ a Brianconnal, nem jó irányba. A francia elődöntőben három győzelem kell a fináléhoz. A három magyar válogatott csapata már 2-0-ra vezetett, de Angers-ben kétszer kikapott. Amelyik fél szombaton Brianconban nyer, megy tovább. Az első angers-i találkozót…..
Az elsőnél simább győzelmet aratott a franciaországi magyar trió csapata, a Briancon. 5-1-re nyertek, bő 20 perc után már 3-0 volt az előnyük. Az első gólnál Ladányi és Vas adták a passzokat Chauvelnek, Vas a végén üres kapus gólt is ütött. Problémát okoz a Brianconnál,…..
1-0-ra vezet a Briancon az Angers ellen a francia bajnokság elődöntőjében. A meccset 4-1-re nyerte az alapszakaszgyőztes. Az 50. percig döntetlenre állt a találkozó. A vendégek kettős emberelőnyben is játszottak iksznél, hiába. Az első gólnál Vas és Szélig szolgálta ki Edo…..
Ladányi Balázsék kevésbé villogtak a Briancon második negyeddöntőjén, de a csapat így is nyert, 5-2-re. A hazaiak sztárja a finn Timo Seikkula volt, két góllal és egy assziszttal. Ezzel együtt egyetlen olyan gólt sem kapott a Briancon, amikor magyar jétékos is jégen volt, sőt:…..
Kedden megkezdődtek a francia bajnokság negyeddöntői. Mind a négy felső ágról indult csapat magabiztosan nyert odahaza. A Briancon 4-1-re verte ellenfelét. Ladányi Balázs két gólt lőtt, Vas Márton egy gólig és két asszisztig jutott. A playoff első meccsén a történetének…..
A hét második felében sok minden történt a romániai vezetésben. Kitették a főtitkárt, lemondott az alelnök, távozott a játékvezetők két főnöke, megszavazták a csíkszeredai kirendeltség megnyitását, miközben a bukaresti lobbi a fővárosi csarnokról egyezkedik. Nem csendes a…..
A Tours és magyar védője, Ennaffati Omar számára befejeződött a francia rájátszás. A kiscsapat nem jutott a legjobb nyolc közé, miután két vereséget szenvedtek a Strasbourgtól. Így Ennaffati az első magyar válogatott játékos, aki munka nélkül maradt a világbajnoki…..
Magyar és brianconi szempontból jól végződött a francia bajnokság alapszakasza. A Briancon négy pont előnnyel végzett az első helyen, így pályaelőnnyel játszhatja le a playoffot. Mind a négy magyar játékos pontot szerzett a záró fordulóban. Huzamos ideje listavezető volt a…..
A Steaua újdonsült játékos-edzőjét aggasztja a gazdasági helyzet, de még inkább az, hogy egyes meccseken csupán 50-60-an vannak a lelátókon. Ezeket a szurkolókat viszont nagyon szereti lojalitásukért. A kanadaival az Adevarul készített interjút. A cikkíró elsősorban arra volt…..
Az ex-NHL-es Cam Severson lett a Steaua új edzője. A korábbi tréner sem távozik, Alekszandr Kulikov technikai igazgatóként dolgozik a szezon hátralévő szakaszában. Cristian Carlan jégkorongszakosztály-vezető a bukaresti Prosportnak elmondta: Severson már tartott is egy edzést, a…..
A Briancon egyre közelebb van ahhoz, hogy megnyerje a francia bajnokság alapszakaszát. Riválisaiknak három meccsük van még, Ladányiéknak négy – hármat otthon játszanak –, előnyük két pont. Komolyabb ellenfélnek csak a második Rouen ígérkezik számukra. A nagy…..
Jégkorong A magyarok hallgattak 2009.01.11 10:27:00
A francia éllovas Briancon hazai pályán 2-0-ra verte a Tours-t. A magyarok (Vas Márton. Ladányi, Szélig) passzívabbak voltak a szokásosnál, nem szereztek pontot.Talán ennek is köszönhető, hogy hiába ígérkezett simának, nehéz meccs kerekedett a magyar-magyar csatából. 45 percig…..
És beröpült a pályára hatezer plüssbaba. Négy éve született a hagyomány, amely szerint a Genève Servette szurkolói az év első meccsén plüssfigurákat dobnak a jégre, azzal, hogy az illetékesek összegyűjtsék őket, és bevigyék egy genfi gyermekkórházba.A megmaradó…..
Omar Ennaffati csapata, a Tours végre hozta hazai meccsét a Dijon ellen, 6-4-re nyertek. A három magyarral felálló Brianconnak a bajnokságban minden megy, mint a karikacsapás, Chamonix-ban 7-2-re nyertek Széligék.Izgalmas volt a Tours találkozója, 4-0-ra is vezettek a hazaiak, aztán…..
A magyar válogatott oszlopa duplázott, mégsem lehet boldog, mert a francia ligakupa döntőjében hosszabbításban: Briancon–Grenoble 3-4. Ladányi először 1-1-re egyenlített, másodszor 3-3-ra, az 57. percben. Utóbbi góljánál Szélig is közreműködött.A hosszabbításban…..
A Ligue Magnus 17. fordulójának előrehozott meccsén a Briancon alaposan – 6-2-re – elverte legkomolyabb üldözőjét, a Grenoble-t. A brianconi magyarok kitettek magukért.Az első gólt Vas Márton ütötte. Ladányi Balázs ennek a találatnak és a következőnek is…..