Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsomák2012

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország miniszterelnöke még mindig egy olyan alternatív valóságban él, ahol minden rendben van, külső támogatásra nincs szükségünk, a gazdaság dübörög, és az ország gazdasági vezetése példátlan sikereket tudott elérni. Pedig Orbán Viktornak ki sem kellene mozdulnia a…..
Rozsomák2012 2013.02.19 18:23:33
@roli101: Ezt meg honnan vette? Mit is hoztak munkakultúrában ide a multik és tudásban. Ch.Simonyi nem tudott egy normális készletnyilvántartást csinálni az egyik USA szárm űrállomáson, mert nem volt ember aki képes lett volna megmondani,megmutatni, hogy az elmúlt években mit szállítottak fel oda és mit használtak fel!Bill Gates pedig nagy büszkén irta könyvében a saját karrierjéről és munkájáról, hogy mekkora lépés volt, amikor a cégénél 90-es évek elején bevezették a dolgozók között a szabadságolási és helyettesítési tervet, mennyire javult ezután a szervezettségük. Mo.n már az ötvenes években létezett ilyen.Nahát betegre vigyorognám magam, ha nem kellene ezen sírni.És mennyiért is vették meg azokat a gyárakat, intézményeket és milyen fejlesztéseket is csináltak a multik? Autóipari és egyéb bérmunkásokat csináltak az országból.
Az amerikai óriásbolha tapsra ugrik. Az amerikai óriásbolha tapsra akkor is ugrik, ha kitépjük három lábát. Az amerikai óriásbolha nem ugrik tapsra, ha minden lábát kitépjük. Következtetés: az amerikai óriásbolha megsüketül, ha minden lábát kitépjük. Hát kábé ilyen a…..
Rozsomák2012 2013.01.15 16:42:14
@WoodrowWilson: Igen a bankok arra játszanak, mert válság mindig van, minden évtizedben hol itt-hol ott és az árfolyam nem igazán szokott csökkenni.

Második kérdésed: nem kell deviza ténylegesen, mert csak abban számol el de valójában forintot ad és forintot kap.
Rozsomák2012 2013.01.15 16:46:52
@nincs_itt: Sajnos lehet deviza alapon elszámolni( (nyilvántartani és számolni) a forintban felvett és visszafizetett hitelt.Ezért nevezik deviza alapúnak!A gondom csak az, hogy nem kellene sírni azon, hogy mennyit veszítenek a bankok, mert a várt haszon csökken csak ezzel és nem valódi veszteség. És köszönöm, hogy elolvastál.
Rozsomák2012 2013.01.15 16:57:51
@WoodrowWilson: Na azért nézd meg azt a grafikont, de az évtől amikor elindult a nagyobb lakossági dev hitelezés
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Rozsomák2012 2012.12.30 18:47:22
@profilo: 12.56.34 meg az Antal és mindazk akik szétverték a gép és vegyipart,termelőszövetkezeteket, élelmiszeripart és az egyik legnagyobb gondjuk az utcák átnevezése volt!!
Rozsomák2012 2012.12.30 19:09:37
@lajos0: miért is kerültek volna a hitelezői lista elejére a felszámolást kérők??Ez egy nagy hülyeség! Ha ilyesmit leír valaki ismernie kellene a felszámolásról szóló törvényt t.i. hogyan is sorolják be a hitelezőket! Na így keletkeznek a hülye legendák,szóbeszédek, amin azután jót lehet elménckedni és mindenféle rossz következtetést levonni.
A Gyanú árnyékában Családi titkok után újabb scripted reality-be vágja kreatív fejszéjét a Tv2. A címe Bűnök és szerelmek lesz, és bűnözőkről, rendőrökről és szerelemről szól majd, bezony. A naponta jelentkező epizódokban három társaság kalandjait követhetjük majd,…..
Rozsomák2012 2012.12.04 16:23:34
@Fanyuvo: köszönöm
Lehet számháborúzni, hogy tegnap az ilyen-olyan megemlékezésen, demonstráción vagy tömeggyűlésen mennyien voltak. A Belügyminisztérium a Kossuth téren 400.000 embert számolt össze, a Milla megmozduláson mindösszesen 20.000-et. A parttalan vitába nem érdemes beszállnunk, inkább…..
Lehetne a kép címe, hogy "Csípőtelken autentikus testtartásban a Vezér", és persze lehetne poénkodni, hogy "Tehenek és marhák", de sokkal komolyabb dolgokról lesz szó ebben a posztban. Ezen a héten, kedden adta át Orbán Viktor és Csányi Sándor Magyarország legmodernebb egyben…..
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
Rozsomák2012 2012.10.05 19:35:39
@csorsza: hagyni kellene már a libázást, orákig lehetne sorolni a másik(jobb) oldal dolgait Kaya I. stb. Annyira gyerekes és gusztustalan.Szakértő kell és ennyi ezen kívül minimum pályaalkalmassági minden vezetőnek egy biz.szint felett.Ezzel kizárhatnánk az antiszociális elemeket, mint ahogy buszvezető sem lehet valaki ha ő egy "eset". Márpedig mostanában egy "eset" irányít. Nem is akármilyen.Nem az oldalakkal van baj hanem a személyekkel.
Rozsomák2012 2012.10.08 18:21:06
@kela-bá: Nagyon köszönöm, megnéztem a krizis videot.Nagyjából eddig is tudtam, hogy miről szólnak a dolgok. A szakértőket csak azért írtam,mert minden megoldhatatlan bajunk ellenére nekem az "eset" személy nem jó,mert még azt a kevés jóindulatot, összetartást is megosztja ami egy nemzetállamot ideig-óráig fenntarthat. Egyébként az ő oxfordi féléves-éves ösztöndíja 89 előtt szintén a kiválasztottságról szólt, csak egyénisége kicsit másképp "fejlődött". Sajnos az igazi baj az, hogy szél ellen nem lehet sípolni és a " világ proletárjai egyesüljetek" jelszó lejáratódott, így nem igazán tudom mit lehetne tenni.