Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muncika

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
muncika 2012.09.20 09:05:09
@Kivlov: Kisgyerekkel, nagyon jó dolog ám félévente költözni mint a nomádok..
Ha normális albérleti rendszer lenne hazánkban is, mint más országokban, akkor semmi gond nem lenne azzal, hogy lakást béreljünk. Mindegy.

Úgy látom nem fogunk egyetérteni, és még hetekig érvelhetnénk, meg vitázhatnánk, ezt megelőzendő, én elköszönök. További kellemes napot.
muncika 2012.09.20 09:13:45
@Belagezapista: a mi városunkban akkoriban 40-50ezer + rezsi volt egy kisebb albérlet. 34 ezerrel kezdtük a törlesztést. Gondoltam, ha megemelkedik 60-70 ezerre még úgy is inkább megéri a banknak fizetni- egyszer csak az enyém lesz alapon- mint egy másik lakástulajdonosnak. De egyébként jogos a válaszod, mert így se úgy se jó hitelt felvenni,teljesen mindegy, hogy frank vagy forint vagy bármi, mert nyilván nem az ügyfél jár jól, hanem a hitelező. Ez mindig is így volt.

caesar 2012.09.20. 09:03:07

Pontosan így van, boldog-boldogtalan kapott hitelt, ami felverte a lakásárakat.

Boldog -boldogtalan kapott hitelt: igen. jobban felül kellett volna vizsgálni az emberek hátterét, meg hogy kinek mennyi hitelt adnak stb. ez jogos is. Ezért én úgy gondolom a bank is ugyanúgy hibás, nem csak az ügyfél.
muncika 2012.09.20 14:24:41
@labi: Te már csak tudod mik az igényeim.. no comment...