Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedronegro (törölt)

0 bejegyzést írt és 539 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Genoa elleni idegenbeli találkozóra, s a csapatból bizonyosan hiányzik majd a régóta sérüléssel küzdő Martín Cáceres, Andrea Barzagli és Simone Pepe, valamint a mintegy egy hónapos kihagyásra kényszerülő Patrice Evra is, azonban a Sassuolo…..
pedronegro (törölt) 2014.10.29 22:36:39
A nyári árigazolási időszak legnagyobb meglepetéseinek egyikét az utolsó napok hozták, amikor az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus harcba szállt a Manchester United-dal a labdarúgás történetének egyik legdrágább játékosa, Radamel Falcao aláírásáért. Mint az…..
Fernando Llorente a tegnapi, Palermo elleni győzelmet követően örömének adott hangot, mivel sikerült megszereznie a szezon első gólját, illetve találatának köszönhetően a Juventus magabiztos különbséggel nyert otthon a tabella alján helyet foglaló szicíliai csapat ellen. A…..
A múlt hétvégi Sassuolo elleni botlást, valamint a hétközi Bajnokok Ligája vereséget követően, a Juventusnak az első osztály újonca, a Palermo ellen kellene visszatalálnia a bajnoki címvédéshez vezető útra. A hazai pályán játszó Juventus keretéből továbbra is hiányozni…..
pedronegro (törölt) 2014.10.26 16:57:00
pedronegro (törölt) 2014.10.26 17:14:39
@Hogrin: Nem is bírja a szemem ezt követni, egy félidő elég ebből a sok juve meccs után. :)
A szerdai Bajnokok Ligája botlást követően, a Juventusnak ismét a hazai színtéren, ezúttal az újonc Palermo ellen kell bizonyítania, s a zebramezes csapat mestere, Massimiliano Allegri szót ejtett az akadozó torinói gépezetről, valamint az élesedő szakmai kritikákról…..
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli nemrégiben hosszabb bemutatót tartott az olasz futball jelenlegi helyzetéről, összehasonlítva a kontinens egyéb, rivális bajnokságainak helyzetével. A klub pénteken rekord szintű, háromszáz millió eurót meghaladó forgalomról számolt be…..
Olasz hírforrások arról számoltak be, hogy a Juventus szerdai BL-eredménye rezgéshullámokat indított el a klubvezetés szintjén is, mivel a klubvezető Andrea Agnelli rendkívül dühös lett az Öreg Hölgy Olimpiakosz elleni vereségét követően. A Juventus és a görög csapat…..
Alessio Tacchinardi úgy véli, hogy Andrea Pirlo a továbbiakban nem vállalhatja a két színtéren való küzdelmet párhuzamosan a válogatottal és a Juventusszal, valamint veszélyesnek ítéli meg egykori klubcsapata helyzetét. Andrea Pirlo számos kritikát kapott az Öreg Hölgy pireuszi…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Az Olimpiakosz Pireusz otthonában elszenvedett vereség után, a Juventus támadója, Carlos Tévez úgy véli, hogy a csapatnak új mentalitást kell magáévá tennie, ha eredményessé kíván válni a Bajnokok Ligájában. "Roberto elképesztő teljesítményt nyújtott, s az Olimpiakosz csak…..
pedronegro (törölt) 2014.10.23 18:29:07
@Apuleius: De mi csak 2 db BL-t nyertünk meg és ez a nem mindegy. Az Sinter meg 3-at nyert ez pedig több mint 2. Uefa kupát pedig egyaránt 3-at a Juve meg az Inter is. KEK-et mondjuk nem számoltam de erősorrendben ez a legjelentéktelenebb kupa ezért nem oszt nem szoroz.

A Lippi Juve-ja már pedig nem játszott totál támadó futball-t az biztos, sőt 3-5-2-őt is játszott, Conte se a kis ujjából szopta ezt ki. Persze Lippi juvéja jóval magasabb játékerőt képviselt ezért senkit nem zavart a taktikázás mert az eredmények akkor még úgyis jöttek meg mindig volt pár extra klasszis aki eldöntötte a meccseket meg akik varázsoltak de taktika ugyanúgy a védekezésből indult ki.
Massimiliano Allegri az athéni vesztes csatát követően megvédte Andrea Pirlót, majd a kedélyeket próbálta nyugtatni azzal, hogy a Juventusnak nagyon jó esélye van a továbbjutásra a csoportból. „Másképp képzeltem el ezt a meccset, főleg ami az első félidőt illeti.” -…..
pedronegro (törölt) 2014.10.23 12:17:51
Allegri mára rászolgált a bohóc jelzőre. Olasz középszer, fos, gagyi, unalmas, stb... köze nincs Európához. Conte legalább belátta hogy ő már többet itt nem tehet és ebben a formában ez a csapat már nem tud fejlődni és lelépett mivel a vezetőség nem áldoz nagyobb pénzt a csapatra.
Allegri ha még most sem veszi észre hogy változtatni kell, amit egyébként már minden juventus szurkoló már 2 éve kívülről fúj, hogy a 3-5-2 nem való se a Bl-be se az El-be ezzel a játékos kerettel mert iszonyú statikusak vagyunk ebben a formában, akkor nem csak középszer hanem idióta is.
Jelenlegi keretben azért már vannak játékosok akikkel lehet más formációt játszani. Mire vár??? Mit alibizik Conte formációjával?
Az Olimpiakosznak talán jobb kerete van??? Egy lószart! Csak ők focizni akarnak, nyerni akarnak, meg akarják mutatni, stb... Mi meg még mindig a "majdtalálunkvalahogyegygóltaztánbeállunkvédekezni" mentalitással megyünk neki.
Ébresztő ez már nem a 90-es évek!!!
Továbbá a vezetőségről: egy dolog hogy smucig és próbál ügyeskedni meg occsón igazolgatni, mert nem kellenek sztárok ahhoz hogy jó foci legyen de akkor már az edző kiválasztásnál ne az egyetlen elérhető edzőt válasszák ki fél nap alatt! Meg ne az legyen már az egyetlen szempont hogy olasz legyen!!!
A keretről: mivel Allegri töketlen ezért nem fogja meglépni a következőket: kezdőből Pirlo, Vidal, Llorente kitenni, mehetnek a tarcsiba vagy az ifibe összeszedni magukat, és Gio-t Pereyra-t berakni mert ők legalább küzdenek és ott van még Pepe is aki legalább a svájcit váltsa már le időnként. Ja én Pogba-hoz se ragaszkodom, mert az hogy szép dolgokat csinál, meg ügyes, meg tehetséges azon már túl vagyunk. Mikor lesz hasznos is?? Kússzon-másszon-pörögjön nem akkor sztár ő hogy sétálgasson a pályán meg magyarázgasson.
A Juventusra nehéz mérkőzés vár a hárompontos csapatok Bajnokok Ligája csoportjában, hiszen annak az Olimpiakosz Pireusznak az otthonából kellene elhoznia a három pontot, amely az első játéknapon 3:2-es győzelmet aratott a tavalyi döntős Atlético Madrid fölött.  A második…..
pedronegro (törölt) 2014.10.22 22:35:43
@Kotrevák Kelly: De már a Sassuolo ellen se megy....
pedronegro (törölt) 2014.10.22 22:45:42
pedronegro (törölt) 2014.10.22 22:50:16
@Apuleius: Lassan megéljük hogy magyar játékosok lesznek a juventusban.....
Ismét a Bayern München tehetséges szélsőjét, Xherdan Shaqirit hozták hírbe olasz lapok a regnáló olasz bajnokkal, a cikkek pedig ezúttal már konkrét árakat is tartalmazna. A svájci válogatott határozottan elégedetlennek tűnik a Bundesliga címvédőjénél, mivel csak…..
pedronegro (törölt) 2014.10.21 11:12:17
@venember83: Isla-t is megvettük....

Én semmi különöset nem látok ebbe a Shaqiri-be, de az a 15 millió reális lehet érte és ez az az összeg ami még nekünk is beleférhet. Előbb - utóbb ezek szerint átállunk a 4-3-3-ra?? De szerintem az még nem mostanában lesz, mert a 3-5-2-ről még elég sok bőrt lefogunk húzni... Allegri-nek kellene Marotta ajtaján dörömbölni hogy kellenének épkézláb szélsők hogy közelítsünk a szűk elithez, de ezt valahogy nem tudom róla elképzelni, neki jó ez is ami most van, nem vállal be nagyobb taktikai változást, pedig én azt hittem... ne legyen igazam de szerintem idén se éljük túl a bl csoportkört mert semmit nem kockáztatunk semmit nem változtatunk ennek érdekében.
Fabio Quagliarella határozottan elutasított bármilyen feltételezést, miszerint megbánta volna távozását a Juventustól a város másik Serie A-ban képviseltetett csapatához, a Torino FC-hez, miután góljával győzelemhez segítette jelenlegi  klubját egykori egyesülete, az Udinese…..
Egyes hírforrások arról számolnak be, hogy a Juventus Mauricio Isla januári visszahívását fontolgatja, mindössze hat hónappal azt követően, hogy a játékos kölcsönben csatlakozott a QPR együtteséhez. A chilei válogatott teljes évre távozott a kölcsönszerződés keretében, ám…..
A Juventus nem számíthat az uruguayi válogatott, Martín Cáceres szolgálataira egy hónapig combsérülés miatt. A védő a vasárnapi 3-2-es derbigyőzelem során volt kénytelen elhagyni a pályát, miután bal combjában fájdalmat érzett. A Juventus kedd este sajtónyilatkozatot adott…..
A Juventus egykori klasszisa, a jelenleg a klub igazgatóságában dolgozó Pavel Nedvěd a bírálat szavaival szólt a vesztes rangadó után súlyos és kevéssé megalapozott vádakat megfogalmazó Francesco Tottiról. "Habár Francesco barát, egy igazán nagy bajnok, s a mérkőzést…..
Az AS Roma elleni kezdőcsapatból kimaradt a sérüléséből az utóbbi hetekben visszatérő Arturo Vidal, s nagy meglepetésre, a középpályán a hat hét kihagyás után még egy percet sem játszó Andrea Pirlo kapott helyet. Az olasz sajtó értesülései szerint a chilei középpályás…..
A vereséggel végződő hétvégi Bajnokok Ligája megmérettetés után most újabb komoly erőpróba vár a bajnoki címvédő Juventusra, hiszen a szezonban mindeddig százszázalékos AS Roma látogat a hasonló eredményességet mutató zebramezesek otthonába. Hat hétnyi kényszerpihenőt…..
pedronegro (törölt) 2014.10.05 19:58:11
pedronegro (törölt) 2014.10.05 20:32:59
@Rivendell: Te valami vészmadár vagy, vagy mi? Allegri mindent szarul csinál és még így is verjük a Romát?? Hogy van ez???
pedronegro (törölt) 2014.10.05 20:59:07
@Rivendell: Egy Derby-n nyerni kell a többi nem számít. Majd a kis csapatok ellen lesz szép játék is nyugi. Amúgy abban egyet értek hogy Allegri nem taktikázott valami jól meg a kezdő 11-el is szerintem mellé nyúlt, de te meg azt vedd észre hogy még ez is belefért, a Roma nincs még azon a szinten hogy szétszedjen minket, hiába Allegri faszságai.
Az Atlético Madrid elleni mérkőzés kapcsán megszólalt a torinói klub egykori játékosa, Alessio Tacchinardi  is, s elismerő szavakkal szólt az Öreg Hölgy madridi teljesítményéről. "Személy szerint Allegri oldalán állok, mert tetszett az, amit a csapat mutatott a Vicente…..
pedronegro (törölt) 2014.10.02 17:47:38
@Shyr Kahn: Azért ott van a juventus 50 legendája között akik neve ki van téve az új stadionban, a szurkolók nem feledték el.
A Juventus kihirdette keretét az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen az olasz bajnoki címvédő a tavalyi döntőst otthonában próbálja majd megmutatni, hogy visszatért az európai elitbe. A keretbe visszatért Martín Cáceres, azonban továbbra is…..
pedronegro (törölt) 2014.10.01 20:59:33
A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a Juventus mestere, Massimiliano Alllegri elárulta, hogy az Atalanta ellen első olaszországi gólját megszerző Álvaro Morata is bekerülhet az Atlético Madrid elleni kezdőcsapatba. "Nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy…..