Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narkoslettaunoka

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap egy eszméletlen unalmas, 3 órán át tartó meetingen ültem. Semmi közöm nem volt a témához, csak hivatalból lettem beküldve. A kínszenvedés nem szó arra, amit átéltem, így közben végig csak egy dologra tudtam gondolni: vajon milyen droggal tehettem volna ezt az alkalmat…..
narkoslettaunoka 2013.06.24 15:02:35
@mepew: hát Tesám, vacsiszünetben én már nem vagyok a belvárosban. Sőt, nekem 4:20-kor is már régen 4:20 van :P
narkoslettaunoka 2013.06.24 15:16:17
@mirx: ..vagy MO-t. Onkeszen meg orr-fül-gégén relatíve könnyen hozzáférhető. ...igen, kell a szekrényke kulcsa.
irodairabszolga Szép napot! 2013.06.18 19:18:16
Rohadt, mocskos kurva zombik vagyunk, akik azért dolgoznak, hogy megteremtsék annak a feltételét, hogy dolgozhassanak valami gipszkartonvasbetonüvegolcsófestékszőnyegpadlójú fostalicska koporsóban, amíg le nem fordulunk a kapitányi székről vagy el nem pattan egy ér az agyunkban a…..
irodairabszolga !! 2013.04.17 21:39:52
Állítólag rendszeresen kéne postot írnom, de szerintem így is kibaszottul zseniális a blog. irodairabszolga@gmail.com..
narkoslettaunoka 2013.05.09 13:11:17
Csak legyen már ebédszünet, baszki – gondoltam, de lehet, hogy ki is mondtam. Ha teljes szívemből kívánok valamit, néha megesik, hogy ki is mondom hangosan. Persze hiú ábránd volt délelőtt fél tízkor az ebédszünetre gondolni. Tudnám, mi a faszért kell nekem nyolcra bejárnom. Ha…..
Nemrégiben kirúgták egy fiatal, pályakezdő kollégám. Azt kell mondjam, megérdemelte: a nemdolgozásnak ugyanis folyamatosan olyan alapvető szabályait sértette meg és olyan rossz minőségben lógott, hogy erre a teljesítményre jogosan járt a kuka. Aztán rájöttem, hogy ez valószínűleg épp…..
irodairabszolga Hiba 2012.11.30 18:32:02
Az elmúlt napok tapasztalata az, hogy az emberi civilizálódás egyik legszerencsétlenebb mellékterméke, hogy a fizikailag teljesen visszamaradott és emiatt kompenzáló vagy frusztrált férgek az irodákban vezetői pozícióban, és most már inkább mindenféle pozícióban, imádnak…..
narkoslettaunoka 2012.12.04 13:22:39
@kverti: Ez a megfejtés. Egy rövid, üres, de mégis tartalommal bíró "ok." Szerencsére sikerült eleinte még ráerőltetnem magam, később pedig már készségszinten alkalmazni, hogy átlépjek az ilyeneken. A legjobb megoldás "elengedni" az ilyen "problémákat" és megmarad az egészséges vérnyomás, vércukorszint és nem utolsó sorban az állás. Ha tetszik, ha nem, a mostani elhelyezkedési lehetőségeket különösen szem előtt tartva, nagyon vékony jégre lép aki ilyenkor befeszül. Fizu legyen, élet meg a kőfejtőn kívül... jah, és igen, nekem mondtak már fel hasonlóért, megcseszhettem a méltóságomat...
Ki se látok a munkából, drága irodai gerilla harcostársaim az Úrban, de mivel szolidáris vagyok, ezért nem szeretnék megfeledkezni azokról sem, akiket most esetleg épp az unalom öl meg a melóban. Nekik ajánlanám az alábbi klasszikus poén egy érdekes, új variációját.  Van…..
Naná, hogy igen, minek erről egyáltalán posztot írni - vágná rá a kérdésre minden rutinosabb, nagy szervezetben gályázó öltönyös rabszolga. Természetesen most a hosszú hétvégékért cserébe ledolgozandó "kommunista" szombatokra gondolok, nem az igazi szabad szombatokra, amikor…..
narkoslettaunoka 2012.10.27 15:59:55
@Ez egy új fórumos nicknév: ..hirtelen azt hittem ezt én írtam, de rájöttem, hogy én kezdésnek másnapos kolinak állítottam be kezdőoldalnak a szopoalarc.hu -t amíg kiment taccsolni, csak utána olvastam Index-et :P