Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fec2000

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
fec2000 2018.12.15 11:22:56
@felucca02: igaz. De nem úgy. Európa önmaga ellen fordul. Ahogyan szegényedik az országok, országrészekben kitör majd az erőszak. Jelképeket is fognak égetni. Ha úgy tetszik, el is kezdődött: Katalóniával. De van itt Észak és Dél Olasz és sorolhatnám még. 10 év és rá se ismersz az unióra. Ennek nem felekezeti, világnézeti ellentétei lapulnak a mélyén. 50 éve a "nagy generáció" idején meghozott hibás döntések sorozatai. Csak ezt ma nem lehet szidni. Illetve nem szabad.
fec2000 2018.12.15 13:55:28
@felucca02: 1. a törvénykezés során nem vették figyelembe a kötelességeket, csak a jogokat. Mindaddig, míg a "régi rendben" nevelkedettekben élt a kötelességtudat a dolgok jól mentek. Ma mindenki tudja a jogait, de egyre kevesebben a kötelességét. Összeomlott az erkölcsi rend. Nem azt mondom, hogy régen minden jobb volt, (sok minden elavult) de mindent kidobtak. 2 a kommunizmus elkerülése érdekében osztogatni kezdett Európa. Halat adott és nem horgászbotot. A demokrácia itt a ki ígér többet irányba ment el. A túlzott osztogatás pénze hiányzik a gazdaságból. Nincsenek fejlesztések. Míg a '60as évekig Eur a világ élvonalában volt, ma majdnem semmi új nem születik. Illetve az új nem itt születik. Az elavult az nyomát (lásd vw dízel, pedig az európa egyik vezető ipari vállalkozása). 3 a belső megoldatlan problémákra külső segítséget kértek az USA-tól. Ő pedig a saját érdekeit nézi, nem az EU-ét. Ezt is szívjuk. 4 migránsok: ez nem mai keletű. F. Miteran hívott egy rakat afrikait, a németek pedig törököket. A munkát gépekkel, robotokkal kellett volna megoldani. Pénz volt rá, de elosztogatták. Ha igény van, rá az ipar kifejleszti és legyártja a megoldást. A fejlesztésekre kellett volna a pénz, nem Szoc segélyre.
Fantasztikus, hogy ennyi ember vonult az utcára szombaton! Az viszont kérdés, van-e még értelme ezeknek a demonstrációknak? És ha nem sok, mit lehet még tenni a változásért? Be kell látnom, frissíteni kellene az önéletrajzomat. Egyelőre nem azért, mert dobbantani szeretnék, hanem mert az utóbbi…..
Ezt az írást az hívta életre, hogy a közelmúltban gyermekünk születése kapcsán sajnos én is kapcsolatba kerültem a magyar egészségüggyel, még ha csak érintőlegesen is. Eddig az egyetlen anomália ami feltűnt, az az volt csupán, hogy egy 2500 fős településen, ahol több idős rokonunk él, mindössze egy…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
Két dolog van, amiben a Trónok harca mindenképpen többet nyújt, mint a többi kardozós sorozat, az erőszak és a szex - már ha a Spartacust nem számítjuk, mert az szoftcore horrorpornónak is simán beillene. Az első két évad szexjeleneteit egy 16 perces videóban szedte össze a…..
fec2000 2012.06.20 22:55:19
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
fec2000 2011.02.16 20:51:48
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója.) Franciaország miniszterelnöke, Francois Fillon szilveszteri egyiptomi családi nyaralására a pénteken megbukott egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak különgépével repült. Majd az országon belül…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
fec2000 2010.01.21 18:36:04
az igazi Sipi:Letiltottak a szlovák köztévében egy magyar műsort, a Terítéken címűt. Nesze neked szólásszabadság. Nem hallottam, hogy nagyon küzdene a szólás szabadságáért tisztelt (tényleg az) írónk! S nem nagyon találom az öszödi beszédet oly nagyon felháborodottan elítélők között sem a nevét. Pedig a döntés a szólás szabadságához NAGY RÉSZT hozzátartozik az INFORMÁCIÓK valós isnmerete. A hazugság nem. Az öszödi beszédet el nem ítélők és a "végrehajtásában asszisztálók" ugyan olyan vallási közösséget alkotnak,mint a katolikus. Más céllal. Egy kutya. Ha valaki csak az egyiket szidja tendenciózusan, akkor ne lepődjön meg.

Egyébként pedig valami oknál fogva az emberek igénye a valahova, valamilyen csoportba tartozás. S a követelményeiknek meg is akarnak felelni. Egyeseknek ez a vallás, másoknak a mittudoménmi. Vallás jellegű csoportokból rengeteg van. Árpád is meg akar felelni valakiknek szerintem. S ekként is tevékenykedik.
No de a világ megy magától kereszténységgel, vagy a nélkül. Ugyan úgy. Az emberek (még a templomba járók is) manapság meghallgatják a keresztény vezetőket, de ez már nem oszt-szoroz. Más irányt vettek a dolgok, de....

Jelenlegi ismereteim szerint az ateista országok semmivel nincsenek előrébb, sőt...
Nem tudom, ismeritek-e a japán társadalmat. Modernek modern, de
marhára flusztrált. Lelkileg, hát... Hogy is mondjam, szóval, nem az igazi. Műszakilag, csúcs, de .. Házi feladat utánnanézni. Mellette hallgathattok egy Kis Boa zenét, igaz az koreai, de közel van...