Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noxwill

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux még több ha/verkodás? 2015.06.19 13:01:00
A Ha/vert rendező Matthew Vaughn azt nyilatkozta a Yahoo!-nak, hogy szívesen csinálna még pár filmet a Kick-Ass-sorozatban: például elmesélné, hogyan lett Hit Girlből és Big Daddyből bűnüldöző páros. Ám ő is tisztában van vele, hogy a Jeff Wadlow dirigálta második rész…..
Komoly izgalmakat okozott a Jurassic World az elmúlt két napban: a dinós haddelhadd, csaknem duplázva az amúgy sem szerény elvárásokat, betámadta az első hétvégi rekordot... UPDATE: A betámadás végül sikerrel járt: 208.8 millió dollárral a Jurassic World a legmagasabb nyitány…..
Az aktuális popkorngép-nyűvő blockbuster egyszeriben előreugrott a box office-evolúciós létrán, és befészkelte magát a nyitónapi ranglista dobogójába: 82.8 millió dolláros rajtnál csak a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része (91.1m), illetve a múlt havi Bosszúállók:…..
noxwill 2015.06.14 00:52:19
@Csaba Turbucz: Meglehet hogy ttailerekre alig költöttek, de minden más téren úgy szórta az Universal a pénzt mintha muszáj lenne. Keress rá arra hogy JurassicWaterloo. Konkrétan az egyik nagy Londoni pályaudvart sikerült a film marketingfelületére átalakítani. Szeremcsém volt látni, és mondanom sem kell: ilyet én még nem láttam. Ilyet még az Avengers se húzott meg, pedig aztán a Marvel szereti szórni a zöldhasút a marketingre.
 - SPOILERMENTES -* Tony Stark képtelen átugrani a saját árnyékát, amikor a többi Bosszúálló tudta nélkül ráveszi Bruce Bannert, hogy földönkívüli technológiával kísérletezve mesterséges intelligenciát hozzanak létre. Az Ultron békefenntartó program ahelyett, hogy üzembe helyezésével végre…..
noxwill 2015.05.05 17:10:56
@merlinicus: Ultron azért gonosz, mert felismeri Starkon keresztül, hogy a világ legnagyobb ellensége maga az emberiség. És ő magát megváltónak gondolja, ezért csatlakoztak hozzá az ikrek. Csak az eszközei azok, amik radikálisak, és éppen ezért jön rá Wanda az állást.

SPOILERES

Én a film ismeretében aláírom a csapatépítő 2.0-át, csak a végén valahogy mégis hazalett vágva ez a tábor. És talán azt mondanám hogy a film lényege, hogy a Bosszúállókat próbára teszi saját maguk belső gyengeségei, amit Wanda felszínre hoz, és bizony ezeken belebukik Hulk és még talán Stark is, akármennyire akarja beetetni hogy elmegy kertészkedni Pepperrel.
noxwill 2015.05.05 18:28:42
@merlinicus: Ez az átka az átvezetőrészeknek. Ennyit egyszerűen nem lehet beletuszkolni 2 és fél órába. Ezért is mondta Whedon, hogy a Bluray változatban iszonyat kivágot jelent lesz. Meg nagyon érződik a film összképén hogy ez egy felvezetés az Infinity Warhoz.
Hihetetlen, de igaz: valóra válik képregényrajongók millióinak álma, mert a Sony és a Disney végre-valahára egyaránt hallgatott az idők szavára a Foxhoz hasonlóan (lásd: Ryan Reynolds, mint Deadpool a mennybe megy), és a két cég megegyezett arról, hogy PÓKI A MARVEL CINEMATIC…..
Hamarosan elkezdődik a Brit Filmakadémia díjátadó ceremóniája (jelöltek itt), amelynek most sem lesz élő tévéközvetítése. Mi azonban folyamatosan frissítjük a nyertesek névsorát, ezt kattintás után találjátok... Aki figyelemmel követte a díjszezon eddigi eseményeit már…..
A 2014-es (jobbára) amerikai díjszezon első részében a kritikusoké volt a főszerep (ITT megtaláljátok az összes díjazottat, ITT pedig az események krónikáját). Ebben a szakaszban megtudtuk, hogy a Boyhood pont annyira erős, mint amire számítani lehetett a kritikák alapján, de az is nyilvánvalóvá…..
Aki még nem látta a 22 Jump Street - A túlkoros osztagot, de feltett szándéka és az utolsó poénig mindet meg akarja spórolni akkorra (kivéve ezt, ami az illusztráció... bocsesz), az görgessen le az előző bejegyzéshez, a fennmaradó néhány ember pedig most felidézheti magában a…..
Számon tudja még valaki tartani, hogy a Marvel hányadik fázisnál tart? Pénteken a Disney öt(!!!) új időpontot jelentett be, egyelőre címek nélkül, amikre a július 26-i Comic-Conig kell várni. Az elolvasom után konkrétumokat is közlünk, aztán a kommentekben beindulhat a tipp- és/vagy kívánságözön: ki…..
noxwill 2014.07.19 16:46:59
@Szatyi93: Kiírnák Evanst, és akkor mehet a helyére Stan, mint AK? Érdekes, bár nem hinném hogy a Marvel ezt megtenné. Bár kétség kívül ütős lenne.
Nos, nem lehet azt mondani, hogy Star Lord magyar keresztsége nem volt mifelénk beszédtéma, így aztán a Forum Hungary volt olyan jó, és nekünk adta A Galaxis Őrzői újabb magyar karakterplakátját, melyen újabb kulcsfigura magyar nevét ismerhetjük meg. Mármint a felét. Habár van…..
A Föld haldoklik, és az emberiség nem akar úgy járni, mint egy Cormac McCarthy-film hősei szoktak, ezért elindulnak felfedezni a világegyetemet. Christopher Nolan Spielbergtől örökölte meg ezt a sci-fit, és állítólag a tőle megszokott realista-fantasztikum helyett a mester…..
noxwill 2014.05.16 19:45:33
@Zalaba_Ferenc: IMAX Godzilla előtt csak a régebbi előzetes ment le.
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
noxwill 2014.03.03 05:45:09
noxwill 2014.03.03 05:52:10
noxwill 2014.03.03 05:57:31
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Tegnap délután kihirdették a legnagyobb filmes díjkiosztó, az Oscar jelöltjeit, és - ahogy az lenni szokott - most mindenki oszkár-lázban ég, az összes filmes fórum megtelt az akadémia döntéseiről vitázó filmőrültekkel! Miért pont mi maradnánk ki belőle? Nos, azért mert mi…..
Az ablakon kinézve vagy a naptárra pillantva könnyen észrevehető, hogy bizony már jócskán vége van a nyárnak. A filmes felhozatallal sincs ez másként, hiszen míg a nyári szezonban szinte minden héten belebotlottunk egy-egy nagyobb volumenű filmbe – legyen szó akár animációs,…..