Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe

0 bejegyzést írt és 2229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, mehetek négy gyerekkel fizetős rendelésre, miközben jogosultak vagyunk TB finanszírozott ellátásra!? Tisztelt Praxis Blogger!   Legnagyobb bosszúságomra nem tudtam elvinni scheuermann kóros gyermekeimet a többhetes telefonálási kísérlet árán 6 hétre előre szerzett…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.07 23:23:21
@Kommentelő k.m.n.: pedig a megoldas nagyon egyszeru

be kell loni az alapellatasra egy fel evszazada elfogadott ellatasi szintet, ami ezen felul van az csakis maganbiztositos alapon menne
az hogy mi menne az alapra, az egy erdekes kerdes, legfokeppen amire jut penz, pl. erre hogy a gyerekek az eletukben ne kacsazzanak, na pont erre kellene hogy legyen penz :)

fel evszazada pl. siman meghaltak a vesebetegek
cukrosok meg nem is voltak :)
Mindig öröm látni, ha rosál a kétharmad, most azonban különösen nagy vihogások közepette szemléljük, ahogy kapkodnak és ez igen kafa. Nagyon úgy fest, hogy a választás felé fordulva utcahosszal vezetnek a fiúk, mégis komolyan tartanak Budapest elvesztésétől. Morbid, de egy…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.09.03 10:02:02
@fehérfarkas: maradjunk az eredeti nevenel...
budaorsi viragpiac
es amit en irtam az nem az hogy felmenjen a metro Gazdagretre, hanem hogy rahordo jaratokkal lehessen elerni

probaltam empatiat kelteni ez irant hogy hogyan van hogy az egyik ltp nem csak egy gyorsvillamost kap meg az egyik felere egy metrot, hanem meg raadasul plusz egy metromegallot mig a masik meg kozel s tavol szopni fog a agglos autok altal generalt dugo kozott

erted ugye? en azt allitom hogy ugyanabbol a penzbol most a gazdagretieknek lenne RAHORDO jarat a metrora, merthogy most nincsen
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.07 11:37:03
na hat amirol pofaztam az kiderult hogy ugy is van!!!

index.hu/belfold/budapest/2014/11/07/4-es_vonal_van_egy_felmetronk_3_allomassal/

tessek, alljatok neki tetelesen cafolni hogy mindegyik ember miert is hulye amiert a felszinit valasztja

3 azaz HÁROM megallo van hasznalva, hat koszi, pont ezt mondtam
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.07 15:32:40
elnezest kernek...
en csak ervelem viszont maga a poszt illetve Carpy irta be a megoldast

"Carpy ·
japanvasut.blog.hu/ 2013.08.22. 15:58:30
Szerinted a FLIRT csak 4 kilométerenként tud megállni? Érdekes, a felszínen sikerül neki akár kilométerenként is...
De sebaj, álljon meg ritkán. Elég lett volna ha megáll Kelenföld központban, a Móricznál (kijárattal az Allé felé) és a Kálvinon (kijárattal a Fővám tér felé), ezzel is el tudta volna látni azt a fő szerepet, amit a 4-es metró. A többit viheti a felszíni közlekedés."

tehat kiderult hogy IGENY erre lett volna!!!
Vakon teszteltünk és profi műszerrel játszottunk idegölő NEDC-ciklust két napon át. Megdöbbentő eredményekkel. Na és némi sör. Az Égéstér 144. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az elmúlt napokban szembesülnöm kellett pár szomorú ténnyel. Az első az nem olyan meglepő: Vannak olyan fórum hozzászólók, akiknek biztosan fizetnek, mert ingyen írástudó ember ennyire hülye nem lehet, hacsaknem hozzá nem fért valahogy a zárt osztály internetjéhez. A második…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.03 15:56:37
@Ződ2000: "Van igazság a cikkben. Azért az is igaz, hogy aki kiköltözött, annak bele kellett kalkulálnia a bejárás többletköltségét. "

ez a poszt a VALODI videkiekrol szol es nem az urizalo prolikrol akik ugy gondoltak hogy mekkora poen kitantorogni az aggloba
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.03 18:29:00
@Car Mandiner: az a helyzet hogy az autot normalisan hasznalo budapesti erdeke itt osszetalalkozik a valodi videkiek erdekevel

en budapestikent ohajtanam hogy nekem itt sokkal dragabb legyen az autot terhelo ado, celzottan km -kent leosztva, mert akkor kapnek egy normalis forgalmat amikor autoba ulnek, illetve megkapnam a rendes levegot, es ezek engem a dragabb autohasznalatert karpotolnanak

a videkieknek meg termeszetszeruleg olcsobb lenne az autozas, ami nekik is jo lenne, hiszen akkor tenylegesen el tudnanak jarni melozni es nem az allam csecsen csungenenek, azzal a dumaval hogy demijjjen draga am eljutni oda
John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este velünk kezdte szatirikus műsorát, és 3 percen át foglalkozott az internetadóval, a tüntetésekkel, Orbán Vikorral és a tervezett adó visszavonásával. A internet megadóztatását…..
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Az őrült ötleteiről híres Elon Musk újabb hajmeresztő ötlettel rukkolt elő:  cége, a Tesla, megnyitotta szabadalmait a versenytársak előtt, vagyis mától bárki használhatja azokat jóhiszeműen. Musk azonban nem őrült meg, elsőre furcsának tűnő ötletével ő is jól…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.11.01 23:29:59
Az Open Innovations Forum-on az orosz NCC és a magyar evopro között született megállapodás szerint Oroszország bekapcsolódik a kompozit szerkezetű Modulo buszcsalád gyártásába. A Moszkvában 2014. október 15-én aláírt megállapodást október 16-án Magyarországon a VII.…..
Kétségtelen tény, hogy Magyarországon a pálinkafogyasztás és -főzés fontos hagyomány. Viszont a pálinkakészítés jövedékiadó-köteles. Ezzel szembefordulva a magyar kormány meghirdette a pálinkafőzés szabadságharcát, amelynek következtében az épült be a köztudatba, hogy az…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.31 20:07:57
@eßemfaßom még áll: "tehát amikor házi főzést vásárolsz akkor jövedéki bűncselekményt követsz el))"

nem csak az eladas szamit annak hanem ajandekozas vagy mas megkinalasa is akar
lasd: Orban altal elkovetett jovedeki csalast a roganlakban
A négyes metró nagyon szép, ebben minden budapesti egyetért. Viszont az is tagadhatatlan, hogy világszerte sok olyan város van, aminek a metróállomásai igencsak megizzasztják a mi új metrónkat, és szájtátva bámulunk, hogy ja, hát így is lehet? Bizony, így is. Metrók, amiktől…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.31 19:45:18
@gizmo26: valami igazsag van ebben
"Kaohsiung,Tajvan" egyedul ez a metro az ami akkor osszehasonlithato a 4es metroval :)))
Aszfaltbennszülött liberális csőcselék... No, jöjjön a görbe tükör. Nem tudom, lemaradtam valamikor egy "kibernet honfoglalásról", vagy mikor hagytuk el a true-school old-school szülőföldünket?! Mióta táplálkozunk ételek helyett bitekkel-bájtokkal?! Az anyaföld, szülőföld,…..
A világ első nagyszériás és Magyarországon is kapható tisztán elektromos kisáruszállítója, a Nissan NV200 electric mutatkozik be most élő valójában, piros színben a Noemisszió hasábjain. Elöljáróban leszögezem: minden elismerésem a Nissan hazai forgalmazójáé, amiért egy…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.28 23:44:44
@nagyfeszültség: igen a fotok tenyleg szepek :)
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.29 09:09:32
@gigabursch: szigoruan veve igazad van

megneztem a vonatkozo wiki oldalakat, es az angol wikiben nincsen szo robbanasrol, a magyarban meg van ugy ~ 50% -ban

ettol fuggetlenul a gyerekemet ugy fogom tanitani hogy vigyazzon ha a benzin beporlad/elparolog valahova es robbanokepes elegyet kepez a levegovel mert akkor az fel fog robbanni ha kap egy szikrat :)
Sokszor bebizonyosodott már, hogy alkalomadtán hazudozók is kimondhatnak igazságokat, bűnözők is feltárhatnak bűncselekményeket, csalók is leleplezhetnek csalásokat, sőt, bármilyen hihetetlen: még egy igazán visszataszító, aggasztóan veszedelmes politikus is felhívhatja a…..
Szabad a taxi Hűbérből Uberbe 2014.10.20 18:41:41
Keserítheti életünket BKK-rendelet, tehet keresztbe kispályás ellenőrkommandó, gerjedhetünk indokolt indulatra a belengetett országos jogszabálytervezet miatt, álmodozhatunk csorgó…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.22 12:38:47
@whale: "A buszsáv, meg csak a belváros viszonylatában érdekes, nem az a kaland, hanem az, hogy tudnia kell, hogy a mellékutcák aktuálisan, napszaknak megfelelően hogy állnak, Pesterzsébettől Óbudáig, merre lehet menni és merre nem, érdemes-e arra menni, vagy sem. Ezt kell tudnia egy taxisnak és ettől szakma ez, nem a jogsitól."

es mi van ha en TUDATOS kulvarosi taxizast akarnek csinalni?
csak azert, mert utalom a belvarost
Ueberrel akkor gondolom meg tudom ezt tenni ugye?
na plussz egy erv az Ueber mellett!!!
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.23 19:02:07
@whale: igen pontosan, ez egy alkalmazas es nem az osoreg URH
beirom hogy olyan utakra szolgaltatnek, ami nem megy at a belvaroson azaz kulvaros
akkor egy egyszeru GPS is eleg, nem kell a rizsa hogy de hat a menekulout megfelelo ismerete kell, meg hogy ez egy szakmaaaaaaaaaaa

es az lenne a legfontosabb hogy igy egy 30e -s GPSszel felvertezve olcsobban lehetne szolgaltatni, elvegre ez lenne a lenyeg nem? hogy aki tudna szolgaltatni olcsobban az tehesse meg olcsobban
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.23 19:08:11
@whale: "Az, hogy többé-kevésbé elbotorkálsz Budapesten, nagyon messze van attól, ahogy egy igazi taxista tudja a várost..."

igen van ez igy...
hogy a taxis mellett ulve mindenkeppen kell ismerni az utvonalat kulonben atvagjak az embert
ha meg a tudatos vasarlo amugy is tudja fejbol az utvonalat, akkor miert kell ezt kotelezoen a taxisnak tudnia?
siman el tudom kepzelni azt a lehetoseget hogy a fuvarszolgaltato az Ueberen ugy hirdesse magat hogy nagyon keves tudassal es csak GPS-el rendelkezik, viszont e miatt ezt OLCSON tenne
Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira…..
A halak jelleme A vidéki élet 2014.10.14 22:31:56
Ez a hirtelen felindulásból elkövetett írás egy, a facebook üzenőfalamon megjelenő panaszkodó poszt hatására született. Pontosabban nem is a konkrét megjegyzés okán, hanem inkább a miatt, mert az utóbbi időben többektől több hasonló beírást olvastam. Szóval arról van…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.15 19:59:38
@egy másik répatorta: modoros!

oszt amikor elkepzeli hogy a szomszed nenike az o kedveert fogja egyenkent a krumplibogarat leszedegetni mert valamilyen biobuzulasos helyen azt olvasta hogy az az igazi :)))
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.18 20:37:52
@Bambano: hat igen a tomeggyilkos szutyok retek modern dizelke, ami a pm10 ala bepozicionalja magat oszt az evolucios nyalkahartya es egyeb vedekezo renszer nem tehet semmit
oszt a sok retek agglotaho fillerrel szekszualizalo gorenyt beengedik hogy a gyerekeinket legyilkolja
undorito!!!
A Tesco számára az volna a legjobb döntés, ha megválna néhány külföldi, köztük magyarországi érdekeltségétől, és erőit a hazai, brit piaci pozíciói megtartására, növelésére fordítaná, legalábbis így látják a Morgan Stanley elemzői. (Forrás: HVG.hu) Az európai…..
Egy pár hónapja rendeztek nálunk egy drog prevenciós interaktív kiállítást, amelyre meghívták a környékbeli iskolákat. A szomszédban lévő gimnázium igazgatója közölte, hogy ők nem jönnek el, mert náluk ilyen probléma nincs. Hát az ilyeneknek találták ki az aranylövést. Gyanítom, hogy ha a…..
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
Vonattal menni a Balatonra sokáig inkább romantikus volt, mint praktikus: a szerelvények szánalmas állapotban voltak (oké: retró), ha összeszedte magát, a sánta kutya hátán botorkáló hazug ember gyorsabb volt náluk, már ha mozgásban voltak egyáltalán és nem épp arra vártak,…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.10 20:37:20
@szép új világ...: "annal is inkabb, mert Ausztriaban tobb szakasz 200, 225 km/h-s."

segitsel mar ki hogy a bp-becs -nel 1h 10percet miert is tolt el akkor osztrak foldon?
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
Miután már korábban részletesen foglalkoztunk a magyar kormány kulcsfiguráival (Hoffman Rózsától Matolcsy Györgyig, Navracsicstól Orbánig), úgy illik, hogy most kitérjünk a plebejus kormányzás legnagyobb villájú plebejusának, az újonnan kinevezett külgazdasági és…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 23:55:21
index.hu/gazdasag/magyar/2010/06/04/ma_szijjarto_allamcsodos_beszede_lokte_melybe_a_forintot/

a ket retardalt a Kosa es a Szijjarto amikor langba borult minden, akkor guritottak a benzineshordot...
normalis orszagokban ennek a ket majomnak a sajat penzugyi tranzakciojukat vizsgaltak volna meg, es nem a Simor messzire levo befekteteseit izelgettek volna
ertsd: bennfentes kereskedes...

a ket jomadar most tenyleg odaallhatna hogy az a sok ingatlan az nem csalas nem amitas, nem loptak ok, csak kiveteles erzekkel tudtak safarkodni a vagyonukkal, hiszen nagyon is jol tudtak hogy mikor kell shortolni a HUFot, ja ezt azert nem teszik, mert ez buntetendo lenne :)
„Gyermekem, kell legyen egy bejelentett állásod, hogy legalább nyugdíjad legyen!” – szól minden anyuka örök jótanácsa lányának vagy fiának, aki éppen elégedetlenségében a felmondáson töri a fejét. Valid-e még az érvelés?  Azt már tudjuk, hogy az adóemelés nem…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 23:43:46
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: "Velem közölte. Én meg megmondtam neki, hogy nincs pénzem, viszont a fizetésemből vonják a TB-t. Aztán megműtöttek és az utókezeléseket is rendben megcsinálták. Mégis mit tehet az orvos? Direkt elkúrja a műtétet? (Egyrészt kurva sokat kockáztat, másrészt talán az esküje is visszatartja ettől)"

heheheh azt azert nem...
de pl. visszarendel es elcseszel 3 napot a varakozassal, ha ez neked meger 30e -t akkor tenyleg raszorulsz arra a penzre, es jo helyen van nalad :)
Nem volt hajlandó válaszolni az indexnek Szijjártó Péter arra a kérdésre, mennyiért jutott hozzá balatonedericsi birtokához. Az index cikkét egészítenénk ki néhány helyszínen tapasztalt információval. (A hírportálon közölt képeket a Fideszfigyelő…..
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 09:51:51
@program készítő: meret vagy ertekaranyos

be van nehany helyen vezetve az ingatlanado de ugy hogy veletlenul se ertekaranyos legyen
es jol tudjuk pont ez a retek banda akadalyozta meg az igazsagos, mindenkire kiterjedo es az ingatlan ertekevel progressziven emelkedo ingatlanadot, amit Bajnai akart bevezetni, most mar latjuk hogy zsebre ment a moka

e helyett par hleyen olyan van hogy 200 millas ingatlanra nem kell mert az lakoepulet de a szomszed meg a kis nyaralojara fizethet 50e -t mert az eppen nem lakoepulet
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 23:33:15
@diszkriminans: mint mas is irta, mindenfele ado karos :)

ingatlanado azert jo mert nem lehet kibujni alola
ha meg progressziv lenne, es ez lett volna ami a hirekben volt: "Az átlaglakásnál 0,25-0,35 százalék, a 30 milliónál többet érő lakás esetében fél, a garázsoknál, üdülőknél az érték egy százaléka lehet az ingatlanadó jövő júliustól - a jelenlegi terv szerint."

akkor egy kis panelre, amiben 2 nyögdíjas siman elfer, azaz 35 m2 es 6 milka eseten lett volna 18e, mig a kis patkany Szijjartonak meg 800e

fel nem tudom fogni hogy ilyen szamadatok alapjan a sok taplo panelrpolinak hogyan tudtak lenyomni a torkukon hogy rossz az ingatlanado...
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.07 09:46:31
@tpapa: elmeletileg a nagy lovetta az EUbol nem csak jon meg nem kádertemető az a hely hanem lehet oda menni beperelni az allamot, Strassbourgnak hivjak
lasd voros csillag viselese
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 19:48:29
@Ragi: ha egy macisajtot nem veszel eszre es en jovok a vedett utvonalon, akkor meg van oldva az 5 evenkenti autogeneralom
szerintem az tobbe fog neked fajni mint 3 ropi :)))
Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.09 19:52:19
@diszkriminans: na a masik troll...

latod elore a zebrat? igen? latod azt is hogy egy sutyerak odaall hogy ne lasd be amint eppen egy puhatestu keszulodik a szopatasodra? igen? akkor ugy kozelitsd meg hogy MEG TUDJ allni!!!
ha kell akkor 10 km/h-ra vedd vissza, tudod KRESZ :)