Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirienko

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Kirienko 2012.09.18 20:06:09
RTL Híradó ESTE
Szellő István
Jó estét Kívánok!

Mindenki meghalt.

A halálos áldozatok száma folyamatosan növekszik abban a földrengésben, amelyben mindenki életét vesztette.
A fej nélküli holttesteket egy idős érdi házaspár találta meg a lakásukban, túlélőkről nem érkezett jelentés.
Az áldozatok száma egyelőre nem ismert, a Reuters hírügynökség szerint túlélők megtalálásának esélye nulla.

Valaki ma délelőtt megtámadta az RTL Klub székházát és Molotov-koktélokat dobált riportereinkre, néhányuknak azonban sikerült elmenekülnie, így ők meghaltak.
A késő esti sajtótájékoztatón filozófusokat korbácsoltak meg, és közben a frakció hangosan röhögött; ők is meghaltak. Kilátásba helyezték a „Médiatörvény” kifejezés használatának büntetőjogi tényállásba foglalását; ennek alapján aki más előtt, vagy Strassburgban kiejti a „Médiatörvény” kifejezést, az meghal.

Az Energetikai Minisztérium tájékoztatása szerint hétfőtől 70.000.-Ft-tal drágul az áram, nyugdíjasok esetében ez az összeg 2.000.000.-Ft-ot jelent. Önök biztos nem fogják tudni kifizetni, ezért meghalnak.

Mint tapasztalták, ma délelőtti adásunk elmaradt kollégáink hirtelen megfázása miatt. Az épület karbantartói körbejárták az épületet, és este 6-ra sikerült megtalálniuk, hogy honnan fúj a szellő.

Ma hajnalban beszakadt a négyes metró, és az öt kilométeres szakadékba zuhantak a munkások, tudósítóink keresték a művezetőt, de nem érték el.

Szindbád fagyöngy lett.

Külföldi híreink:

A Srí Lankai állatkertben elefántbébi született, de meghalt.

Késő este is várom Önöket, viszontlátásra.
Kirienko 2012.09.19 10:49:23