Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KnockKnock

45 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy. Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri…..
KnockKnock 2014.05.28 14:03:39
@Mészáros Laci: Arról azt hiszem mindenki meggyőződhetett, hogy a Fidesz propaganda gépezete professzionális. Miért lenne ez üldözési mánia? Azt is tudják a fiúk, hogy kell egy szelep, hát csináltak párat, az egyik DT lett. Smakkol.
KnockKnock 2014.05.28 14:06:29
@algi80:
Nem ez volt a kérdés, az volt a kérdés, hogy kinek van gerince. Vajon DT-nek van attól gerince, mert végzi a kommunikációs feladatleosztás szerinti dolgát? Azt hiszem, ezt nem lehet gerincnek nevezni. Az más kérdés, hogy magánemberként mi lehet a véleménye. Azt sosem tudjuk meg, attól félek.

Abban igazad van, hogy minden ellenvélemény, minden elitélő nyilatkozat számít, de gerincet ez a nyilatkozat nem növeszt DT-nek.
KnockKnock 2014.05.28 16:18:19
@s: Persze, nem annyira vicces, de nem is az a dolga, hogy vicces legyen, hanem az, hogy azok, akik nem szavaznának egy baloldali pártra, de a FIDESZ túl agreszív nekik, azt mondhassák, hogy igen, a dt megmondta, neki van igaza, mégsem akkora g-ik ezek a fideszesek, na megyek, behúzom az ikszemet a FIDESZ mellé a fülkében.
Kb így.
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
KnockKnock 2014.02.14 13:29:27
@Kámasuka: Ha az illegálisan megvásárolt cigaretta elszívása a fogyasztás visszaszorulását jelenti, akkor valóban visszaszorult. Természetesen, egy csapásra, egyik napról a másikra egy komoly függőséget okozó cikkből lényegesen kevesebb fogy.

Ugye ezt te sem hiszed el? Nyugtass meg, hogy csak ennek kommunikálását várják el tőed a munkaadóid. Köszi.
Annak ellenére, hogy a kormány a takarékszövetkezeti rendszer kvázi államosítása után azt kommunikálta, hogy a takarékszövetkezetek előnyt élveznek majd a Takarékbank állami részvénycsomagjának eladása során, végül úgy néz ki, hogy mégsem a szövetkezetek, hanem egy…..
Nagyon régi törzsolvasó küldött a minap levelet, amelyben leírta, hogyan is keveredtek fél évvel ezelőtt Lotaringiába. Hari Seldon és családja azon ritka emberek közé tartozik, akik (noha a nyelvtudás miatt kézenfekvő lett volna) nem Angliát választották – hogy miért és…..
Vastagbőr Rutinból hozta az MTI 2013.12.13 08:45:00
A comment.com szúrta ki, hogy a "Mérlegen az alaptörvény" könyvbemutatóról és konferenciáról az MTI nem adott ki hírt, márpedig egy hírügynökség van már csak az országban, a közpénzből működő, "Állami" Hírügynökség.A könyvbemutató-konferencián felszólalt többek…..
KnockKnock 2013.12.13 20:35:51
@Vidéki:

TGM mint konzervatív? Hm... érdekes...
Átlátszó Oktatás Buzgómócsing 2013.11.27 17:41:49
Buzgómócsing-díjat ad a Fidelitas Teczár Szilárdnak. Tulajdonképpen itt be is lehetne fejezni a cikket, meg bezárni mára az internetet, ennél jobb úgyse lesz. Persze onnan nézve bármilyen mozgolódás egyszerű buzgómócsingoskodásnak tűnik, ahol el lehet úgy intézni a dolgokat,…..
KnockKnock 2013.11.28 11:21:31
@♔batyu♔: Látom, sikerült értelmezni T.Sz. érveit. Gratulálok.
180 jómunkásember leépítését jelentette be a British American Tobacco.   450%-kal növekedett az eldobott cigisdobozok között a külföldi zárjegyesek aránya Pécsen.   Több százezer forintot is megkereshet egy rendőr, ha alkalmanként szem elöl téveszt egy…..
KnockKnock 2013.11.12 12:13:08
@Blogger Géza:

Na jó, akkor most én is úgy csinálok, mint te, mintha nem érteném, hogy miről van szó. A dohánykiskereskedelem a haveroké lett. Tényleg fel kell sorolnom a visszaküldött fel nem bontott elutasított pályázatokat? Tényleg le kell írnom, hogy Sánta úr gyártó IS! Tehát részben, igaz, hogy ha szinergikusan is, de nem csak a kiskereskedelmet, hanem a haveri gyártást is támogatják, azzal amit és ahogyan csináltak.
Tényleg elhiszi, bárki, hogy a cél a dohányzás viszaszorítása volt? Csak közben pont a haveroknak sikerült Nemzeti Dohányboltot nyitni. Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy vannak közte ellenzéki boltok is, mert ez már az elmebetegség netovábbja. De igazából mindegy is, hidd azt, amit akarsz. Ha jó sokszor elmondod, hogy magyarországjobbanteljesít, akkor az majd biztos úgy is lesz. Újra leírom, hogy nem vagyok baloldali szavazó sem, csak a rablást, az elmebeteg hazudozást, úgy általában a magyar politikai elitet rühellem. Amiért pedig undorodni lehet tőlük - mármint a politikai elittől, abban az OV féle Fidesz magasan a legnagyobb paraszt. Hazug, ocsmány és végletekig cinikus rablók, akik négy évre optimalizált baromságokat szajkóznak. Amíg nem lesz konszenzus a bal és a jobboldal között, addig Magyarországnak nincs lehetősége, hogy felemelkedjen. (A konszenzust nem az állítólag korábban remekül működő közbeszerzési lopásban értem.)
Meglepő levelet kaptam a minap, egy apa írta, akire hirtelen rászakadt két gyerek menedzselésének minden nehézsége és szépsége. Miután érdekesnek találom (és örülök is annak, ha néha a férfiak is megszólalnak, bátorítanám ezt a jövőben is), ezért közreadom a nem minden…..
Megkeresett a francianyelv.hu tematikus oldaltól Lévay Balázs, és felajánlotta, hogy nála folytassam a blogolást. Megtisztelő számomra ez a felkérés, örömmel mondtam igent rövid gondolkodás után. Alapvetően azért fogadtam el, mert itt, a blog.hu-n elég szűk kör olvasta a…..
Szóval, nekiindultunk augusztus 5-én, elrepültünk kis hazánkba nyaralni. Előre megszerveztük, egyetlen és kedvenc anyósom az első héten magához veszi a gyermekeket, mi pedig, mint két szabad halacska, napközben, a még fennmaradó hivatalos ügyeinket intézzük a hivatalok olykor…..
Párizstól északra Jelen! 2013.09.11 13:47:00
Mindenkinek sok boldog őszt kívánva jelentkezem újra. Egyelőre bővebben nem tudok még írni, épp igyekszem utólérni magamat, de jövő csütörtökön a megszokott terjedelemben számolok be az aktuális történésekről. Addig is, vigyázzatok magatokra!..
KnockKnock 2013.09.13 20:41:08
KnockKnock 2013.09.17 20:57:14
@Francianyelv: Szia Balázs!

Küldtem neked levelet a mailcmedre.

K
Párizstól északra Nyári szünet 2013.08.01 07:00:00
Ez az utolsó bejegyzésem, mivel nyaralni megyünk. Nem tudom, hogy mikor folytatom, és pontosan milyen módon fogom folytatni a bejegyzéseket majd, de úgy tippelem, hogy szeptember közepén jelentkezem majd újra legközelebb. Búcsúzóul egy párbeszédet jegyzek le, amely köztem és egy…..
Párizstól északra Centi 2013.07.25 07:00:00
Vágjuk már, vágjuk a centit. Persze, még két hét hátra van, de azért már félig-meddig nem vagyunk itt. Újra nagy az átmenő forgalmunk, megérkezett Klári is, kétszer egy éjszakára, mivel Bordeaux-ba menet, és onnan jövet is itt szállt meg, mielőtt hazarepült volna. Azt hiszem,…..
A múlt heti bejegyzéshez tartozik, de csak csütörtök délután kaptuk kézhez kislányunk bizonyítványát. Bizony, az oviban az év végével értékelik a gyerekek teljesítményét. Nagyon büszkék vagyunk, mivel a nyelvi kézségeken kívül minden másban a legjobb értékelést kapta.…..
Nektek volt már olyan érzésetek az új Nemzeti Dohányboltok bármelyikébe betérve, hogy akárhogy is próbál jópofizni a pult túloldalán lévő, mégiscsak egy sunyi tolvajnak adod a pénzed? A fideszes lenyúlós biznisz sötétített üvegű templomaiban eleddig kétszer voltam…..
KnockKnock 2013.07.04 22:05:59
@Kara kán: Te biztos kitűnő eredménnyel végezted el a fidesznyik-képzőt. Engedd meg, hogy gratuláljak! Csak így tovább, jó elvtársaknak jut még majd egy kis összesepert morzsakupac az asztal szélén át szájba tolva. Ezt ne feledd, majd, ha nyitni kell a szád, és nem csak a nyelvedet használni légy résen, különben újra évekig nyalhatsz, eredmény nélkül.
Nagylányunk megtanult olvasni. Na jó, nem de úgy tud csinálni, mintha. Történt hétfő este, a meseolvasás után, hogy kitalálta, hogy most ő olvassa el nekünk a mesét. Szerepcsere, az vicces tud lenni. Maszat-könyvet olvastam előtte fel, tehát azt kezdte ő olvasni. Ami abból állt,…..
Terveim teljes mértékben kútba estek, már ami az utolsó, még egyedül eltölthető keddi és csütörtöki napokra vonatkoztak. Ugyanis gyermekeink más-más módon, de egyszerre megbetegedtek, ezért egész héten itthon lesznek, legalábbis most úgy látjuk. Szóval, ennyit a nyugis…..
KnockKnock 2013.06.27 22:06:03
@zoldborso:

Igen, hallottam, hogy most épp nálatok is támad a tél.
Jól van Jozikám, megkapod a kisebbiket! Viheted!!!!!!
Szabó Zoli Adásunkat azért sem szakítjuk meg szösszenetéért esett nekünk az MTVA, minden jogi fórumon, a szerző ellen magánvádas feljelentést is tettek. A Zugügyvéd már a helyreigazítási kérelmet sem igazán értette, szerencsére az első fokú bíróság is így volt vele, …..
KnockKnock 2013.06.25 20:39:14
@Pilu: Nem csak, hogy a legnagyobb, hanem egyenesen rémisztő. Ugyanezt a részt akartam bemásolni.
Az, hogy ez a bíróság szerint is köztudomású tény, tehát ezt külön már bíróság előtt nem kellett bizonyítani, a legnagyobb és legfélelmetesebb kritikája a magyar közmédiának.
KnockKnock 2013.06.25 20:49:25
@jónévez: Tényleges tenyállítást mindössze a 6. pontban sérelmezett részlet tekinthető, amely a cikkben
érintett témátó1 eltérő eseményekre utalva közli, hogy,,...a Magyar televizióban kiretusálják a
valóságot..." E KÖRBEN AZONBAN UGYANCSAK HELYTÁLLÓ az az alperesi védekezés, hogy a kiretusálás
ténye köztudomású ténynek tekinthető, miután ilyen esetre már volt példa, annak a televizióban
személyi következményei is voltak.

Az idézőjel után nagybetűvel szedtem, hogy egyből érthető legyen. Tehát, ezt már a bíróság jelenti ki.
KnockKnock 2013.06.25 21:18:12
@jónévez: Amit bemásoltam, az a 9. oldal utolsó előtti teljes bekezdése. Az indokolásban található. Amit ott olvashatunk és nincs idézőjelben, azt a bíróság indoklásul sorolja ítéletét alátámasztandó. Tehát, továbbra is tartom az eredeti állításomat, a kiretusálást a bíróság köztudomású tényként jelöli meg, amivel elfogadja az alperes ugyanezen állítását. (E körben azonban ugyancsak helytálló az az alperesi védekezés...-mondja a bíróság, majd folytatja...)
Ennyi.
Apám kedvenc válasza volt a címben idézett fiktív filmcím, amit arra a kérdésünkre válaszolt rendszeresen, ha meg szerettük volna tudni, hogy mi lesz aznap este a TV-ben. Amit gyerekként természetesen nem nézhettünk. Szóval, újabb CAF körhöz értünk, és úgy érzem magam, mint…..
KnockKnock 2013.06.21 09:01:21
@Karinette: Szia Karinette!

Nektek is kellemes hétvégét, bár az időjárás...
A nyelvórákkal halaok, bár a tanárunk most eltűnik egy hónapra, akitől Annával veszünk órákatr, a városi tanfolyam pedig jövő héten befejeződik, a vakációra való tekintettel. Ezért lesz megint egy kis belassulás, de most átdöccentem egy nagyobb akadályon, ezért épp nem vagyok kétségbeesve, hogy milyen lassan haladok. Persze, ehhez az is hozzájárul, hogy tényleg jobban megy már, több ügyet is elintéztem, és nagyjából értettem, amit nekem mondtak - persze vannak fehér foltok - valamint, viszonylag értelmes válaszokat sikerült, aránylag kevés nyelvtani hibával kiszuszákolnom magamból
„…Kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá.” Szent István…..
KnockKnock 2013.06.14 14:02:30
@kennyking: Persze, a pártok jönnek mennek, de a FIDESZ jelenség eddig nem volt tapasztalható a rendszerváltás utáni Mországon. Mivel pont a rendszerváltás előtti állapotokat hozza vissza a logikáját és az intézkedéseit tekintve. Erre mondom azt, hogy, ez OV nélkül szét fog esni. A pénzügyi körök egy politikai zseni nélkül kitörölhetik a pénzükkel. Véleményem szerint sajnos OV egy nagyon jó politikus, akinek rettenetesen torz belső világa lehet, amit sikerül manifesztálnia a rendszerében.
KnockKnock 2013.06.14 20:20:49
@kennyking: Nincsenek illúzióim, a politikához valóban kellenek a támogatók. De itt van Simicska, és az ő kis vállalatbirodalma, ami teljes egészében a FIDESZ finanszírozására lett létrehozva. Simliske pedig OV embere, nem vitás.