Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shopanka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
shopanka 2013.03.28 22:51:27
@ommm: Van ott abban a nagy irodaházban néhány száz kolléga, akik nem ilyen fene nagy hírességek. Talán (próba)vásárolni ők is tudnak. Sőt, talán értelmes magyar mondatokban is meg tudják fogalmazni a tapasztalataikat. Jobban kellene bízni az emberekben! Egy próbát megérne. Ha pedig kudarcos, akkor is nyertetek, mert tovább erősödhet a szerkesztőségi öntudat.
Focista létére nem volt az a tipikus bekepzelt bunkó - aztán egyszercsak jól leordított.Sport (egyedi): Reviczky Zsolt (Népszabadság) - EgycsomóbanSziasztok!Sokszor olvasgatom a blogot, sokaknak ajanlottam mar, köztük a törtenetben szereplö fiunak is, (de) remelem (nem) olvassa.…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
shopanka 2010.07.16 16:21:36
@Zöld_Dani: Röhögj, Dani, ha neked ez tréfás, de jó lenne látnod, hogy nem mindenkinek van ettől jó kedve!
shopanka 2010.07.16 16:24:11
@Kheopsz: 3 kiváló kérdés!
Kár, hogy nincs válasz.
shopanka 2010.07.16 16:25:57
@egyszerufideszes: Megszavazták, és majd 2014-től!!! (Ki is van lemaradva????)
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
shopanka 2010.05.11 19:24:13
@KKoppany: Bizony! Valahogy így áll a helyzet!
shopanka 2010.05.11 19:27:13
@Kennysp2: Azért ne értékeljünk fel egy ilyen senkit azzal, hogy ha bármit is mondana a szlovák himnuszra, abból bármi is lenne. A segg már csak ilyen: néha fingik egyet.
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
shopanka 2010.03.11 08:58:56
@iqsamp: "Azt viszont nem szeretem, ha a vitapartnerem gyáván sunnyog. Ha tagadja a holokausztot, akkor mondja ki!"
Ej, de bátor lettél a nagy mellényedben ettől a törvénytől! Lám, itt az első hozadéka: a magad fajták mostantól mindenkibe beleköthetnek?!
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
Paranoid Android Volt-e Holokauszt? 2009.05.01 09:52:45
   Sajnálatos módon az ember rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, hogyha valamiről olvasott a történelemkönyvben, emléknapja is van és évente 666-szor elmondják neki, hogy az adott dolog megtörtént, akkor hajlamos a dolgot valóságosnak tekinteni.Pedig, mint tudjuk,…..
Van egy csomó feleslegessé vált ruhám. Jó állapotban vannak, csak szép lassan kifogytam belőlük az elmúlt évek alatt.El kellene vinni őket a Vöröskereszthez, vagy a Máltai Szeretetszolgálathoz. De valami miatt kötődöm hozzájuk. Inkább odaadnám valakinek személyesen. Az még…..
shopanka 2009.12.04 15:23:57
Ebben a gyerekruha boltban nemcsak eladnak, hanem bizományba vesznek is : gyerekruhakucko.lapunk.hu
Igaz, csak jó minőségű gyerekruhákat, játékokat, és ha nem viszed el, 3 hónapnál tovább nem tárolják, hanem átadják a Vöröskeresztnek.
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..