Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvanko bea

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terra Nova és Szatellit-módszer Jövőkép vagy utópia?   Színtér 2014.07.15Gadó Flóra Idén teljesen eltérő megközelítésből, mégis alapvetően hasonló kérdésekre reflektáltak az MKE Képzőművészet-elmélet Tanszék mester szakos diplomaprojektjei: mindkét kiállításon…..
TÁRSADALOMFORMÁLÓK: új generáció a művészetközvetítésben 2014-re Magyarországon a progresszív kortárs művészet létrehozói – az alkotók, a szervezők – és közönsége a 2010 óra regnáló Fidesz kormány kulturális intézkedéseinek következtében szinte teljesen…..
Betolakodó a budapesti Guggenheim Múzeumban / Intruder In The Budapest Guggenheim Museum (2014) - Animated GIF picture   ..
Szatellit-módszer, avagy a Magyar Guggenheim FUGA, 2014. június 13.   Nyirkos, nedves tél volt 2003-ban, amikor Olafur Eliasson Londonba érkezett. A 36 éves dán-izlandi művész, aki nagyméretű szobraival és installációival vált ismertté, egy installációtervet készített a Tate…..
Olaj-vászon, a felelős döntés.(részlet) ..
Lakosi Krisztián és Lakosi Richárd tervei ..
Forma- és vizuális környezettervező Msc ..
Faiskola Mindennapi modellek 2014.05.26 22:16:09
Molnár Ráhel Anna írása Az úgynevezett népet – és a fogalom koronként változó jelentéseit – tematizáló festészet valamiért mindig kényes terület. Romantikus tanmesék, patetikus arcok, paraszthősök vagy egyszerű tréfa, a legtöbb esetben csak „a másik oldalról”,…..
Faiskola Magyar dagonya 2014.05.26 22:14:33
Nagy Viktória írása Ismertem egy Roland nevű fiút. Tizenöt éves korom környékén majdnem minden hétvégét együtt töltöttünk, egy társaságban. Akkoriban kezdtem anyukám nagy szomorúságára éjszaka kimaradozni, inni és cigizni. Nem történtek ezekben az időkben olyan nagyon…..
Faiskola Szabó Eszter: Mária 2014.05.26 22:04:49
Dózsa Kamilla írása 2' 47", HD videoloop, 2010 Szabó Eszter Mária című videoloopjának alapja egy középkorú, tagbaszakadt nőt ábrázoló olajkép, ami megelevenedik, saját külsejét, és megfestésének módját szidja, kritizálja. A nő szemei kicsik, mélyen ülők, a szája…..
Lakosi Krisztián és Lakosi Richárd tervei ..
Március 24-én a Fuga - Budapesti Építészeti Központ tereiben tettünk látogatást, terepszemle szempontjából (ezúton is köszönjük Őry Juli segítségét). A júniusi kiállítás helyszínéül szolgáló alagsori termeket ma már a közös munka fejleményeinek tükrében friss…..