Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leváltás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban az MSZP előjött stratégiai tervezetével a 2014-es választásokig, melyet Baloldaliság. Remény. Erő. címmel illettek. Keveset lehetett róla hallani, a sajtóban is csak egy Népszabadság-cikk született a tanulmányról. Ez nem is meglepő, mert alapvetően belső anyagról van…..
leváltás 2012.09.23 22:57:45
@krepler: Igen az Öszödi árulók még még ott vannak még az MSZP - be, sajnos ezek nem egyenes emberek. Más: a Gyurcsány nevét annyira lejáratták, szerintem jogtalanul, mert ő legalább belátta, hogy a választásoknál belehajszolták őt vagy őket a szociális juttatásokba, emlékezz csak a fidesz 14. - havi nyugdijat igért amit biztosan nem tudott volna biztosítani. A Gyurcsány lemondott és a Bajnai nagyon jó választás volt az ország hibáinak kijavítására, ezt még az elején az Orbánék is elismerték. Csak folytatni kellet volna a megkezdett gazdasági utat, nem ment volna rá a MALÉV, meg a magán nyugdij, meg a többi megszorítás a 16% - os SZJA miatt. A mostani ellenzéknek ezeket a hibákat kellene jobban meglovagolni, akkor lehetne valami esély a leváltásra, de sajnos én se látok erre túl sok esélyt. De reménykedek, mert a remény hal meg utoljára.
leváltás 2012.09.23 23:10:16
@Régi Péter: Szerintem a Gyurcsány nem megbukott, hanem lemondott, ami nagy külömbség és ezt az Orbán soha nem teszi meg, sajnos, mert ragaszkodik a hatalomhoz, hogy minél jobban megtömje a saját zsebét meg a többi fideszes elv társai zsebét. Két év alatt többet ártott az országnak mint bárki más.
leváltás 2012.10.25 18:16:02
@leváltás:
Úgy látszik ez az oldal már nincs művelve belepte a gaz.