Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annnie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok Holnap egy szép kis kritikával foglak fogadni titeket, de ma egy videót rakok fel egy olyan sorozatról, amely szerintem ellentmond nevének, s mely sorozat kísértetiesen emlékeztet a Naruto egyik legfőbb hibájára, miszerint pont az alapkoncepció lett elrontva. Jöjjön hát a…..
Sziasztok! 175  rész után a Fairy Tail ideje is leáldozott. A 2009 óta futó sorozat utolsó részét Március 30.-án fogják sugározni Japánban,szinte napra pontosan akkor amikor a Bleach utolsó részét is vetítették. Ég veled Fairy Tale! ..
annnie 2013.03.05 15:49:05
@Palacsintaxx: Igaz, nem igazán volt mostanában karakterfejlődés, de remélem azért kihoznak valamit a nagy mágiajátékokból... én meg beérem a mangával is, de az animét mondom, a zenéi miatt fogom nagyon hiányolni :)
annnie 2013.03.06 19:20:34
@Palacsintaxx: Ebben teljesen egyetértek, nekem is kezdtek már az agyamra menni az ilyen áthalásos áltanulságok, de azzal nyugtatom magam, hogy ez a műfajjal együtt járó probléma, ki lehet bírni :). Egyébként a mangát már én is beértem... egy ideje már, úgy pár hónapja. Ami meg a Bastard-ot illeti, van esélye, de nem tudom, mennyi időm lesz rá :)
Sziasztok! Hát igen végre sikerült megnéznem. Ez volt az egyik olyan sorozat amire azt mondtam hogy mindenképp megakarom nézni és hosszú idő után ez végre sikerült. És mit kaptam a várakozásomért cserébe ettől a sorozattól? Mindjárt megtudjátok! Jöjjön tehát a To Aru…..